Galaxy W mi Galaxy S mi Xperia Neo V mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    37
enes-1907

enes-1907

Üye
sana karşılaştırma linki kardeşim

neden neo v yi tercih etmen gerektiğine gelince de

arayüz,fiziksel görünüm,üreticinin verdiğii destek ve kamera lens kalitesi bakımından neo v daha önde.ancak galaxy s in işlemci 1.4 ghz neo v nin ise 1 ghz ....neo v daha stabil çünkü neo v nin arayüzü daha iyi.

- - - Eklendi - - -

Galaxy S in ekranı daha iyi ve 4 inç
Işlemcisi daha iyi
Sarji daha fazla gidiyor.
Custom rom çeşitliliğine hiç girmeyim

Tasarım olarak neo v yi tek geçerim.
Kamerasıda daha iyi
ekranı büyük die daha iyi diyosan bilmem ama amoled oldğu için diyosan sony bravia engine de amoledden aşağı değil aşağıdaki videoya bak amoledin renk doygunluğu fazla olduğundan karanlık kalıyo video ama sony bravia engine daha kontrastı yüksek olduğundan daha parlak video izleme keyfi sunuyor..

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Üreticinin verdiği destekmiş kaç tane gingebard a dönüş konusu açıldı ben sayamadim

enes-1907

enes-1907

Üye
Üreticinin verdiği destekmiş kaç tane gingebard a dönüş konusu açıldı ben sayamadim
adamlar yapmaya çalışıyor en azından samsungta oda yok eminim düzeltecekler ...bu arada videoya iyi bak sen herhalde aldığın neo v den memnun değilsin bunları söylüyorsun...

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Yahu konuyu açan arkadaşa sesleniyorum.
Ben neo v kullanıyorum fanlık yapmıyorum.
Neo v alırsan da emin ol pişman olmazsın.
Fakat galaxy S in daha önde olduğu gerçeğinide unutma.
N.A.W.Y. Bu arkadaşa sor birde

- - - Eklendi - - -

adamlar yapmaya çalışıyor en azından samsungta oda yok eminim düzeltecekler ...bu arada videoya iyi bak sen herhalde aldığın neo v den memnun değilsin bunları söylüyorsun...

Hayır çok memnunum.
Fakat galaxy S daha iyi.
Hayır zaten arada ciddi bir fiyat farkında var.

enes-1907

enes-1907

Üye
ya arkadaşım fanlıkla ne alakası var galaxy s te alsa pişman olmaz.bana sorsa iphone 4 s mi neo v mi iphone 4 s ten ne kadar nefret etsemde iphone 4s al derim.galaxy s arkadaşta var 1.4 ghz işlemci olmasına ragmen adam aynı oyunu iki saate açarken bn daha erken açıyorum buna ne diceksin.arkadaş yalnış seçim yapmasın die uğraşıyoruz demi....

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
sana karşılaştırma linki kardeşim

neden neo v yi tercih etmen gerektiğine gelince de

arayüz,fiziksel görünüm,üreticinin verdiğii destek ve kamera lens kalitesi bakımından neo v daha önde.ancak galaxy s in işlemci 1.4 ghz neo v nin ise 1 ghz ....neo v daha stabil çünkü neo v nin arayüzü daha iyi.

- - - Eklendi - - -

ekranı büyük die daha iyi diyosan bilmem ama amoled oldğu için diyosan sony bravia engine de amoledden aşağı değil aşağıdaki videoya bak amoledin renk doygunluğu fazla olduğundan karanlık kalıyo video ama sony bravia engine daha kontrastı yüksek olduğundan daha parlak video izleme keyfi sunuyor..

S in işlemcisi daha güçlü ve depolama hazinesi daha fazla.

enes-1907

enes-1907

Üye

S in işlemcisi daha güçlü ve depolama hazinesi daha fazla.
aslında bu arkadaş galaxy s plus yerine galazy s advance alsa daha iyi çünkü android telefonların genel sorunu ram yetersizliği advancenin bildiğim kadarıyla ram 768 olarak daha fazla bnce galaxy s advance alsın 1ghz işlemci fazlasıyla yeter bide 768 ram,hem kamera flaşı da var tadından yenmez valla..

• Beğen
MasteLaa

MasteLaa

Üye
aslında bu arkadaş galaxy s plus yerine galazy s advance alsa daha iyi çünkü android telefonların genel sorunu ram yetersizliği advancenin bildiğim kadarıyla ram 768 olarak daha fazla bnce galaxy s advance alsın 1ghz işlemci fazlasıyla yeter bide 768 ram,hem kamera flaşı da var tadından yenmez valla..
Advance zaten Plus ve S den gayet üstün.Ayrıca bu yazdığın özelliklerin yanında çift çekirdek işlemcili.

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S biraz kaba kaçıyor fiziksel bakarsak. Ve model olarak da Neo V'den geride. Yani Neo V daha çok gözüme çarpıyor fakat işlevsel olarak ve yazılım olarak hangisi daha stabil kullanışlı?

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Hayır çok memnunum.
Fakat galaxy S daha iyi.
Hayır zaten arada ciddi bir fiyat farkında var.

Beyler telefonları kıyasladığım da pek anlı şanlı bir fark yok. Benim önemsediğim kullanıcı yorumlarıdır.
Ve fiyat farkına gelirsek iki telefonun'da piyasadaki değeri nedir ? Benim şu anda 450TL civarında param var ve bir iki ay içerisinde almayı planlıyorum. E63'ü de sattığımda 550-600TL civarında bir para toplarım.

enes-1907

enes-1907

Üye
  • Beğen
O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Bir de eklemek istediğim bir şey var. Plus veya Advenced değil, normal Galaxy S 1GHz işlemcili mi ?

cyber

cyber

Üye
ace2 ics de alcak

enes-1907

enes-1907

Üye
Bir de eklemek istediğim bir şey var. Plus veya Advenced değil, normal Galaxy S 1GHz işlemcili mi ?
normal galaxy s die bişi yok ...bi galaxy s plus var birde galaxy s advance var..
galaxy s advance 1 ghz çift çekirdek işlemcili 768 mb ram li olanı
galaxy s plus ise 1.4 ghz işlemcili 512 mb ramli olanı

• Beğen
O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
normal galaxy s die bişi yok ...bi galaxy s plus var birde galaxy s advance var..

Xperia Neo V ile Galaxy S Plus fiyat farkı nedir ? Piyasadaki fiyatları ?

- - - Eklendi - - -

Xperia Neo V 2.el ve sıfır fiyatları nedir ?

theposies

theposies

Üye
bence neo v al

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Galaxy S sade var ya ilk çıkan Galaxy s değil mi ?

Üst Alt