Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )
Sponsorlu Bağlantılar
Bysalih41
Üye
Konu Sahibi
Yeni bir kernel cikanadek degistirme seeder ve grenify kullan
eğer saf cm11 kullanıyosan içinde khan kernel yüklü gelmez, arconun stock kerneli yüklü gelir ve
arconun tüm kernelleri sdswap işlemini destekler(aslında bu işlem kernelle alakalı değildir) bilgine...
eğer saf cm11 kullanıyosan içinde khan kernel yüklü gelmez, arconun stock kerneli yüklü gelir ve
arconun tüm kernelleri sdswap işlemini destekler(aslında bu işlem kernelle alakalı değildir) bilgine...
Peki sen hangi kerneli ve ayarlari oneriyosun dostm?? Cunku saf cm11 ustune seeder kurdum orjinal.kernelle hic.perf alamafm telden.mc4 ve real racing3te atiyo oyunlardan..tum uygulamalari dondurmama ve greenify kullanmama ragmen..
Peki sen hangi kerneli ve ayarlari oneriyosun dostm?? Cunku saf cm11 ustune seeder kurdum orjinal.kernelle hic.perf alamafm telden.mc4 ve real racing3te atiyo oyunlardan..tum uygulamalari dondurmama ve greenify kullanmama ragmen..
oyunlardan atmamasının sebebi ram azlığı, ram diğer cm sürümlerine göre 10 mb düşük maalesef(350 orijinal şuanki 340)
ben şuanlık arconun stock kernelini kullanıyorum(yani kernel değiştirmedim denilebilir)
chucky8626
Üye
ram 200 bos ama gene atiuo oyundan..neyse tsk ederm yine..bn art sistemi gelisinceye kdr cm9la dvm etmeyi dusunuyorm..
ekremesiroglu
Üye
aylardır cm9 kullanıyor çok ta memnundum. direk cm11 e geçtim ama nedense pek memnun kalamadım. kasılmalar kilitlenmeler çok oluyor. cm9kadar akıcı değil. şarj ve performans yönünden cm9 u bırakamıyorum
aylardır cm9 kullanıyor çok ta memnundum. direk cm11 e geçtim ama nedense pek memnun kalamadım. kasılmalar kilitlenmeler çok oluyor. cm9kadar akıcı değil. şarj ve performans yönünden cm9 u bırakamıyorum
Katiliyorm sana kardesim clans of clan gibi kucuk oyunlatda bile takilma kasma var bende ilk kez heyecanla yukledim ama heyecanimi karsilamadi suan cm10.1 kullaniyorum cm11 perfonmasina gore kat kat iyi
byAndroid
Üye
cm 11 rom u gerçekten diğer cm romlarına göre daha performanslı ve rami iyi kullanıyor