blood_angel
Üye
-
Konu Sahibi
-
gmd s3 ü rahatlıkşa soluyo ekran müzik fln s3 sadece kamre ve oyun performansı iyi
gmd s3 ü rahatlıkşa soluyo ekran müzik fln s3 sadece kamre ve oyun performansı iyi
s3 siyah beyaz mı ?renkli ekranı seviyorum demişsin o zaman lumia 820
Nerden çıkardın? Tırnakları uzun bir tane elemanın videosu var youtube da ; saçma sapan s3 u karaladiklari! O video u kaale almamani tavsiye ederim sana. Video dan en basit örnek ; bir resim gösterip s3 u resmi guzel göstermiyor diye kotuluyorlar ; 2 cihazın parlaklığıda en yüksekte diyorlar , sonra dalga geçer gibi s3 un en dusukte olan parlaklığını çeyrek kademe yükseltiyor lar. Daha adamlar ips ekran ile amoled ekran arasindaki farkları bilmiyor ; sonrada gmd nin ekranı daha iyi diyorlar.... Yerinizde olsam o video u kaale almam....
s3 siyah beyaz mı ?
kardeş ilk önce hangi işletim sistemi alacağına karar ver ben android derim
kardeş saba bir şey söyliyimmi ben galaxy s3 iphone 4s tek elle çok daha rshat bir biçimde kullandım bizim milletle aşırı bir önyargı var eğer ekran büyükse kullanımı zordur diye bir şey yok zaten artık günümüzde en az 4.3 inc telefonlar lazım rahstça kullanabilirsinmavi forever@enterneoll sen hangi renginin kulanıyorsun ?
- - - Eklendi - - -
bide bişey sorcam benim elerim küçük s3 ü rahatlıla kavrıyabilir miyim ?
- - - Eklendi - - -
iosu es geçtim ya android yada windows
mavi forever@enterneoll sen hangi renginin kulanıyorsun ?
- - - Eklendi - - -
bide bişey sorcam benim elerim küçük s3 ü rahatlıla kavrıyabilir miyim ?
- - - Eklendi - - -
iosu es geçtim ya android yada windows
hayırlı olsunzaten kararimizi verdik (biz derken ben ve kardeşim) ikimizde s3 alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?