Galaxy S ve neo V arasında nasıl Galaxy W'yi önerebiliyorsunuz anlamış değilim.o telefonu listeden çıkarın birkere.
eğer kamera ,HDMI,Otg gibi özellikleri olsun dersen Neo V
Tam modifiye edilebilirlik dersen Galaxy S.
kendim kullanıyorum ve Galaxy S öneririm.
S daha üstün Neo dan..Galaxy S ve neo V arasında nasıl Galaxy W'yi önerebiliyorsunuz anlamış değilim.o telefonu listeden çıkarın birkere.
eğer kamera ,HDMI,Otg gibi özellikleri olsun dersen Neo V
Tam modifiye edilebilirlik dersen Galaxy S.
kendim kullanıyorum ve Galaxy S öneririm.

Var tabii ki ama S kadar değil.Neo V, Galaxy S gibi modifiye edilebilirliği yok mu ?
Galaxy S de WP yüklemek haricinde yapılamayacak şey kalmadı.Neo V, Galaxy S gibi modifiye edilebilirliği yok mu ?
ICS yüklendi.Jelly Bean yüklendi.(kullanıyorum)Software olarak 1080P video çekebiliyor.(biraz kasıntılı tabi
)Otg özelliği eklendi.ayrıca oyun performansında diğer iki telefonuda yerden yere vurur.
Galaxy S de WP yüklemek haricinde yapılamayacak şey kalmadı.ICS yüklendi.Jelly Bean yüklendi.(kullanıyorum)Software olarak 1080P video çekebiliyor.(biraz kasıntılı tabi
)Otg özelliği eklendi.ayrıca oyun performansında diğer iki telefonuda yerden yere vurur.
Benim en dikkat ettiğim nokta özellikle oyunlarda, uygulamalar'da, arayüzlerde, widgetler'de falan kasmaması. İşlemci olarak ikisi'de 1GHz fakat ramleri bilmiyorum çok kararsız kaldım.

Galaxy S 1300 TL civarı
Neo V 700-800 TL civarı
Bir de fark olmasa kafamı taşlara vururum![]()
ikidi 2. el almışım telefonu
tarihe karıştı dediğin cihaz aslında Htc nin HD2 modeli gibi efsane.neler yapabiliyor bir araştır derim.Neo v al derimGalaxy Wonder da iyi bir cihaz ama bazı problemleri varmış arkadaşımın abisinde vardı.Zaten galaxy s i düşünmene bile gerek yok cihaz artık tarihe karıştı
![]()
TFT ekranın ne farkı var ki ? Neo V TFT Led, Galaxy S Super Amoled. İkisi arasında ki fark nedir ?
pehikidi 2. el almışım telefonu
- - - Eklendi - - -
tarihe karıştı dediğin cihaz aslında Htc nin HD2 modeli gibi efsane.neler yapabiliyor bir araştır derim.
- - - Eklendi - - -
1000 tl ye yakın para verip Tft ekranlı telefon alanları anlamıyorum gerçekten.
bu içinden seçeceksek S Advance, S Plus veya Neo V (kamera öncelikliyse Neo ve Neo v iyidir)
performans açısından 3gs bunlardan daha iyidir
TFT ekranın ne farkı var ki ? Neo V TFT Led, Galaxy S Super Amoled. İkisi arasında ki fark nedir ?
YouTube nedense açılmıyor. :S
[video=youtube;E_vPxDDpMWg]http://www.youtube.com/watch?v=E_vPxDDpMWg[/video]
buyur izle ve farkı gör![]()
bende açılıyor?YouTube nedense açılmıyor. :S
[video=youtube;E_vPxDDpMWg]http://www.youtube.com/watch?v=E_vPxDDpMWg[/video]
buyur izle ve farkı gör![]()

"Uygulamaya şu anda erişilemiyor" diyor yav.
bende açılıyor?
bir başka video.Samoled vs bravia engine.Neo V de bravia engine var yanlış hatırlamıyorsam.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Samoled Kontrast konusunda çok daha önde.

Keskinlik,kontrast karşılaştırması sanırım
Ben bu videodan birşey anlamamıştım. Karanlık görünüyor dediğin![]()