Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
MUSTAFA AKPINAR97

MUSTAFA AKPINAR97

Üye
Rockettab 3.0

hasaneness

hasaneness

Üye
telefondanda nss oynuyordum bi anda reboot etti ve bootanimation a geçmeden sureklı reboot etmeye başladı bende batarya çıkardım 5 dk beklettim tekrara açıldı telefon cwö ye bıle gırdım fakat 2dk sonra tekrar reboot etti şu anda öıkardım bataryayı falan bekliyor. Batarya temassızlığı deilde başka bişey temas etmiyor olabilir diye sarsmadan beklettim açıldıktan sonra pın kodunu gırdım hemen yıne reboot etmeye başladı :(
@sir mordred usta belki anlarsın ...

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
telefondanda nss oynuyordum bi anda reboot etti ve bootanimation a geçmeden sureklı reboot etmeye başladı bende batarya çıkardım 5 dk beklettim tekrara açıldı telefon cwö ye bıle gırdım fakat 2dk sonra tekrar reboot etti şu anda öıkardım bataryayı falan bekliyor. Batarya temassızlığı deilde başka bişey temas etmiyor olabilir diye sarsmadan beklettim açıldıktan sonra pın kodunu gırdım hemen yıne reboot etmeye başladı :(

geçmiş olsun kardeşim.. umarım @sir mordred ustanın anladığı bi durumdur.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Wipe data format data yap duzelir

• Beğen
sir mordred

sir mordred

Üye

Cwm veya download mode açılıyorsa hiçbirşeyden korkma :) ilk önce bataryanın eski,şişmiş olmadığından emin ol eğer bir şişkinlik varsa yenisini almanı tavsiye ederim eğer bataryada sorun yoksa ilk önce bataryayı şarj et(telefon kapalı iken)(rom yükleme esnasında batarya bitip işlemi yarıda kesmesini önlemek için) Daha sonra cwm'e girerek yeni baştan rom kur(tüm temizlikleri yaparak) cihazında herhangi bir brick gözükmüyor(brick olması için telefonun tepki vermemesi lazım)

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Cwm veya download mode açılıyorsa hiçbirşeyden korkma :) ilk önce bataryanın eski,şişmiş olmadığından emin ol eğer bir şişkinlik varsa yenisini almanı tavsiye ederim eğer bataryada sorun yoksa ilk önce bataryayı şarj et(telefon kapalı iken)(rom yükleme esnasında batarya bitip işlemi yarıda kesmesini önlemek için) Daha sonra cwm'e girerek yeni baştan rom kur(tüm temizlikleri yaparak) cihazında herhangi bir brick gözükmüyor(brick olması için telefonun tepki vermemesi lazım)
oh ıcıme sular serptın :D yedek tel varda bunu bırakamıyom ıste :D neyse suan sarjı 25lerde yenıden kurmayı denıyecegım bılgılendırırım

sir mordred

sir mordred

Üye
oh ıcıme sular serptın :D yedek tel varda bunu bırakamıyom ıste :D neyse suan sarjı 25lerde yenıden kurmayı denıyecegım bılgılendırırım

cm11'in yeni versiyonu çıktı aslında temizinden yeni cm11'i kur ne dersin :)

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
cm11'in yeni versiyonu çıktı aslında temizinden yeni cm11'i kur ne dersin :)
inan isterim ama cwmye de giremiyorum tel kendını hemen kapatıyor gırdıkten sonra batarya şişik değil ve temassızlıkta söz konusu değil off stock da atamazsam :!

sir mordred

sir mordred

Üye
inan isterim ama cwmye de giremiyorum tel kendını hemen kapatıyor gırdıkten sonra batarya şişik değil ve temassızlıkta söz konusu değil off stock da atamazsam :!

Hadi ya oldu sanmıştım halbuki neyse tez elden stock roma dön ama ilk önce download modunun açlıp açılmadığını kontrol et(3 tuş kombinasyonu ile güç tuşu + home tuşu + ses kısma tuşu) inşallah açılıyordur

• Beğen
hasaneness

hasaneness

Üye
Hadi ya oldu sanmıştım halbuki neyse tez elden stock roma dön ama ilk önce download modunun açlıp açılmadığını kontrol et(3 tuş kombinasyonu ile güç tuşu + home tuşu + ses kısma tuşu) inşallah açılıyordur
açılıyor abi sıkıntı yok ama bi anda kapanıyo yanı 10 sn duruyor ve kapanıyor uff ne yapacağım

obaspinar

obaspinar

Üye
Ben 50-60 yakin rom denedim gb-cm9-cm10-cm11 olmak uzre .. bende tw5 ve s3 status bar hastaligi oldugu icin ve bu ozelliklere sahip romlar dahil denedigim romlar icinde en iyisi cm9 alt yapili touchwi3v8 ...zannederem s3 mini den portlanmis o yuzden bu kadar stabil ve sarj konusunda oldukca iyi...

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cm11 cagindayiz :)

• Beğen
Tepkiler: tayren ve obaspinar
obaspinar

obaspinar

Üye
Biliyorum cm9 biraz eskidi gorsellik isleyis olarak ama cm10 & cm11 sarj konusunda basarisiz bence.. sadece int amacli kullandigim cihazin kilitli oldu halde sarj yemesi beni deli ediyo.. sizin romu da denedim lakin suan kullandigim rom grenify ve seeder le hem sarji gayet iyi hem hizi...

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Cm9 2 yıldır kullanıyorum...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sir mordred

sir mordred

Üye
Ben 50-60 yakin rom denedim gb-cm9-cm10-cm11 olmak uzre .. bende tw5 ve s3 status bar hastaligi oldugu icin ve bu ozelliklere sahip romlar dahil denedigim romlar icinde en iyisi cm9 alt yapili touchwi3v8 ...zannederem s3 mini den portlanmis o yuzden bu kadar stabil ve sarj konusunda oldukca iyi...

Hayır S3 miniden portlanmadı(zaten hiçbir s3 mini romu wonder'a portlanamaz çünlü teknik olarak çok farklı telefonlar bu yüzdende kernelleri çok farklı) touchwi3 romu cm9 tabanında üstüne s3 durum çuhuğu ,s3 touchwiz launcher'ı eklenerek yapılmış bir rom

• Beğen
Tepkiler: obaspinar

WMuharremW

Üye
Kardeşlerim cm11 yeni güncelleme perf hakkinda touchwi3 e göre nasil?

obaspinar

obaspinar

Üye
Dogrudur ben diger tw5 li romlara gore bu romun daha stabil daha iyi sarja sahip oldugundan oyle dusundum.. yani s3mini 8190-galaxy w 8150 model olarak yakin diye dusunuyorki xda da gelistiriciler ace 2 8160 a gelen 4.1.2 galaxy w icin portlamaya calisiyorlar ...o yuzden oyle dusundum...

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
@hasaneness kanka şuan bende yanlışlıkla bi sıkıntı çıkardım hafıza kartında rom var sanıyordum yokmuş :D telefon mal gibi kaldı şuan hocaların pcden indireceğim birazdan bakalım...

• Beğen

WMuharremW

Üye
Artyi nasil aktif ediyoruz ?

sir mordred

sir mordred

Üye

Üst Alt