Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

avast_

Üye
link ölü ve torrentleri ben de inceledim sizin 2010.6 versiyonuna nasıl ulaştığınızı anlayamadım saygılar

pacamans

Üye
linklerin tümü ölü

yasabir

Üye
konumdan ayar yapmama rağmen hala avea internete bağlanıyor nasıl engelleyebilirim

byoktay

Üye
arkadaşlar lütfen yardım telime progra mı yükledim (nokia n66 ) uygulamalardan gmobile açmaya çalışıyorum ekran gelip 1 sn yede gidiyor yani açılmıyor neden acaba yardım

--------------- Ekleme ---------------

yardımcı olacak kimse yok mu arkadaşlar

ceydonmez

ceydonmez

Üye
...............

gomestai

Üye
rapid linki ölü :(

ziyathun

Üye
teşekkürlerteşekkürlerteşekkürler

by_ercan

Üye
linkleri tazeleseniz. 2010.6 sürümüne nasıl ulaşacağız ?

gryclnk

gryclnk

Üye
bu reis-ieaglesin paylaştığı türkiye haritasıyla aynı değilmi ?? yani yeni bi harita güncellemesimi war ?

xon

xon

Üye

dhiazem

Üye
o zamm upload etmenın zamanı gelmış kardeş olmuş lınk

muratemrah

Üye
Arkadaslar;

Bende forum da yeniyim ve v5.00.60 in .sis fileini bulmak icin tum yazilari okudum. Bu arada birkac arkadasin sorularinin cevaplarini bildigimi farkettim. Onlari elimden geldiginde cevaplamaya calisacagim.

1. E66 (veya butun cihazlarda sarj problemi):
Garmin->Araclar->Ayarlar->Sistem->LaunchBackgroundService i Etkin yap, Garmin i kapat. Sonra bir daha gir ayni yere, bu sefer Devre Disi yap. Garmin den cik, telefonu kapat ac. Butun sorunlar cozuldu. Bir haftaya kadar sarjin gidecektir. (Cok fazla kullanmiyorsan ve 3G kapali ise)

2. Bir arkadas TxAutoStart dan bahsetmisti sarj problemi nedeniyle. Onlarla ugrasmasina hic gerek yok. 1 numarada soylediklerimi yapmasi yeterli.

3. Avrupa, Almanya veya Arabistan haritalari isteyenler:
Avrupa(Dolayisiyla Almanya):

Arabistan:

Kisaca garmin.com da haritanin ismini bulup, isohunt.com da torrentini bulup indirebilirsiniz. Istediginiz yerleri secip, cihazinizi (telefonunuzu) bilgisayara baglayip, direkt cihaza mapi atabilirsiniz bu programlar ile.

Kolay Gelsin

the.yunus

the.yunus

Üye
:oke:
ben bu garminin artık değişik sesini istiyorum hep aynı sesden insan sıklıyor
nerden bulabilirim

ernknd

Üye
bu da benden tüm diller olan versiyon türkçe dahil

şifre: tom1807

msty19

Üye
arkadaşlar linkleri kontrol edin ölü hepsi

ugurahmi

Üye
Benim öğrenmek istediğim şudur, arazimin kaç metre kare olduğunu veren navigasyon programı var mi?

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
Harita Yenilendi!! Garmin Navcity Turkey 2010.09 TBKLTS Türkçe - Yeni Harita:

Kilidi açılmıştır. (Unlocked) ;)

rehisbay17

Üye
sa arkadaşlar 3 linkin 2 si ölü. sadece zshare çalışıyor ama ondan indirmekde çok uzun sürüyor.

ruzgar_ist

Üye
abicim garmin dosyasını indiriremiyorum mahkeme kararı ile silinmiş falan diyo var
başka bir dosya linki

asilasil

Üye
dahili gps i garminde nasıl aktif edebilirim :) sürekli bluetooth diyip duruyo bu

Üst Alt