hayaldi gerçek oldu , emeğinize sağlıkAndroid'in bu yönünü seviyorum, kolayca modlama yapılabilmesini. iPhone'da yok sanırsam böyle şeyler ..
@ Peocawe grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin birazda olsa faydası olacaktır size.
Hocam dediğiniz şeyleri yaptım ama bende oyun öncedende yüklü değildi vede wifi da yok kullanabileceğim bir öneriniz yada bildiğiniz bir teknik varsa yardımcı olursanız sevinirim benim dediğim tt backup ta işe yararmı bilemiyecem ama denemekte fayda var
@ Peocawe grafik ayarlarını düşürmeyi deneyin birazda olsa faydası olacaktır size.
@ Ismayilov_Elcin kurulumu nasıl yaptınız dosyaları wifi ilemi çektiniz yoksa oyun sizde daha önce kurulumuydu. Telefonunuz "gta3_unc.img" ve "oldveh_unc.img" dosyalarını görmüyor ve sadece harita dosyalarını görüyor. Çözüm için "SDCard/Android/Data/com.rockstar.gta3ger/files/GTA3/models" klasörünün içeriğini komple silin ve indirmiş olduğunuz dosyalar arasında yine aynı alt dizinde yer alan "models" klasörünün içeriğini komple kopyalayıp telefonununuzdaki aynı dizine yapıştırın sorununuz ortadan kalkacaktır.
apk acdikdan sonra dosyaları kendi içinden wifi ile indirdim verdiğiniz dosyaları onun üzerine kopyaladim.