Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
TFT ekranın ne farkı var ki ? Neo V TFT Led, Galaxy S Super Amoled. İkisi arasında ki fark nedir ?
- - - Eklendi - - -
Apple 5.1.1 verdi zaten kısıtlı 6'yı da alıcak , Neo V desen 4.0.4 aldı fakat telefon kaldırmıyor (Bir nevi destek kesildi) Samsung serilerinde s2 s3 nexus hariç destek vermiyor zaten diğerlerine
S Plus ve S Advance benim bütçemi aşıyor. iPhone 3GS'ye hiç girme zaten, Apple desteğini çekiyor ondan.
Bir'de Xperia Pro'nun N.O.V.A oyununda falan kasmadığını gösterdi arkadaş diğer konuda. Xperia Neo V ile Galaxy S oyun performansın'da hangisi daha iyi ?
Bir'de Xperia Pro'nun N.O.V.A oyununda falan kasmadığını gösterdi arkadaş diğer konuda. Xperia Neo V ile Galaxy S oyun performansın'da hangisi daha iyi ?
daha yüksek grafikleri olduğu için ayrıca telefon 1400 mhz'e overclocklu,ve sürekli uygun voltajı bulmak için voltaj ayarı yapıyorum.bu sırada telefonun stabilitesini denemek için bu oyunu kullanıyorum ama sanırım buldum artık 1.475 Voltda sıkıntı olmuyor
daha yüksek grafikleri olduğu için ayrıca telefon 1400 mhz'e overclocklu,ve sürekli uygun voltajı bulmak için voltaj ayarı yapıyorum.bu sırada telefonun stabilitesini denemek için bu oyunu kullanıyorum ama sanırım buldum artık 1.475 Voltda sıkıntı olmuyor