Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim performanstan memnunsan o kernelde kalmanı öneririm. Zaten şu an Cm11 için iki tane kernel var biri hurtsky diğeri khan kernel
Ben Khan kerneli kullanmıştım gayette memnundum
Ben hala hurtsky derim :)

• Beğen
Tepkiler: kosovali41

themotto

themotto

Üye
Bende khan kernel kullanıyorum. Açıkcası çok aman aman ağır oyunlar oynamıyorum akıcılık önemli benim için genel anlamda. O nedenle dişe diş bir performans testim olmadı iki kernel arasında. Ama khan daha bir akıcı gibi geldi.

kosovali41

kosovali41

Üye
Peki bu performans ayarlarında hangi işlemciyi seçmeliyim? Şu ana kadar sadece smartassv2 ve interactivex'i denedim. Yanılıyor olabilirim, fakat xda'da yazılanın aksine bana interactivex, smartassv2'den daha fazla şarj götürüyor gibi geldi (Greenify uygulamasını kullanmaktayım) . Çok oyun oynayan birisi değilim (kafama eserse günde en fazla 10-15 dakika candy crush oynarım). Menü geçişlerinde yada ne bileyim mesajlaşırken vs sıkıntı çıkartmayacak batarya+performans için hangisini tavsiye edersiniz?

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Powesave islemci gecis noop

• Beğen
themotto

themotto

Üye
Peki bu performans ayarlarında hangi işlemciyi seçmeliyim? Şu ana kadar sadece smartassv2 ve interactivex'i denedim. Yanılıyor olabilirim, fakat xda'da yazılanın aksine bana interactivex, smartassv2'den daha fazla şarj götürüyor gibi geldi (Greenify uygulamasını kullanmaktayım) . Çok oyun oynayan birisi değilim (kafama eserse günde en fazla 10-15 dakika candy crush oynarım). Menü geçişlerinde yada ne bileyim mesajlaşırken vs sıkıntı çıkartmayacak batarya+performans için hangisini tavsiye edersiniz?

smartassV2 ve i/o (g/ç) içinde sio kullanıyorum
dalvik,
khan kernel
standart cm11 son sürüm. Memnunum. Bende çok aman aman oyun oynayan biri değğilim günde anca 10-15 dk ve aynı senin gibi akıcılığa önem veriyorum. Dene pişman olmazsın kardeşim :)

batarya da ne çok süper bir performans nede kötü, sabah 8- gece 12 arasında kullanıyorum telefonu zaten tek şarj işimi görüyor

• Beğen
Tepkiler: sir mordred ve kosovali41
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ayni rpmu bende kullaniyorum ayni perf ayarlariyla s4 launcher ve s5 tema ile

• Beğen
kosovali41

kosovali41

Üye
Powesave islemci gecis noop

Powersave'de telefon çekilmiyor kardeşim. Sanırım bataryadan ödün vermek zorundayım. cm11 beni stock romun hatalarından kurtardı ya varsın bataryayı alsın evine götürsün :)

smartassV2 ve i/o (g/ç) içinde sio kullanıyorum
dalvik,
khan kernel
standart cm11 son sürüm. Memnunum. Bende çok aman aman oyun oynayan biri değğilim günde anca 10-15 dk ve aynı senin gibi akıcılığa önem veriyorum. Dene pişman olmazsın kardeşim :)

batarya da ne çok süper bir performans nede kötü, sabah 8- gece 12 arasında kullanıyorum telefonu zaten tek şarj işimi görüyor

Normalde dün gün boyunca smartassv2/cfq şeklinde kullandım gayet iyiydi batarya. Bugün interactivex'i deneyeyim dedim, interactivex için ekran kapandığında en düşük frekansa kilitliyor telefonu diye bilgi vermişler ama smartassv2 den daha çok şarj yedi aynı kullanımda (Belkide bana öyle geldi). Tekrar smartassv2'ye döneceğim sanırım kardeşim sağolasın. Cfq yerine de sio'yu deneyelim bakalım. Akıllı telefon dediğin o saatler arası iş görsün yeter zaten :D

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
themotto

themotto

Üye
Powersave'de telefon çekilmiyor kardeşim. Sanırım bataryadan ödün vermek zorundayım. cm11 beni stock romun hatalarından kurtardı ya varsın bataryayı alsın evine götürsün :)

