telefondanda nss oynuyordum bi anda reboot etti ve bootanimation a geçmeden sureklı reboot etmeye başladı bende batarya çıkardım 5 dk beklettim tekrara açıldı telefon cwö ye bıle gırdım fakat 2dk sonra tekrar reboot etti şu anda öıkardım bataryayı falan bekliyor. Batarya temassızlığı deilde başka bişey temas etmiyor olabilir diye sarsmadan beklettim açıldıktan sonra pın kodunu gırdım hemen yıne reboot etmeye başladı
@sir mordred usta belki anlarsın ...
Wipe data format data yap duzelirtelefondanda nss oynuyordum bi anda reboot etti ve bootanimation a geçmeden sureklı reboot etmeye başladı bende batarya çıkardım 5 dk beklettim tekrara açıldı telefon cwö ye bıle gırdım fakat 2dk sonra tekrar reboot etti şu anda öıkardım bataryayı falan bekliyor. Batarya temassızlığı deilde başka bişey temas etmiyor olabilir diye sarsmadan beklettim açıldıktan sonra pın kodunu gırdım hemen yıne reboot etmeye başladı
telefondanda nss oynuyordum bi anda reboot etti ve bootanimation a geçmeden sureklı reboot etmeye başladı bende batarya çıkardım 5 dk beklettim tekrara açıldı telefon cwö ye bıle gırdım fakat 2dk sonra tekrar reboot etti şu anda öıkardım bataryayı falan bekliyor. Batarya temassızlığı deilde başka bişey temas etmiyor olabilir diye sarsmadan beklettim açıldıktan sonra pın kodunu gırdım hemen yıne reboot etmeye başladı
ilk önce bataryanın eski,şişmiş olmadığından emin ol eğer bir şişkinlik varsa yenisini almanı tavsiye ederim eğer bataryada sorun yoksa ilk önce bataryayı şarj et(telefon kapalı iken)(rom yükleme esnasında batarya bitip işlemi yarıda kesmesini önlemek için) Daha sonra cwm'e girerek yeni baştan rom kur(tüm temizlikleri yaparak) cihazında herhangi bir brick gözükmüyor(brick olması için telefonun tepki vermemesi lazım)oh ıcıme sular serptınCwm veya download mode açılıyorsa hiçbirşeyden korkmailk önce bataryanın eski,şişmiş olmadığından emin ol eğer bir şişkinlik varsa yenisini almanı tavsiye ederim eğer bataryada sorun yoksa ilk önce bataryayı şarj et(telefon kapalı iken)(rom yükleme esnasında batarya bitip işlemi yarıda kesmesini önlemek için) Daha sonra cwm'e girerek yeni baştan rom kur(tüm temizlikleri yaparak) cihazında herhangi bir brick gözükmüyor(brick olması için telefonun tepki vermemesi lazım)
yedek tel varda bunu bırakamıyom ıste
neyse suan sarjı 25lerde yenıden kurmayı denıyecegım bılgılendırırımoh ıcıme sular serptınyedek tel varda bunu bırakamıyom ıste
neyse suan sarjı 25lerde yenıden kurmayı denıyecegım bılgılendırırım

inan isterim ama cwmye de giremiyorum tel kendını hemen kapatıyor gırdıkten sonra batarya şişik değil ve temassızlıkta söz konusu değil off stock da atamazsam :!cm11'in yeni versiyonu çıktı aslında temizinden yeni cm11'i kur ne dersin![]()
inan isterim ama cwmye de giremiyorum tel kendını hemen kapatıyor gırdıkten sonra batarya şişik değil ve temassızlıkta söz konusu değil off stock da atamazsam :!
açılıyor abi sıkıntı yok ama bi anda kapanıyo yanı 10 sn duruyor ve kapanıyor uff ne yapacağımHadi ya oldu sanmıştım halbuki neyse tez elden stock roma dön ama ilk önce download modunun açlıp açılmadığını kontrol et(3 tuş kombinasyonu ile güç tuşu + home tuşu + ses kısma tuşu) inşallah açılıyordur
Ben 50-60 yakin rom denedim gb-cm9-cm10-cm11 olmak uzre .. bende tw5 ve s3 status bar hastaligi oldugu icin ve bu ozelliklere sahip romlar dahil denedigim romlar icinde en iyisi cm9 alt yapili touchwi3v8 ...zannederem s3 mini den portlanmis o yuzden bu kadar stabil ve sarj konusunda oldukca iyi...
Artyi nasil aktif ediyoruz ?