GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Sponsorlu Bağlantılar

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Oyunu yükledim sd dosyaları attım indirme istiyor :ağlarım:

Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
oqlahoma Yazdığınız şekilde çalışacağına garanti veremiyorum mahalesef. Bence bir oyun için cihazınızın ayarlarını hiç bozmayın.
_SurgeoN_ Cihaz sd dosyayı tanımıyor mahalesef ve bu yüzden indirmek istiyor. Üzgünüm ama görünen oki sizin cihazda da bu oyun çalışmayacak. Oyunun sorunsuz çalıştığı modeller; Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note ve HTC Desire HD.

sergei95

sergei95

Üye
Eline emeğine koluna sağlık galaxy s3 te sorunsuz şu ana kadar. :) Ama bir şey soracağım titreşim nerden kapatılıyor ?

• Beğen
Tepkiler: Z@gor

oqlahoma

Üye
oqlahoma Yazdığınız şekilde çalışacağına garanti veremiyorum mahalesef. Bence bir oyun için cihazınızın ayarlarını hiç bozmayın.
_SurgeoN_ Cihaz sd dosyayı tanımıyor mahalesef ve bu yüzden indirmek istiyor. Üzgünüm ama görünen oki sizin cihazda da bu oyun çalışmayacak. Oyunun sorunsuz çalıştığı modeller; Samsung Galaxy S II, Samsung Galaxy S III, Galaxy Note ve HTC Desire HD.

Peki u8800 icin uyum saglayabilirmisiniz

Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
Peki u8800 icin uyum saglayabilirmisiniz

Mahalesef bu benimle değil oyunun alt yapısı ile alakalı bir durum. Keşke olabilsede tüm Android cihazlara uyarlayabilsem. Orj. gta 3'ü bile çoğu telefon açmıyor ne yazık ki.

ekorotti

ekorotti

Üye
ben cok temiz bir sekilde kurdum ve calisti.elinize saglik cok begendim oyunu :) ozellikle vosvos

• Beğen
CasuS_87

CasuS_87

Üye
:tşk:

oqlahoma

Üye
Mahalesef bu benimle değil oyunun alt yapısı ile alakalı bir durum. Keşke olabilsede tüm Android cihazlara uyarlayabilsem. Orj. gta 3'ü bile çoğu telefon açmıyor ne yazık ki.

Ama bizim ideos a uyumlu yahu aciyordu telefon neyse kismet olmayacak :) peki bir paket yapabilirmisiniz arabalar felan degisir

Z@gor

Z@gor

Üye
    Konu Sahibi
Ama bizim ideos a uyumlu yahu aciyordu telefon neyse kismet olmayacak :) peki bir paket yapabilirmisiniz arabalar felan degisir

Models klasörü içinde yer alan gta3.dir, gta3_unc.dir, gta3_unc.img, oldveh_unc.dir ve oldveh_unc.img dosyalarını upload yapıp linklerini buradan bana gönderin. Müsait olduğum ilk fırsatta, arabalar, yollar, harita ve işyerlerini Türk City'e göre uyarlar size gönderirim. Türkçe yama, ana menü, haritadaki extra objeler ve bikaç özellik aynı kalır ama. İstemiş olduğum bu dosyaların boyutu 350 mb civarı olması lazım. Tercihen Hotfile sitesine upload yaparsanız indirmesi daha kolay olur benim için.

EDİT// 27.07.2012
Başka bir arkadaşa denedim ancak bu şekilde de çalışmıyor mahalesef.

hamithsky

Üye
eline sağlık

GoldenShoTR

GoldenShoTR

Üye
Abicim sana ulaşabileceğim bir iletişim adresi atabilirsen çok memnun kalırım. 1 oku beni dosyası için koca dosyayı çekmek zorunda kalmak can sıkıcı.

isa_1905

isa_1905

Üye
samsung galaxy ace de çalışmayor

yakup_

Üye
benim telefonum htc desire S ... desire hd de çalışıyorsa bende de çalışmalı ama çalıştıramadım sd yi görmüyor indirmek istiyor ..geri tuşuna bastım ev tuşuyla çıkıp bildirimlerden oyuna girdim ama gta turk cıty ekranında kalıyor acaba nasıl çalıştırmış desire HD li arkadaş

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Emek verenlerin eline emeğine sağlık :tşk:

• Beğen

filozof07

Üye
hocam xperia sola ya yükledim 1ghz çift çekirdek işlemci mali 400 gpu 512 ram var gpu su s2 ile aynı fakat oyuna girdiğimde 1 dakika geçiyor ve oyundan otomatikmen atıyor ? bi öneriniz var mı acaba telefon mu kaldırmadı ?

pro8181

pro8181

Üye
teşekkürler eline sağlık..

• Beğen
Haestrk

Haestrk

Üye
Telefondan indirdimde exe dosyasini nasil acacagim

Üst Alt