GTA Turk City Mobil Vers. (GTA 3) Android 7.0

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
hocam xperia sola ya yükledim 1ghz çift çekirdek işlemci mali 400 gpu 512 ram var gpu su s2 ile aynı fakat oyuna girdiğimde 1 dakika geçiyor ve oyundan otomatikmen atıyor ? bi öneriniz var mı acaba telefon mu kaldırmadı ?

Oyunun içinde grafik dosyaları var onlara bakmanı tavsiye ederim :oke:

1ht1baron

Üye
Exe telefonda acilmiyo bi kolaylikyapip. Mediafire a data ve apk ları yuklene bilir mii ? Pc arızalı olduğu için kullanamiyorum

memolim83

memolim83

Üye
yanlis anlasilmasinda bende bu gta turk pc versiyonu var 5 sene once almistim halen oynuyorum guzel.pc oyun satan cd cilerde var zaten tofas sahin dogan arabalar facali arabalar deneyin.piyasaya bakin bulursunuz isterseniz.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Exe telefonda acilmiyo bi kolaylikyapip. Mediafire a data ve apk ları yuklene bilir mii ? Pc arızalı olduğu için kullanamiyorum

Benim evimde internet olsa ben upload yapardımda malesef arada telefondan girebilirsem tabii....

1ht1baron

Üye
Hmm sağolun artık 5-10 gun bekleyeceğim :/

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Konuyu açan arkadaşa sonsuz teşekkürler;) gs3 de grafikleri en üst düzeye çıkardım vermiş olduğunuz grafik dosyası aracılığıyla ; oyun yağ gibi akıyor :ehe benim pc de bile bu grafiklerle oynamamıstım teşekkür ederim....

• Beğen
Tepkiler: Z@gor
foreverthe

foreverthe

Üye
Çok teşekkürler :) S3 denendi sorunsuz çalışıyor.

• Beğen
Tepkiler: Z@gor

furkanbeys07

Üye
Sony xperia neomda calisirmi acaba?

yunusalkis

yunusalkis

Üye
Kardeşim forumda yeniyim simdi gordum ve hemen indirmeye basladim fakat indirdigim exe uzantili. Nasil yuklicem telefona?

- - - Eklendi - - -

kardeşim biraz aceleci davranmısım exe dosyasına tıklayınca masaustune cıkarıyormus dosyaları :):)

serif-23

serif-23

Üye
kardesim bunu galxy w acar mi ??

TheCower

TheCower

Üye
hocam xperia sola ya yükledim 1ghz çift çekirdek işlemci mali 400 gpu 512 ram var gpu su s2 ile aynı fakat oyuna girdiğimde 1 dakika geçiyor ve oyundan otomatikmen atıyor ? bi öneriniz var mı acaba telefon mu kaldırmadı ?

ayni sorun bende de Var ne yapacağız acaba bilen biri var mı

maxi_eraser

maxi_eraser

Üye
bende lg p920 var oyun kuruluydu senın dosyayla kurulu dosyayı yer degıstırdım acılmadı sonra sıldım senın turkce apk yı yukleyıp sonra dosyaları tekrar attım olmadı senın dosyaları data kladörünü her attıgımdan wifiden dosya yuklamemi istedi aynı gamaloft oyun dosyalarında bı eksıklık olunca wifi den ındırme ıstıyorya aynı onun gıbı oluyor

OsmanTuncer

OsmanTuncer

Üye
bunu nasıl yükleyeceğim aceba lütfen yardım :(( xperia ray cihazım

mulkonotyk

mulkonotyk

Üye
bende orj. gta 3 yüklüydü sd dosyalarını direk verdiğiniz linkteki gta 3 dosyalarıyla değiştirdim oyuna giriyor silah sağlık göstergesi süper yumruk her şey tamam ama arabalar değişmemiş bir yerde yanlış mı yaptım?

ceno096

Üye
galaksi mini oyun arşiviniz varmı acaba ?

OLymPoS

Tesekkürler..

MobileBZC

MobileBZC

Üye
Lg Prada P940 denedim süper oynanıyor. Teşekkürler.

brksnr

brksnr

Üye
Vay be sirf bunun icin bile android alinabilir :D Ama karar verdim bir kere 920 ye :D :D

qaliq

Üye
Exe dosyasi bu nasl accaz :/

Üst Alt