Normalde dün gün boyunca smartassv2/cfq şeklinde kullandım gayet iyiydi batarya. Bugün interactivex'i deneyeyim dedim, interactivex için ekran kapandığında en düşük frekansa kilitliyor telefonu diye bilgi vermişler ama smartassv2 den daha çok şarj yedi aynı kullanımda (Belkide bana öyle geldi). Tekrar smartassv2'ye döneceğim sanırım kardeşim sağolasın. Cfq yerine de sio'yu deneyelim bakalım. Akıllı telefon dediğin o saatler arası iş görsün yeter zaten :D
Birde buna s5 tema yap. Çok tatlı bir rom oluyor :)

• Beğen
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ben s4 launcher s5tema kullaniyorum

• Beğen
Tepkiler: themotto
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Seri gercekten ama ozellik ve gorunum tw daha iyi bence

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
ilteberaksoy

ilteberaksoy

Üye
beyler şu an kesinlikle cm11 e geçmeye karar verdim :)

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, Bysalih41 ve sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Anket sonucundan sonrami

FatıhOztrk

FatıhOztrk

Üye
MeeksTR isimli kardeşimizin yayınladığı cm11 samkat regulate romu kullanıyorum bayağ memnunum

chucky8626

chucky8626

Üye
Arkadaslar simdihe kadar cikan tum romlari hemen hemen denemisimdirmsu sonuca vardim.gorsellik ,performans,sarj bu ucu bir arada olmuyo bizim cihazimizda..birinden birinden ödün vermek zorundayiz.cm11 sarj konusunda yeterli degil(henuz)..art sistemi stabil hale gelmeden bizim cihaza rahat nefes yok! Bende 4.4.2 kullanmak istiyorm fakat oyun oynayan biri oldgm icin kullNmiyorm.S5Feel Galaxy W5 vers-3 romundan gayet memnundum onu siddetle oneririm.4.0.4 tabanli..
Ama kitkat gorselligi istedgm icin G-Wonder (4.1.2) romunu kullaniyorm.su an gayet memnunum ..kitkat bizim icin stabil hale gelene kdr da degistirmeyi dusunmuyorm..

sir mordred

sir mordred

Üye
Arkadaslar simdihe kadar cikan tum romlari hemen hemen denemisimdirmsu sonuca vardim.gorsellik ,performans,sarj bu ucu bir arada olmuyo bizim cihazimizda..birinden birinden ödün vermek zorundayiz.cm11 sarj konusunda yeterli degil(henuz)..art sistemi stabil hale gelmeden bizim cihaza rahat nefes yok! Bende 4.4.2 kullanmak istiyorm fakat oyun oynayan biri oldgm icin kullNmiyorm.S5Feel Galaxy W5 vers-3 romundan gayet memnundum onu siddetle oneririm.4.0.4 tabanli..
Ama kitkat gorselligi istedgm icin G-Wonder (4.1.2) romunu kullaniyorm.su an gayet memnunum ..kitkat bizim icin stabil hale gelene kdr da degistirmeyi dusunmuyorm..

Kitkat(cm11) zaten şuan fazlasıyla stabil kamera,audio, vs. çalışmayan özellik yok sadece minor hatalar var(lpa gibi additional özellikler)

Gerek performans gerek stabillik yönünden cm11'le kafa tutan bir başka bir rom daha yoktur

Her zaman dediğim gibi Cm11 Bizim telefon gibi telefonlar için 2.hayattır

Arco çok önemli bi destek olan İON desteği ile google'ın düşük ram'a sahip cihazlar için çıkarttığı android 4.4'ü aynı potada eriterek ortaya muhteşem bir rom çıkardı

• Beğen
Tepkiler: hasaneness, chucky8626, kosovali41 ve 1 kişi daha
NEXUS

NEXUS

Üye
cm11 bence :)

chucky8626

chucky8626

Üye
Kitkat(cm11) zaten şuan fazlasıyla stabil kamera,audio, vs. çalışmayan özellik yok sadece minor hatalar var(lpa gibi additional özellikler)

Gerek performans gerek stabillik yönünden cm11'le kafa tutan bir başka bir rom daha yoktur

Her zaman dediğim gibi Cm11 Bizim telefon gibi telefonlar için 2.hayattır

Arco çok önemli bi destek olan İON desteği ile google'ın düşük ram'a sahip cihazlar için çıkarttığı android 4.4'ü aynı potada eriterek ortaya muhteşem bir rom çıkardı
Dostum cm11in son surumunu kurmak istiyorm..laglar ve performans icin ne gibi iyilestirmeler yapablrm,ne onerirsin ?? Kernel,script,seeder ve ayar vs vs ?

Üst Alt