Gittigidiyora güvenilirmi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
Gittigidiyora güvenilirmi
merhaba arkadaşlar xperia s cihazı almaya karar verdim internet üzerinden almak istiyorum malum teknosa bimeks gibi mağzalarda fiyatlar baya bir farklı
1)ürünü alsam elime kesin ulaşırmı (bence ulaşır kos koca gittigidiyor adamlar reklam bile veriyor tv lere)
2)ürünü aldım mesela bir arıza yaptı bu gibi durumlarda garanti servisine nasıl ulaşıcam
daha önce böyle sitelerden ürün alan arkadaşlarımız ve bilgili kişiler yardımcı olursanız senirim :)

haqanguven

haqanguven

Üye
kesinlikle ürün gelir...
ürünü alınca paran site havuzunda kalıyor.. ürün geldi kontrol ettin çalışmadığı durumda site yöneticisiyle irtibata geçip paranı karşı tarafa aktarmıyor ve ürünü geri gönderdiğin zaman paranı sana iade ediyor hiç bir sakatlık yoktur... ben devamlı alış veriş yapıyorum ordan ve aldığım ürünler hep aynı geldi sorunsuz...

ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
kesinlikle ürün gelir...
ürünü alınca paran site havuzunda kalıyor.. ürün geldi kontrol ettin çalışmadığı durumda site yöneticisiyle irtibata geçip paranı karşı tarafa aktarmıyor ve ürünü geri gönderdiğin zaman paranı sana iade ediyor hiç bir sakatlık yoktur... ben devamlı alış veriş yapıyorum ordan ve aldığım ürünler hep aynı geldi sorunsuz...
eyvallah kardeşim yüreğime su serptin garanti hakkında bilgin varmı mesela aldım telefonu arıza yaptı nereye götüreceğim garanti için sony mağzasınamı

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cihazin garanti durumuna bakiniz. Firma garantisi mi var yoksa yurt disindan alinip pasaport kaydi mi var. ? Yurt disi bile olsa genede teknik destek verilir gibime geliyor..

fercel307

fercel307

Üye
onu satıcıya mail atarak öğrenebilirsin garantisi hangi firma? genpa kvk teleservice gibi.bunların dışındakilere güvenmem ben mesela garanti veriyolar sonra garanti servisi ankarada olmama ragmen istanbulda çıkıyor bunun gibi ve uğraş dur gönderecektim gelecekti tamir olacaktı diye bekle dur.

ege099

ege099

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar yardımlarınız için çok saolun artık içim rahat dediğiniz gibi garantisini öğreneceğim her şey için teşekkürler :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Sorun çözüldüğüne göre :locked:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt