IchigoKurosaki Üye Samet.25' Alıntı: yalanmi oku yorumlari Genişletmek için tıkla ... Güzel kardeşim orada ben latife ettim ben S3 kullanıcısıyım
Samet.25' Alıntı: yalanmi oku yorumlari Genişletmek için tıkla ... Güzel kardeşim orada ben latife ettim ben S3 kullanıcısıyım
thebancally Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Güzel kardeşim orada ben latife ettim ben S3 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... Samet kardeş nerden anlasın ironiyi kardeşim böyle karmaşık cümleler kuruyorsun kendisi öncedn s3 mini discovery den iyi diyen biri.Tabi yanlış anlar
IchigoKurosaki' Alıntı: Güzel kardeşim orada ben latife ettim ben S3 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... Samet kardeş nerden anlasın ironiyi kardeşim böyle karmaşık cümleler kuruyorsun kendisi öncedn s3 mini discovery den iyi diyen biri.Tabi yanlış anlar
Samet.25 IchigoKurosaki' Alıntı: Güzel kardeşim orada ben latife ettim ben S3 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... sondaki gulme isaretini gormediniz heralde
IchigoKurosaki' Alıntı: Güzel kardeşim orada ben latife ettim ben S3 kullanıcısıyım Genişletmek için tıkla ... sondaki gulme isaretini gormediniz heralde
Samet.25 thebancally' Alıntı: Samet kardeş nerden anlasın ironiyi kardeşim böyle karmaşık cümleler kuruyorsun kendisi öncedn s3 mini discovery den iyi diyen biri.Tabi yanlış anlar Genişletmek için tıkla ... ben anladim ama sen sondaki gulme isaretini anlamadin kim anliyo kim anlamiyo belli oldu s3 mini bana gore iyidir. Sana gore gmd gule gule kullan
thebancally' Alıntı: Samet kardeş nerden anlasın ironiyi kardeşim böyle karmaşık cümleler kuruyorsun kendisi öncedn s3 mini discovery den iyi diyen biri.Tabi yanlış anlar Genişletmek için tıkla ... ben anladim ama sen sondaki gulme isaretini anlamadin kim anliyo kim anlamiyo belli oldu s3 mini bana gore iyidir. Sana gore gmd gule gule kullan
blood_angel Üye Konu Sahibi tamam arkadaşlar fazla kavga etmeyin ve bu konuyu kapatın derdinizi özelden konuşun bu arada bütçede büyük sorunlar yaşandı ve htc cha cha aldım ve memnunun konu
tamam arkadaşlar fazla kavga etmeyin ve bu konuyu kapatın derdinizi özelden konuşun bu arada bütçede büyük sorunlar yaşandı ve htc cha cha aldım ve memnunun konu