semih69
Üye
Sen de haklısın her lansmana çağırılan bilgili oluyor. Oraya ne idugu belirsiz kisileri de cagiriyorlar. Maksat kalabalik. Senin arkadas da gumburtuye kuru kalabaliga cagirmislar anlaşılan. Ben bile arkadaşından daha çok şey bilirken bunu düşünmek zor değil.
Benim telefoncu arkadaşım discoveryde Asphalt 9 ve Modern Combat 5'te hiç kasmadan sıkıntısız oynuyor onun yalancisiyim bende.
Benim telefoncu arkadaşım discoveryde Asphalt 9 ve Modern Combat 5'te hiç kasmadan sıkıntısız oynuyor onun yalancisiyim bende.
aynen kop asphalt 9 ve modern combat 5olmayan oyunlari oynadigi icin tebrik etnek lazm.
Gm ciler boyle teli iyi gostermek icin olmayan oyunlari yaratip kasmiyo diyolarBenim telefoncu arkadaşım discoveryde Asphalt 9 ve Modern Combat 5'te hiç kasmadan sıkıntısız oynuyor onun yalancisiyim bende.
Gm ciler boyle teli iyi gostermek icin olmayan oyunlari yaratip kasmiyo diyolar
An itibariyle kiliseye olan güvenim sarsıldı ve aydınlanma çağına girdim kardeşim ARO.olmayan oyunlari oynadigi icin tebrik etnek lazm.
Arkadaşım android Lime Pie 5.0 kullaniyor dedigine gore googledan gizlice yürütmüşler.Gm ciler boyle teli iyi gostermek icin olmayan oyunlari yaratip kasmiyo diyolar
1.5 aya yakındır bende kullaniyorum ama abartmanin bir anlamı yok bence.
An itibariyle kiliseye olan güvenim sarsıldı ve aydınlanma çağına girdim kardeşim ARO.
Arkadaşım android Lime Pie 5.0 kullaniyor dedigine gore googledan gizlice yürütmüşler.
Birşey içmedim kardeşim sadece senle dalga geçiyorumKardeş sen ne ictin ya?
duzgun konus forumunda kurali var !Birşey içmedim kardeşim sadece senle taşşak geçiyorum
Tamam sakin ol.duzgun konus forumunda kurali var amk çocuğu!
Birşey içmedim kardeşim sadece senle taşşak geçiyorum
uyanik mi saniyon kendini alintiyi duzenleyip ?Tamam sakin ol.
he öyle diyoruz.Gm ciler boyle teli iyi gostermek icin olmayan oyunlari yaratip kasmiyo diyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?