hemserim ne dion sen s3 mini filan cop mu ? Gmd cihazinda ashalpt 7 yi acta oynamaya calis bi oynayabilecenmi s3 minide kasmadan oynuyom ben gmd nin ashalp7 performsini gorduk bide gmd yi kotuleyenler kullanmayanlardir demissin sen s3 mini kullandinmida konusuyon ? sadece cekirdek sayina ve fiyatina bakarak adama tel onerion ayrica ne s3 performansinda dead trigger i son ayarlarda oyna bi gmd de bide s3 de bilip bilmeden konusma onu gectim guncelleme aliyomu gmd ? s3 5.0 guncellemesine kadar alacak gmd ne alcak acaba ? donanima bakarak tel almissin konusuyon burda
o diger konuda gerekli cevapları verdim ben size onları da söyleseydin.Attıgım kanıtlardan sonra cevap alamadım sizden o konuda.Asphalt 7 S3 de note 2 de de kastıgını söylüyorlar googleplay deki kullanıcılar.o zaman onlar da s3 miniden daha kötü telefon size göre.Dead trigger yüksek grafiklerde en ufak takılma yok bizzat kendim oynuyorum onu size kim söylediyse yanlış yönlendirmiş.S3 mini yi arkadaştan kullanmışlıgım var modern combat 4 oynanmayacak şekilde kasıyor.Piyadaki hiçbir oyunda takılma yok discovery de(the dark knight da frame düşmesi oluyor nadiren onu belirteyim).Asphalt 7 hariç.O da güncelleme den sonra bozdugu aşikar.Eski versiyonları kurulursa bir sıkıntı çıkarmaz.Nasıl s3 kullanıcısı asphalt 7 i oynadım diyorsa discovery kullanıcılarından da asphalt 7 i oynadıklarını söyleyenler var.Demekki eski versiyonlar akıcı oynanıyor.Google play den ücretli versiyonunu al da oynamaya çalış birde.Discovery nin gta vice city,modern combat 4,most wanted,real racing 3,the dark knight videolarını da izle,görmek istedigin videolar üzerinden konuşuyorsun sadece.S3 mini gayette discovery den performanssız bir telefon ve 150 tl daha pahalı.S3 mininin 5.0 güncellemesini kesin alacak diye birşey yok.S3 ün ihtimali var.Discovery i bilmiyoruz büyük ihtimalle almaz ama ihtimal vardır.Android demek donanım,biraz optimasyon demektir.Discovery de optmimasyon sıkıntısı yok.Donanımını tartışmaya gerek yok.150 tl daha ucuza daha büyük ekran,daha iyi çözünürlük,4 çekirdek işlemcili daha performanslı bir telefon almak varken s3 mini önermiyorum söylemek istedigim bu.
edit: Discovery nin s3 ile kıyaslandıgı real racing 3 incelemesi var youtube dan onu da izlemeni öneririm.