Güncelleme Başarız ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
Güncelleme Başarız ...
arkadaşlar telefonda hızlı arama Güncellemesi 876 kb cıktı bende.Ama pcye baglayınca nokia ovi suitede cıkmıyor bu güncelleme.Niye??
Birde telefonda yüklemeye kalkınca yükleme başarız diyor.Acaba kontörüm yok ondan mı.Ama ben wifi ile baglanıncada başarız diyor.
Yardımcı olursanız sevinirim
1.bu güncelleme sırf telefonda güzüküyor pcye baglayınca niye ovi suite güzükmüyor
2.Güncellemeyi tellefonda yapınca bana güncelleme başarız diyor.Kontörğüm yok acaba ondanmı yükleleyemiyor ama wifi ile baglanıncada yükleyemiyor.

Maximien

Maximien

Üye
Dostum bende de aynısı mevcut wirelessten yüklüyorum indiriyor yüklerken başarısız diyor neden olduğunu anlamadım.

selly1310

selly1310

Üye
    Konu Sahibi
peki sende bu güncelleme ovi suite gözüküyormu.?Birde senin telefon hacklımı??benimkisi hacklı de belki ondan yükleyemeiyorum

--------------- Ekleme ---------------

Maxi arkadaşım şimdi bir dene.Ben şimdi yükledim ve başarılı oldum

Maximien

Maximien

Üye
peki sende bu güncelleme ovi suite gözüküyormu.?Birde senin telefon hacklımı??benimkisi hacklı de belki ondan yükleyemeiyorum

--------------- Ekleme ---------------

Maxi arkadaşım şimdi bir dene.Ben şimdi yükledim ve başarılı oldum

Dostum benimki hackli değil ancak oviyi ben direk pcden bağlayıp yaptım şimdi bir tane hızlı arama güncellemesi var onu yapamıyorum.

rasuin

Üye
Merhaba Arkadaşlar 1 haftadır aynı sorun bende de var. son sürümlerini yüklediğim halde ne evdeki bağlantıdan nede telefondaki bağlantıdan yükleniyor.. YÜkleme başarısız uyarısı.. Yardımcı olabilecek kimse varmı ?? :allalla:

OzGuRKnowN

Üye
bendede güncelleme temalar ve hızlı arama ßide harita var hızlı arama ve temaları yüklüyorum harita yüklenmiyor..

J_JoKeR_R

J_JoKeR_R

Üye
telefondan wifi ile bağlanarak yüklemeyi deneyn .

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
gerckten ilginc :D

emre2574

emre2574

Üye
net paketıyle denedın mı:allalla:

samsunspor_06

samsunspor_06

Üye
ben hepsını telden net paketı ıle guncellıorum bı sorun yok bende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt