Hangi romu tercih edersiniz.? (ANKET )

Sponsorlu Bağlantılar

Hangi Cm romu daha iyi

• Cm9

Kullanılan: 40 26.5%
  • cm10.1

Kullanılan: 35 23.2%
  • cm10.2

Kullanılan: 11 7.3%
  • cm11

Kullanılan: 72 47.7%

• Kullanılan toplam oy
    151
tayren

tayren

Üye
@hasaneness kanka şuan bende yanlışlıkla bi sıkıntı çıkardım hafıza kartında rom var sanıyordum yokmuş :D telefon mal gibi kaldı şuan hocaların pcden indireceğim birazdan bakalım...
Aynisi gecen hafta bende de oldu :D isyerinden hallettim gece geceNapalum 3 ,4 gun uykusuzluktan kafa kalmiyo ki :)

hasaneness

hasaneness

Üye
@hasaneness kanka şuan bende yanlışlıkla bi sıkıntı çıkardım hafıza kartında rom var sanıyordum yokmuş :D telefon mal gibi kaldı şuan hocaların pcden indireceğim birazdan bakalım...
kanka sana tavsiyem telefonunda her zaman en az 1 yedek ve en az 1 rom bulundur bu iyi gelecektir bende sanırım telefonun sorununu çözdüm yani umarım

cm11 vs iyi yorumlar aldı art ile merak ediyorum gerçekten

• Beğen
Tepkiler: Ali Egemen
themotto

themotto

Üye
ART ile açınca nova launcher hata verdi ben direk geri döndüm dalvik'e :)

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
kanka sana tavsiyem telefonunda her zaman en az 1 yedek ve en az 1 rom bulundur bu iyi gelecektir bende sanırım telefonun sorununu çözdüm yani umarım

cm11 vs iyi yorumlar aldı art ile merak ediyorum gerçekten

Haklısın bro bu arada CM 11 denersen bana da bi dönüş yap :)

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar art cm romlarini desteklemiyor tam anlamiyla bu nedenle kullanmanizi onermem art test asamasinda su an bitince art harici bisey kullanmayin derum

sir mordred

sir mordred

Üye
Cm11 yeni versiyonunun linkini alabilir miyim? Birde hangi kernelle kullanmak lazım?

en son versiyon(2014/03/11) cm11 için :
kernel olarak khan kerneli kurabilirsin :)

aarslan69

Üye
en son versiyon(2014/03/11) cm11 için :
kernel olarak khan kerneli kurabilirsin :)

Bilgilendirme ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sn. sir mordred Türkçe dil desteği var mı? Birde yazılıma uyumlu gaps paketini nerden indirebilirim?

sir mordred

sir mordred

Üye
Bilgilendirme ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sn. sir mordred Türkçe dil desteği var mı? Birde yazılıma uyumlu gaps paketini nerden indirebilirim?

Tüm cm romlarında türkçe dil desteği var merak etmeyin gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz :) gerekli gapps dosyası bu konunun 1.mesajında var ordan indirebilirsiniz

aarslan69

Üye
Tüm cm romlarında türkçe dil desteği var merak etmeyin gönül rahatlığıyla kurabilirsiniz :) gerekli gapps dosyası bu konunun 1.mesajında var ordan indirebilirsiniz
Yardım için çok teşekkür ederim. Gapps da kafam karıştı, birkaç versiyon var, link rica edebilir miyim? Birde Kurarken dikkat etmem gereken bir nokta ve sıra var mı? Yoksa diğer romları kurarken yapmış olduğumuz işlemler geçerli mi?

Son düzenleme:
sir mordred

sir mordred

Üye
Yardım için çok teşekkür ederim. Gapps da kafam karıştı, birkaç versiyon var, link rica edebilir miyim? Birde Kurarken dikkat etmem gereken bir nokta ve sıra var mı? Yoksa diğer romları kurarken yapmış olduğumuz işlemler geçerli mi?

bu konunun 1.mesajında link var ordaki gapps en sağlıklısı onu kullan
nasıl yüklenmesi gerektiği konusunda herşeyden önce cwm sürümün 6.0.4.5 olmalı eğer değilse cwm sürümünü yükselt ayrıca nasıl yüklenmesi gerektiği "cm11 hataları" konusunun ilk mesajında var ordaki işlemleri atlamadan yaparsan hatasız bir şekilde cm11'i kurmuş olursun

• Beğen
Tepkiler: aarslan69

aarslan69

Üye
bu konunun 1.mesajında link var ordaki gapps en sağlıklısı onu kullan
nasıl yüklenmesi gerektiği konusunda herşeyden önce cwm sürümün 6.0.4.5 olmalı eğer değilse cwm sürümünü yükselt ayrıca nasıl yüklenmesi gerektiği "cm11 hataları" konusunun ilk mesajında var ordaki işlemleri atlamadan yaparsan hatasız bir şekilde cm11'i kurmuş olursun

Sonsuz teşekkürler, sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Cn11 finale dogru gidiyor

Bysalih41

Bysalih41

Üye
    Konu Sahibi
Ewet

kosovali41

kosovali41

Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, 2 yıla yakındır stock rom kullanıyordum. Bizim Türklerin düzenledikleri bir çok stock rom kullandım. Cm romlarına bir türlü ısınamamıştım. 1 saat kullanıyordum tekrar dönüyordum Manisalee romuna. Artık "kamera başarısız" uyarısı canıma tak etti ve Cm11 i yükledim. Telefona çağ atlattı resmen. Sabahtan beri elimden düşürmüyorum telefonu. Danışmak istediğim bir konu var. Hurtsky'ın Cm11 için olan son kernelini kurdum. Dediğim gibi gayette memnunum, fakat "şu kerneli kur, o daha iyidir" dediğiniz başka kernel var mı?

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
alieroglu04

alieroglu04

Üye
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar, 2 yıla yakındır stock rom kullanıyordum. Bizim Türklerin düzenledikleri bir çok stock rom kullandım. Cm romlarına bir türlü ısınamamıştım. 1 saat kullanıyordum tekrar dönüyordum Manisalee romuna. Artık "kamera başarısız" uyarısı canıma tak etti ve Cm11 i yükledim. Telefona çağ atlattı resmen. Sabahtan beri elimden düşürmüyorum telefonu. Danışmak istediğim bir konu var. Hurtsky'ın Cm11 için olan son kernelini kurdum. Dediğim gibi gayette memnunum, fakat "şu kerneli kur, o daha iyidir" dediğiniz başka kernel var mı?
Kardeşim performanstan memnunsan o kernelde kalmanı öneririm. Zaten şu an Cm11 için iki tane kernel var biri hurtsky diğeri khan kernel
Ben Khan kerneli kullanmıştım gayette memnundum

• Beğen
Tepkiler: kosovali41

Üst Alt