N8-00/C7-00/C6-01 PR1.2 / E7-00 PR1.1 yeni Güncelleme

Sponsorlu Bağlantılar

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Başlangıçta 20 mb ' daha boş ram'iniz oluyor.

Nokia beni kızdırdı bu PR 2.0 Konusunda..Verdikleri sözü tutmamış oldular. "Early of the 2011", oldu "Half of the year."..

Çok sinirlendim. 5 Aydır bu güncellemeyi bekliyoruz ya.. Birde araya PR 1.2 Sıkıştırdılar. Neyseki şu Opera 11 geldide rahatladım en azından..

Valla böle giderse iyice soğuyucam ..

11 mi? Link ??

kolera87

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Dostlar yeri burası değil biliyorum ama . Baktım burada yoğunlaşmışınız.

Yeni güncelleme yaptığım N8 cihaz a Phoenix ile orjinal başka bi fw bile yükleyemiyorum.

Flashing started
Creating product data items list
Product data items list created
Backup not required
Flashing phone
Initializing
Verifying communication to device...
Scanning image files...

yazıları çıktıktan sonra telefon kapalı duruma geçiyor ve usb kablosunun bağlı olduğu yerin yan tarafındaki şarj ışığı sistemli olarak yanıp sönüyor sonrada Phoenix ;

The flashing failed. Do you want to retry the flashing?

HRESULT 0x8421001e (-2078212066)

Firmware: No connection to phone. Cannot start mode change for phone mode before flashing.

diye bir hata veriyor. Ne yaptımsa olmadı sorun nerde nerde hata ediyorum çözemedim.

maden orjinal yükliceksin niye phoenixle uğraşıyon ovi suitle yükle cihaz yazılımını yenileyi seç eğer yeni güncellemeyi görmüyosa yalnız teli yedeklemeyi unutma

blackbird48

blackbird48

Üye
bende neden yok

--------------- Ekleme ---------------

umrumdada değil gelirse yüklerim şimdi baktım oviden de ceptende
suat abim ben telden yükledim ama sadece iyileştrme amaçlı yani bi beklentiniz olmasın ben hiç bişey anlamadım

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
bende neden yok

umrumdada değil gelirse yüklerim şimdi baktım oviden de ceptende
suat abi bazı kişilere neden gelmediğini ana konuda açıkladım :oke:

eerdogan85

eerdogan85

Üye
maden orjinal yükliceksin niye phoenixle uğraşıyon ovi suitle yükle cihaz yazılımını yenileyi seç eğer yeni güncellemeyi görmüyosa yalnız teli yedeklemeyi unutma

Burdaki kastım. Orjinalini bile yükleyememem. Yani bırak h*ackli fw yi orjinali bile yükleyemiyorum. H*ackli yükleyeceğim ama dediğim gibi işte.

telefonundan m.opera.com a gir göreceksin.

Opera 11 de yine flash player desteği yok . multitouch eklenmiş bunun dışında bi değişiklik görmedim.

muratcan1905

Üye
opera 11 e androidde flash eklenmiş ama symbian da yok birde youtube videolarını direk açma özelliği eklemişler ama açabilen var mı benim ekran öyle kalıyor açılmıyor video direk ancak ek pencerede açıyor onuda hepsi açıyor zaten

TheORCUN

TheORCUN

Üye
Burdaki kastım. Orjinalini bile yükleyememem. Yani bırak h*ackli fw yi orjinali bile yükleyemiyorum. H*ackli yükleyeceğim ama dediğim gibi işte.

telefonundan m.opera.com a gir göreceksin.

Opera 11 de yine flash player desteği yok . multitouch eklenmiş bunun dışında bi değişiklik görmedim.

Az da hızlanmış :)

sh0ck

sh0ck

Üye
opera 11 e androidde flash eklenmiş ama symbian da yok birde youtube videolarını direk açma özelliği eklemişler ama açabilen var mı benim ekran öyle kalıyor açılmıyor video direk ancak ek pencerede açıyor onuda hepsi açıyor zaten

youtubedeki videolari opera 10 da aciorduki... Sadece android degil yani..

Hicmi degisiklik goremediniz yjaf? Bence baya bi degiaiklik var stabilitnenn yaninda..

pRime.

pRime.

Üye
mail for exchange senkronizasyonu ve ovi maps güncellemesi başka bişey yok web browser için yenilik pr2.0 da gelcek 2011 ilk yarısı nokia nın verdiği tarih yani en fazla 2 ay içerisinde olacak

Pr 2.0 yazın çıkıyormuş, MySymbiandan okudum.

apobaba1234

apobaba1234

Üye
yeni opera super olmus

SilentOne

SilentOne

Üye
opera 11 ne zamn çıkıtı yha

apobaba1234

apobaba1234

Üye
ayin 22sinde

murat55_

murat55_

Üye
arkadaslar bende nokıa c6-01 ovı suıteden guncelledım ama tel ıngılızce oldu acıl yardım

ofspor

Üye
software update pr1.2 yükledim telefon dili türkçe yok türkçe yapmak ıcın bilgisi olan varmı

Üst Alt