GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Sponsorlu Bağlantılar

atitekin

Üye
ama normal gta 3 ü aciyor bunu acmiyor telefon da gayet iyi galaxy s plus .

mertozgun

Üye
Motorola atrix de sorunsuz çalıştı. Teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Z@gor

yerda

Üye
gio acarmı

isthacker7

isthacker7

Üye
eyw saol arkafasm denicem

- - - Eklendi - - -

kardes telefonum galaxy w. normal gta lll u gayet rahat aciyor. bu turk modu yukledim acinca normal gta da ki gibi dowload istiyor normal gta gibi aciyim diorum bende oluyor fakat gta lll ekrani gelmiyor siyag ekran geliyor. Yardm plss...

atitekin

Üye
eyw saol arkafasm denicem

- - - Eklendi - - -

kardes telefonum galaxy w. normal gta lll u gayet rahat aciyor. bu turk modu yukledim acinca normal gta da ki gibi dowload istiyor normal gta gibi aciyim diorum bende oluyor fakat gta lll ekrani gelmiyor siyag ekran geliyor. Yardm plss...

kardes bende de oluyor o boyut yetmedigi icin oyle android data da yeterince yer var mi bak istersen

KELGER

KELGER

Üye
wildfire s uyumulumu?

Shadowman07

Shadowman07

Üye
dostum sd dosyasını belirlenen yere attım fakat oyuna girdiğimde yinede dosya karşıdan yüklenmeli diyor ve yüklemeyi başlatıyor nerde yalnış yapıorum acaba?

KELGER

KELGER

Üye
widfire s de şu oyunu oynayamadım gitti.

isthacker7

isthacker7

Üye
kardes bende de oluyor o boyut yetmedigi icin oyle android data da yeterince yer var mi bak istersen
tüm hafızayı boşalttım yine denedim olmadı.

bir yardım etseniz süper olcak ya normal gta3 sıkıyor...

oqlahoma

Üye
Arkadaşlar ben bunu huawei ideos x5 te çaliştiramadim apk ve sd yi attim sonra da oyuna girdim sözleşmeyi kabul ettim dosya indirmek istedi geri tuşuna bastim sonrada ev tuşuna bastim bildirim çubuğundaki return to game ye girdim indirme ekranindaki arkadaki resimde takilip kaldi yardimm

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Arkadaşlar ben bunu huawei ideos x5 te çaliştiramadim apk ve sd yi attim sonra da oyuna girdim sözleşmeyi kabul ettim dosya indirmek istedi geri tuşuna bastim sonrada ev tuşuna bastim bildirim çubuğundaki return to game ye girdim indirme ekranindaki arkadaki resimde takilip kaldi yardimm

Yaşadığın sorunu bilmiyorum ama zaten senin cihaz gta3'ün standart versiyonunu anca açar.Sana tavsiyem deneme..Çünkü emin ol fazlasıyla kasacaktır...

oqlahoma

Üye
Yaşadığın sorunu bilmiyorum ama zaten senin cihaz gta3'ün standart versiyonunu anca açar.Sana tavsiyem deneme..Çünkü emin ol fazlasıyla kasacaktır...

custom rom var o yüzden kaldırır diye yüklemeye çalıştım 1.2 ghz yapmıştım

doctorrr

doctorrr

Üye
bu gta nındamı türk citisi çıktı :zuhaha:

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
doctorrr

doctorrr

Üye
acaba hile kullanılabiliyormu :hmmm yalnız çıksa bizde fena kasar oynayamayık gelmesin istemem :D

• Beğen
tempestshine

tempestshine

Üye
vay be ..

• Beğen

Üst Alt