Galaxy W mi Galaxy S mi Xperia Neo V mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi ?

• Kullanılan toplam oy
    37

MasteLaa

MasteLaa

Üye
tamamdır kuzum ;)

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 1GHz'den nasıl 1.4'e çıkarıyorsunuz :) O zaman 1.4 GHz'li üst model cihazların ne anlamı kaldı ? :)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Galaxy S 1GHz'den nasıl 1.4'e çıkarıyorsunuz :) O zaman 1.4 GHz'li üst model cihazların ne anlamı kaldı ? :)
1 GHz den 1.4 e çıkarmak yani OC lemek..OC li cihazlar ile normal Ghz olarak çıkan cihazlar bir değil.OC nin dezavantajı var.

O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi
Performans artışı mı sağlanıyor yani ?

MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Isabel
O-Xan

O-Xan

Üye
    Konu Sahibi

Abartırsan telefon elinde bile patlar :)

- - - Eklendi - - -

gerçek anlamda patlar :)

Bismillah daha almadık :) Alınca yavaş yavaş çözücez artık hepsini. Sormak istediğim Galaxy S'in en iyi performansı hangi güncelleme ile alırım ? Jelly Bean, iCS ?

codblackops2

codblackops2

Üye
Bismillah daha almadık :) Alınca yavaş yavaş çözücez artık hepsini. Sormak istediğim Galaxy S'in en iyi performansı hangi güncelleme ile alırım ? Jelly Bean, iCS ?

Galaxy s jb almıyor diye biliyorum.ics de alıyor mu ki :allalla:

PriZm

PriZm

Üye
Jelly Bean kullanıyorum.custom rom ile.hayli hayli kaldırıyor.

bu arada overclock yapmakla telefon patlamaz.en fazla reset atar.ama eğer birden aşırı yüksek voltaj verirseniz işlemci yanabilir.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
Jelly Bean kullanıyorum.custom rom ile.hayli hayli kaldırıyor.

bu arada overclock yapmakla telefon patlamaz.en fazla reset atar.ama eğer birden aşırı yüksek voltaj verirseniz işlemci yanabilir.
İşte bu gönlü güzel , değerli şahıstan bahsediyordum :tebessüm: buyrun sorularınızı ona sorun : ?

Üst Alt