Merhabalar, oumlu olumsuz her yorumunuz için teşekkürler ederim. Özelden mesaj gönderen arkadaşlar mesaj kutumda toplamda 3 mesaj tutabilme hakkım olduğundan sizlere dönüş yapabilmem neredeyse imkansız bir durum.. Bu yüzden sizlerden ricam soru ve isteklerinizi bu konu altından iletebilirsiniz. Bireysel olarak danışmak istersenizde şayet "Okubeni" dosyasında yer alan mail adresimden yararlanabilirsiniz.
artik kesin bir kac android bizim bizim sulaleye hocam eline saglik bu arada

bir de sizin iphone a port etme sansiniz yokmu ya
iphone port etme işini Safa İşeri kardeşime verdim. Bir aksilik olmazsa şayet mümkün olan en kısa sürede hazırlayıp sizlerle paylaşacaktır.
birincisi ben one x kullanıcısıyım ve one x de gta 3 anlamsızca takılıyo,acaba buda takılırmı,ikincisi dosya uzantısı exe ? niye öyle anlayamadım.
Evet takılır. Çünkü orj. oyuna göre bundaki grafikler biraz daha yüksektir. Winrar'ın "sfx" seçeneği ile sıkıştırılan dosyaların uzantısı exe'dir bkz.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oyunu ve data dosyalarını yükledim ama sürekli karşıdan indirilsin mi diye uyarı veriyor.. yardımlarınızı bekliyorum..
Telefonunuz data dosyalarını görmüyor ve bu yüzden dosyaları karşıdan indirmek istiyor. Siz dosyaları indirip "GTA Turkish City Mobil" data dosyalarını üzerine kopyalayın ancak çalışıp çalışmama konusunda garanti veremiyorum mahalesef denemeden anlaşılmaz çünkü.
İyi gunler bende samsung galaxy y var çok takilirmi
Oyunun sorunsuz çalıştığı modeller Samsung Galaxy S 2 dışında Galaxy Note, HTC Desire HD ve Motorola Atrix. Sizin modelde çalışıp çalışmadığı denemeden anlaşılmaz mahalesef.
Bu arada teşekkürler ve de uzun bir oynanış videosu sunsanız çok güzel olur.
Rica ederim. Önümüzdeki bikaç gün içinde oynanış videosu hazırlayıp paylaşırım.
sa öncelikle iyi forumlar bende bi sorun var oyunu wifi ile çekiyorum olmuyor dosyaları atıyorum olmuyor hep oyuna tıklayınca siyah ekran kalıyor öyle telefonum samsun galaxy s plus çözümü varmı
A.selam. Sorununuzdan anladığım kadarıyla telefonunuz bu oyunu kaldırmıyor.
Sayın hocam emeğine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş lakin size ufak bir sorum olucaktı şimdi ilk olarka apk yükledim sonra sd karta dosyaları kopyaladım ama velet yine 441 mb dosya indirmek istiyor ? Bu normalmi ? Yani sd karta attığım 750 mb dosya + bide 441 mb download mı yapıcak ?
Teşekkür ederim. Telefonunuz data dosyalarını görmüyor ve bu yüzden dosyaları karşıdan indirmek istiyor. Siz dosyaları indirip 750 mb olan dosyayı indirmiş olduğunuz dizindeki aynı dosyaların üzerine kopyalayın. Kendim bizzat denemediğimden çalışıp çalışmama konusunda bir garanti veremiyorum bu yüzden çalışmama ihtimalini göz önünde bulundurarak indirmiş olduğunuz orj. dosyaların yedeğini mutlaka alın.
Nasıl kurucaz
Kurulum için indirmiş olduğunuz dosyalar arasında yer alan "Okubeni" dosyasından yararlanabilirsiniz
Ya exe uzantili bu apk ye mi cewirmemiz gerek olur mu oleee
Exe'yi çalıştırınca kurulum için gerekli tüm dosyalar belirlemiş olduğunuz klasöre ayıklanır ve kurulumu oradan gerçekleştirirebilirsiniz.