Garmin Mobile XT v5.00.60 + Son 2010.01 Haritası + Türkçe + ilacı...

Sponsorlu Bağlantılar

54enesss

Üye
Linkler silinmiiş kardeşim bi el at suna

sayitko

Üye
link ölmüş yapamıyoruz...

mercansu

Üye
linkler çökmüş karedş bi elat şuna

seyitalisolak

Üye
Likler ölü

ozgurg4340

Üye
link ölü linki yenileyip özelden mesaj atabilir misin

play_r

play_r

Üye
link ölü linki yenileyebilirsen iyi olur arkadaşım

mayadrom

Üye
linklerin alayı ölü !!!!!

karma01

Üye
link olu kardes sana zahmet yenilermisin bir de kurulumu anlatabilirmisin

tugbagenc72

tugbagenc72

Üye
Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından silinmiştir.

gurkan38

gurkan38

Üye

Merhaba arkadaşlar forumda baktım garmin'in 5.00.60 versiyonu verilmemiş,benimde elimde uzun zamandır vardı,paylaşmak istedim.
İçerisinde son çıkan harita 2010.01 ,türkçeleştirme dosyaları ve ilacı mevcuttur.

Kurulumu:
-GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW dosyasını açıyoruz,sıkıştırılmış dosya olduğu için bir klasöre açarak hafıza kartına kopyalıyoruz,

-Ardından türkçeleştirme klasöründeki dosyaları hafıza kartına kopyaladığımız garmin klasörüne atıyoruz ve üzerine yazayımmı derse evet diyoruz,

-gmapsupp.img dosyasını hafıza kartındaki garmin klasörüne kopyalıyoruz,

-Programı dosya yöneticisi aracılığı ile kuruyoruz,

-ilçlama işlemini yapıyoruz.lama işlemini uzun zamandır yapmadığım için hatırlayamıyorum,Reis-i Eagles arkadaşımız çok güzel anlatmış,buraya kopyalamak istemedim doğrudan alarak,Burayı tıklayarak Reis arkadaşın konusundan ilçlamayı öğrenebilirsiniz,

-Eğer telefonunuzda 5.00.50 versiyonu veya daha düşük versiyon kurulu ise GarminMobileXT_5_00_60_S60_TW dosyasından çıkan GarminMobileXT.sis dosyasını direk kurarak güncelleme yapabilir başka hiç bir işlem yapmadan kullanabilirsiniz.

-Güle Güle kullanın....:bigstar:

GarminXt 5.00.60 + 2010.01 haritası indirme linki:
1)
2) *** olan yere yazın link böyle olucak

3) (zSHARE)

Yanlızca kurulum Dosyası:

Yanlızca sis Dosyası

:ehe YANLIZCA SİS DOSYASI AKTİF LİNK AŞAGIDA ;)
[/QUOTE]
[/QUOTE]

koksalts

Üye
Link olmus arkadaslar tekrar yuklerseniz sevinirim

wolkcan

Üye
indiremiyorum rapıd hata veriyo diğerlerindede silinmiş dosya diyo

rhm57

Üye
Lİnkte kaldırıldı diyor ne olacak şimdi

bjkbrs

Üye
linkler ölüüüüü

JohanGielen

JohanGielen

Üye
yükledim sorun yok fakat haritada bulduğum yerleri kaydederken isim veriyorum sonrasında konumlarımdan kaydediğittiğim yere gitmek istediğimde seçtikten sonra garmin kapanıyor :( neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim

krbk7860

krbk7860

Üye
yükledim sorun yok fakat haritada bulduğum yerleri kaydederken isim veriyorum sonrasında konumlarımdan kaydediğittiğim yere gitmek istediğimde seçtikten sonra garmin kapanıyor :( neden olabilir yardımcı olursanız sevinirim
garminin dil seçeneğini ingilizce yaparsan sorun yaşamazsın.:oke:

SERTREIS

SERTREIS

Üye
Sağol arkadaşım
hangi modeller destekliyor

JohanGielen

JohanGielen

Üye
garminin dil seçeneğini ingilizce yaparsan sorun yaşamazsın.:oke:

malesef ingilice yaptım hatta öyle kullandım ama konumlarımda farklı isimle kaydettiğim yeri tıkladığım zaman garmin yine kapanıyor :( yinede teşekkürler

medeniserseri

Üye
teşekkür ederim

Üst Alt