Galaxy W mi Galaxy S mi Xperia Neo V mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Samsung Galaxy W

Kullanılan: 2 33.3%
  • Samsung Galaxy S

• Sony Ericsson Xperia Neo V

• Diğer

Kullanılan: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    6
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy W mi Galaxy S mi Xperia Neo V mi?
Merhabalar,
Symbian'dan Androide geçeceğim. Artık Symbian devri çoktan kapandı, bir miktar para biriktirdim yaklaşık 500-550 TL kadar.
Bu üç telefon arasında kaldım. Cihazların sıfırını almak istiyorum bu yüzden biraz daha biriktirmem lazım. Gerçi Galaxy S'in sıfırını bulabilir miyim Neo'nun bulabilir miyim bilmiyorum.

Telefonu kullanış şeklime gelince, detaya çok önem veririm. Telefonun hızı işlemcisi benim için önemlidir, uygulamalar ile aram iyidir. Yani telefonumdan verim aldıkca el emeği göz nuru gibi kullanırım.

Benim beklentilerimi karşılayacak bu üç telefon gözüme çarptı. Sizce en uygunu veya bu seçeneklerde olmayan bir telefon var mı ?
Sizin görüşleriniz benim için önemlidir. Teşekkürler.

- - - Eklendi - - -

Galiba yanlış yere açtım, öyle ise kusura bakmayın.

http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/galaxy-w-mi-galaxy-s-mi-xperia-neo-v-mi-668695.html

kaplan4680

kaplan4680

Üye
galaxy s efsanedir hacı .. güçlü bir cihaz için s i tercih et .. görünüm kamera için neo'yu...wonder in sadece 1.4 ghz işlemcisi var diye biliyorum onun için birsşey diyemeyeceğim..

Okeanus

Okeanus

Üye
Merhabalar,
detaya çok önem veririm. Telefonun hızı işlemcisi benim için önemlidir, uygulamalar ile aram iyidir.

Eğer detaya önem veriyorsanız neo yu eleyin derim. Çünkü kullanılan malzeme çok kaliteli değil. Ses kontrol tuşları ve ekranın altındaki 3'lü tuş direk soyuluyor. Bunun dışında bir de ısınma problemi var.

Telefonun hızına gelince wonder 1.4 gözüküyor ama o zaten overclock lu hali. Yani neo yu modifiye ederseniz rom yükleme vs. bu hıza çıkabilir. Bunun dışında wonder a göre neo nun ekranı daha iyi. Daha yüksek pixel yoğunluğu var. Ama bu çok çok az bir fark. Belki fark edemeyeceksiniz bile elinize aldığınızda. Ben galaxy w de kullandığım için ikisini kıyasladığımda wonder ı öneriyorum size, daha güçlü işlemcisi, daha uzun batarya ömrüyle wonder bence neo dan üstün. Tek kusuru (ki kusur sayılırsa) ics almayacak olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt