N8-00/C7-00/C6-01 PR1.2 / E7-00 PR1.1 yeni Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
N8-00/C7-00/C6-01 PR1.2 / E7-00 PR1.1 yeni Güncelleme
bizler pr2.0 ı beklerken yeni güncelleme pr1.2 olarak geldi. yakında bizim içinde kullanılabilir olmasını diliyorum.

S: Bu yazılım güncellemesi ile yeni nedir? Ne faydası vardır?
C: Bu güncelleştirme serbest bırakmak için başlıca nedeni bir Mail for Exchange senkronizasyon sorunu ele almaktır. Ayrıca metro, tramvay ve tren, gerçek zamanlı trafik, güvenlik uyarıları, otopark ve benzin istasyonları için görüş, hız limiti uyarı görünürlük ekleyerek, Ovi Store yeni bir versiyonu gibi Ovi Maps (SR6) yeni bir sürümünü içerecektir ve geliştirilmiş arama ve konum paylaşma yetenekleri.

S: nasıl Symbian cihazınızda yazılım güncelleme yapabilirsiniz?
A: Git Uygulamalar> Yazılım güncelleme veya Uygulamalar-> Araçlar - Cihazınızın ve hava orada güncelleştirmeyi karşıdan (sen hangi modele bağlı olarak)> Yazılım güncelleme. Herhangi bir ek veri maliyetlerini önlemek için WiFi kullanabilirsiniz. Bu Ovi Suite üzerinden yazılım güncellemesi de mümkündür. (Biz durumda veri geri gerek düzenli yedekleme tavsiye ederim tüm elektronik cihazlar için olduğu gibi.)

S: Yazılım güncellemesi kullanıcılara itti mi?
A: Hayır, bu gönüllü bir yazılım güncellemesi. Mynokia ile imzalamış veya etkin yazılım güncellemesi otomatik kontrol Kullanıcılar ve ekranı üzerindeki güncelleştirme hakkında bir bildirim alacaksınız güncelleştirme olup olmadığını ve ne zaman, onların cihazın Software Updater gelen yeni yazılım indirmek mümkün olacak onları.

S: SW henüz güncelleme yok X ülkede Symbian cihaz varyant neden? senin roll-out programı nedir?
A: Biz ilk yazılımın standart dışı özelleştirilmiş sürümlerini yayınlamak. Ülke (SIM-free) ve operatör sürümleri yakında takip edecek. bir güncelleştirme Nokia Care sizin için kullanılabilir olup olmadığını kontrol edebilirsiniz.
pS: Bu biraz ülke ve operatörler bu sürümü alarak olmayıpta isteğe bağlı bir yayın olduğu için!

S: operatör X ile bir SIM kartı kilitlenmiş cihaz çıkıyorum, onlar güncelleme teklif değildir. Benim MfE eşzamanlı değildir. Ben ne yapabilirim?
A: Biz PR2 yazılım parçası olarak da bu güncelleştirme içerik sunacak.

S:güncelleştirmeyi nasıl kontrol edebilirim?
C: herhangi bir güncelleme mevcut olup olmadığını göster Uygulamalar> Yazılım güncelleme (N8, E7) / Uygulamalar> Araçlar> Yazılım güncelleme (C6-01, C7), cihazınızda ve görün.

S: Bu etkilenen PR2 dağıtılmasını mı?
A: Bizler 2011 yılının ilk yarısında Symbian UI için önemli iyileştirmeler sunacağımızı açıkladık. verilen takvime uyacağız.

S: tarayıcı ve portre QWERTY yeni bir SW söz verdiler. Neden bu bu sürümde mevcut değil mi?
A: Biz 2011 yılında bizim akıllı telefon deneyimine güçlendirmeye devam tüketicilerin çok heyecanlı olacağını umuyoruz. Ama burada durdurma değil yolda daha ileri gelişmeler yaşanmıştır. Biz yazılım yazında piyasaya sunulması tahmin ediyoruz.

google translationla çevirdim fazla bi özellik yok birkaç iyileştrime o kadar

kaynak

blackbird48

blackbird48

Üye
ne zaman biz yükleyebilcez

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bu ne şimdi of ya başlıcam bu ertelemelere haaa:off:

Anußis

Anußis

Üye
ya nokia eskiden süperdi be ilk nokia telefonum 5310xmydi telefonu aldıgımdan sonra 3 güncelleme geldi hiç birindede sıkıntı cıkmamıştı ve sorunsuzdu şimdiki telefonların güncellemeleride cok sorunlu nokia bence telefon yapmaktan sıkılmış gibi görünüyor

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Ne zaman yükleyebileceğiz.

elektronikmüh

elektronikmüh

Üye
c7 gelen yok şimdilik.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
PR1.2 çıktı vay arkadaş başlıcam bu ertelemelere dedim dememin üstüne aklıma geldi güncellemeye baktım güncelleme çıkmış yukarıdaki lafımı geri alıyorum :) nası şaşırdım anlatamam :D

ipkry

ipkry

Üye
PR1.2 çıktı vay arkadaş başlıcam bu ertelemelere dedim dememin üstüne aklıma geldi güncellemeye baktım güncelleme çıkmış yukarıdaki lafımı geri alıyorum :) nası şaşırdım anlatamam :D

Evet benim telefonada gelmiş anacak yapma gereği duymadım eğer gerçekten yararlı bir güncellemeyse yapmayı düşünüyorum :oke:

yaki83

Üye
yenilik ne

kolera87

Üye
    Konu Sahibi

mail for exchange senkronizasyonu ve ovi maps güncellemesi başka bişey yok web browser için yenilik pr2.0 da gelcek 2011 ilk yarısı nokia nın verdiği tarih yani en fazla 2 ay içerisinde olacak

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Evet benim telefonada gelmiş anacak yapma gereği duymadım eğer gerçekten yararlı bir güncellemeyse yapmayı düşünüyorum :oke:
>>Buradan<<
Valla bir video hazırladım yenilenmesini beklediğimiz TEMEL özellikleri inceledim ama hiçbirşey yok mail for exhange yeniliği işime yaramıyor yenilenmesi beni etkilemedi :D

+DeNeMe

+DeNeMe

Üye
Bana gelmedi pr1.2

deniz-17

deniz-17

Üye
n8 e yükledim telefondan

suat1111

suat1111

Üye
bana da gelmedi

• Beğen
Tepkiler: eerdogan85
Anußis

Anußis

Üye
geldi geldi 014.012 sürümü yükleyeceğim şimdi bakalım

sh0ck

sh0ck

Üye
Başlangıçta 20 mb ' daha boş ram'iniz oluyor.

Nokia beni kızdırdı bu PR 2.0 Konusunda..Verdikleri sözü tutmamış oldular. "Early of the 2011", oldu "Half of the year."..

Çok sinirlendim. 5 Aydır bu güncellemeyi bekliyoruz ya.. Birde araya PR 1.2 Sıkıştırdılar. Neyseki şu Opera 11 geldide rahatladım en azından..

Valla böle giderse iyice soğuyucam ..

• Beğen
elensar02

elensar02

Üye
arkadaşlar banada gelmedi c7

• Beğen
eerdogan85

eerdogan85

Üye
Arkadaşlar Dostlar yeri burası değil biliyorum ama . Baktım burada yoğunlaşmışınız.

Yeni güncelleme yaptığım N8 cihaz a Phoenix ile orjinal başka bi fw bile yükleyemiyorum.

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Verifying communication to device...
Scanning image files...

yazıları çıktıktan sonra telefon kapalı duruma geçiyor ve usb kablosunun bağlı olduğu yerin yan tarafındaki şarj ışığı sistemli olarak yanıp sönüyor sonrada Phoenix ;

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

diye bir hata veriyor. Ne yaptımsa olmadı sorun nerde nerde hata ediyorum çözemedim.

suat1111

suat1111

Üye
bende neden yok

--------------- Ekleme ---------------

umrumdada değil gelirse yüklerim şimdi baktım oviden de ceptende

Üst Alt