Galaxy W mi Galaxy S mi Xperia Neo V mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    37
PriZm

PriZm

Üye

Ben bu videodan birşey anlamamıştım. Karanlık görünüyor dediğin :s

0:05 ve 0:18 de durdur.farkı göreceksin:oke: özelliklede 0:18 de fark açıkça belli oluyor sanki aşağıda hiç o uçan dağlardan yokmuş gibi sanki hep deniz :)

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
TFT ekranın ne farkı var ki ? Neo V TFT Led, Galaxy S Super Amoled. İkisi arasında ki fark nedir ?

- - - Eklendi - - -

Apple 5.1.1 verdi zaten kısıtlı 6'yı da alıcak , Neo V desen 4.0.4 aldı fakat telefon kaldırmıyor (Bir nevi destek kesildi) Samsung serilerinde s2 s3 nexus hariç destek vermiyor zaten diğerlerine

S Plus ve S Advance benim bütçemi aşıyor. iPhone 3GS'ye hiç girme zaten, Apple desteğini çekiyor ondan.

samsungdan destek çekildi zaten(s2 s3 naxus hariç) neo v desen 4.0.4 aldı ama kasıyor

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

0:05 ve 0:18 de durdur.farkı göreceksin:oke: özelliklede 0:18 de fark açıkça belli oluyor sanki aşağıda hiç o uçan dağlardan yokmuş gibi sanki hep deniz :)

Çok teşekkürler, şimdi anladım :)

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Bir'de Xperia Pro'nun N.O.V.A oyununda falan kasmadığını gösterdi arkadaş diğer konuda. Xperia Neo V ile Galaxy S oyun performansın'da hangisi daha iyi ?

PriZm

PriZm

Üye
Bir'de Xperia Pro'nun N.O.V.A oyununda falan kasmadığını gösterdi arkadaş diğer konuda. Xperia Neo V ile Galaxy S oyun performansın'da hangisi daha iyi ?
S daha önde.

PriZm

PriZm

Üye
O konuda senin S'in biraz kastığını söylediğini görmüştüm sanki :)
Tegra grafikli dead trigger da oyun açıldığında kasmıştı,oyun içerisinde en başta max 10 saniye kasıyor ardından stabilleşiyor.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Galaxy S daha iyidir.

PriZm

PriZm

Üye

Niçin Tegra versiyonu oynuyorsun demek istemiştim kuzum :)
daha yüksek grafikleri olduğu için :) ayrıca telefon 1400 mhz'e overclocklu,ve sürekli uygun voltajı bulmak için voltaj ayarı yapıyorum.bu sırada telefonun stabilitesini denemek için bu oyunu kullanıyorum :) ama sanırım buldum artık 1.475 Voltda sıkıntı olmuyor :)

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye

daha yüksek grafikleri olduğu için :) ayrıca telefon 1400 mhz'e overclocklu,ve sürekli uygun voltajı bulmak için voltaj ayarı yapıyorum.bu sırada telefonun stabilitesini denemek için bu oyunu kullanıyorum :) ama sanırım buldum artık 1.475 Voltda sıkıntı olmuyor :)
:) Voltaj ayarı mı :hmmm Tegra da kasar diye dedim kuzum :)

Üst Alt