Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

kozanbeyi01

Üye
harita silinmiş

m-yilmaz

Üye
çok güzel bir paylaşım eline sağlık

DeaDLoST™

DeaDLoST™

Üye
Teşekkürler

Coolwhisper

Üye
bazı linkler ölmüş, ama zshare olan sağlamdı ondan indiriyorum. Teşekkürler.....!

ŞenolTÜRK

ŞenolTÜRK

Üye
teşekkürler kardeş

JohanGielen

JohanGielen

Üye
arkadaşlar sizde nasıl bilmiyorum ama kullanrken dikkat ettim sanki biraz geriden geliyor gibi misal 100 metre sonra sola dön dedikten sonra aslında 50 metre olduğu gibi bu normalmi sizde nasıl?

kamilkamil1979

Üye
sağolun ama harita linki ölü sanırım

By Y@VUZ

By Y@VUZ

Üye
Saolasın

monopetit

Üye
Teşekkürler.

nunver

Üye
Ellerinize sağlık. Ancak hiçbir link çalışmıyor. Ben sanırım sonradan katıldım. Tekrar bir yerlere koyma imkanı var mı? Harita ve ilaç dahil lütfen. Teşekkürler

nudalya

Üye
teşekküler dostum

icedcoke

Üye
rapid ve hotfile linkleri ölü

devailetisim

Üye
emeğine sağlık usta

hmz5800

Üye
kardeş linkler göçmüş acilen düzeltmeni rica ediyorum birde
ben eski versiyon kullanıyorum garmin 5.00.50 heralde 2009 harita var

çok fark varmıdır birde sadece haritasını güncelleyemem mi???

bazen bulamadığı yerler oluyor

utku.ozturk

Üye
ellerine sağlık nuri
yalnız ben programda daha önceden kaydettiğim bi yere gitmek istediğimde program kapanıo
bi arkadaşımda daha oluodu ama 60 versiyona geçince düzeldi dio
ama bende düzelmedi bi yardım edersen sana zahmet :)
bu arada tel 5800 xm
kaydederken türkçe karakter kullanılmazsa bu problem ortadan kalkıyor bir de buyuk harflerle kaydetmek lazım ;)

atorex

Üye
2010.06 haritası çıkmış.torrentten indiriyorum şimdi rapide yüklerim birazdan

--------------- Ekleme ---------------

Garmin NavCity Türkiye Haritası 2010 06

81 ilin tamamını kapsar. (Tüm İller)
Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce

Bu harita tüm Türkiye'nin karayollarını, navigasyon özelliğiyle birlikte sunar.
Geniş POI veritabanı sayesinde yabancı olduğunuz şehirde otelleri, taksi duraklarını, restaurant ve eğlence yerlerini, acil durumlar için hastane ve eczaneleri, alışveriş merkezlerini, camileri ve kiliseleri kolaylıkla bulup, navigasyon özelliğiyle o noktaya kolayca gidebilirsiniz.

Genel İstatistik Bilgileri
Nüfus : 70.586.256
Alan (km2) : 786.199
Belediyeler : 3.488
İl Merkezleri : 81 (Tüm İller)
İlçeler : 548

POI Noktaları : : 318.071
Benzin İstasyonları : 8.314
Banka ve ATMler : 10.041
Bar ve Cafeler : 10.329
Hotel ve Konaklama Yerleri 8.119
Eczaneler : 16.356

Kapı Numarasına kadar yönlendirme :%59.16

Garmin GPS cihazları, Garmin for CE veya Garmin for Windows Mobile çalıştırabilen navigasyon cihazlarında, GPS özellikli Symbian işletim sistemli cep telefonları ile ve Garmin Mobile PC ile bilgisayarda kullanılabilir.

--alıntı--

mahmut-cihan

Üye
link ölmüş :(((

deadlydesire

deadlydesire

Üye
linkler ölü heyyy bi bakan yokmu

mardok

mardok

Üye
link ölüüü :hmmm:nono:

daydi150

Üye
Arkadaşlar benim nokia E66 cep telefonum var ltfen yardımcı olun şarjı az gittiği için garmin i kaldırmak istiyorum ama nasıl yapabilirim ltfn yardım edin

Üst Alt