GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Sponsorlu Bağlantılar

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
acaba hile kullanılabiliyormu :hmmm yalnız çıksa bizde fena kasar oynayamayık gelmesin istemem :D
Biraz az polygonlu yaparlar.Arabaların her yerini ayrı ayrı değil de sadece kapıları ayrı geri kalanı bütün yaparlar.Trafikte az araç ve insan olmasını sağlarlar.O zaman çok rahat oynarız.;)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

doctorrr

doctorrr

Üye
Biraz az polygonlu yaparlar.Arabaların her yerini ayrı ayrı değil de sadece kapıları ayrı geri kalanı bütün yaparlar.Trafikte az araç ve insan olmasını sağlarlar.O zaman çok rahat oynarız.;)
harbi olur ama yani çıkmaz zor çıksa şimdiye çıkardı :) ben slam dunk bejeweled takılıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
  • Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
androidde slam dunk varmı hadi buyrun:D gt racing i severim güzel şşşt öneriyok sizede ha :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
Yunus Emre dağıttın yine konuyu :ehe

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye
ha :aha: :kac:

• Beğen

ilaseta

Üye
yanlız galaxy w de çalışmadı eski sürüm çalışıyor

zs0mby

Üye
Teşekkürler

Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
Merhaba arkadaşlar,
Biraz gecikmelide olsa oyunun 15 dk'lık oynanış videosunu ve modun hazırlık aşamasında iken çekmiş olduğum demo videoyu ekledim. İyi seyirler.

oqlahoma

Üye
Z@gor hocam ben ideos x5 te calistiramadim sd yi android data ya atiyom apk yukluyom aciyom oyunu sozlesmeyi kabul ediyom sd indirmek istiyo geri tusuna basiyom ana ekrana geliyom tekrar gta3 e giriyom gta turk city resminde takiliyo ne eksik yaptim

reaurora

reaurora

Üye
bunu oynamam lazım :D elinize sağlık

• Beğen
Tepkiler: Z@gor
Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
Z@gor hocam ben ideos x5 te calistiramadim sd yi android data ya atiyom apk yukluyom aciyom oyunu sozlesmeyi kabul ediyom sd indirmek istiyo geri tusuna basiyom ana ekrana geliyom tekrar gta3 e giriyom gta turk city resminde takiliyo ne eksik yaptim

Merhabalar, her şeyi yerli yerinde yapmışsınız eksik bir şey yok. Sorun telefonunuzun teknik donanımının bu oyunu çalıştırabilmek için yetersiz
kalması. Belki orj. gta 3'ü çalıştırabilir birde onu deneyin ondaki grafikler daha biraz daha düşüktür.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
İlk olarak çok teşekkür ederim bunun için orjinal gta 3 gerekiyormu yoksa sizin verdiğiniz türkçe apk'yi kurup dosyaları atmak yeterlimi?

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler

Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
İlk olarak çok teşekkür ederim bunun için orjinal gta 3 gerekiyormu yoksa sizin verdiğiniz türkçe apk'yi kurup dosyaları atmak yeterlimi?

Hayır orj. gta 3'ün telefonunuzda kurulu olması gerekmiyor. İndireceğiniz dosyanın içinde Apk ile beraber sd dosyasıda mevcut ancak profilinizdeki telefon bilgisi doğru ise yani SE Xperia Pro(MK16i) kulanıcısı iseniz bu oyun sizin cihazda çalışmayabilir. Oyunun sorunsuz çalıştığı modeller; Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note ve HTC Desire HD. Diğer model telefonlarda kurupta açabilseniz dahi donma, kasma, cihazda açırı ısınma ve akabinde oyunda atma yaşayabilirsiniz ama yinede bir deneyin isterseniz.

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Hayır orj. gta 3'ün telefonunuzda kurulu olması gerekmiyor. İndireceğiniz dosyanın içinde Apk ile beraber sd dosyasıda mevcut ancak profilinizdeki telefon bilgisi doğru ise yani SE Xperia Pro(MK16i) kulanıcısı iseniz bu oyun sizin cihazda çalışmayabilir. Oyunun sorunsuz çalıştığı modeller; Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note ve HTC Desire HD. Diğer model telefonlarda kurupta açabilseniz dahi donma, kasma, cihazda açırı ısınma ve akabinde oyunda atma yaşayabilirsiniz ama yinede bir deneyin isterseniz.
overclocklu1,6 ghz birde custom rom yüklü :pro: teşekkür ederim

oqlahoma

Üye
Merhabalar, her şeyi yerli yerinde yapmışsınız eksik bir şey yok. Sorun telefonunuzun teknik donanımının bu oyunu çalıştırabilmek için yetersiz
kalması. Belki orj. gta 3'ü çalıştırabilir birde onu deneyin ondaki grafikler daha biraz daha düşüktür.

800 mhz.de calismiyo 1.2 ghz istersemde arttiririm 1.8 ghz ye kadar swapta cekiliyo apk yukleyip sd yi wifi ile ceksem olurmu

Üst Alt