buyrun sorularınızı ona sorun : ? hayııır :D
Türe Üye ~N.A.W.Y~' Alıntı: hayııır Genişletmek için tıkla ... Ali Bey nerelerdesiniz hiç arayıp sormuyosunuz efendim küs müyüz
~N.A.W.Y~' Alıntı: hayııır Genişletmek için tıkla ... Ali Bey nerelerdesiniz hiç arayıp sormuyosunuz efendim küs müyüz
PriZm Üye MasteLaa' Alıntı: Çok bilmek iyi değilmiş dimi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Ali Bey nerelerdesiniz hiç arayıp sormuyosunuz efendim küs müyüz Genişletmek için tıkla ... takılıyorum her zamanki gibi
MasteLaa' Alıntı: Çok bilmek iyi değilmiş dimi Genişletmek için tıkla ... - - - Eklendi - - - Türe' Alıntı: Ali Bey nerelerdesiniz hiç arayıp sormuyosunuz efendim küs müyüz Genişletmek için tıkla ... takılıyorum her zamanki gibi
O-Xan Üye Konu Sahibi MasteLaa' Alıntı: İşte bu gönlü güzel , değerli şahıstan bahsediyordum buyrun sorularınızı ona sorun Genişletmek için tıkla ... O Arkadaş bana yardımcı olmuyor
MasteLaa' Alıntı: İşte bu gönlü güzel , değerli şahıstan bahsediyordum buyrun sorularınızı ona sorun Genişletmek için tıkla ... O Arkadaş bana yardımcı olmuyor
O-Xan Üye Konu Sahibi Neo V'yi elimle inceleme fırsatı buldum, telefonun tasarımına diyecek söz yok fakat hayla kararsızım S mi Neo V mi?...
Neo V'yi elimle inceleme fırsatı buldum, telefonun tasarımına diyecek söz yok fakat hayla kararsızım S mi Neo V mi?...
MasteLaa Üye O-Xan' Alıntı: Neo V'yi elimle inceleme fırsatı buldum, telefonun tasarımına diyecek söz yok fakat hayla kararsızım S mi Neo V mi?... Genişletmek için tıkla ... S daha üstün yahu..
O-Xan' Alıntı: Neo V'yi elimle inceleme fırsatı buldum, telefonun tasarımına diyecek söz yok fakat hayla kararsızım S mi Neo V mi?... Genişletmek için tıkla ... S daha üstün yahu..
O-Xan Üye Konu Sahibi Ya bu S'in modeli hangisi kafam karıştı. Samsung'un sitesinde i9003 Black yazıyor. Google'de tarattığım da i9000 diye çıkıyor.
Ya bu S'in modeli hangisi kafam karıştı. Samsung'un sitesinde i9003 Black yazıyor. Google'de tarattığım da i9000 diye çıkıyor.
CanKartaL Emekli Yönetici O-Xan' Alıntı: Ya bu S'in modeli hangisi kafam karıştı. Samsung'un sitesinde i9003 Black yazıyor. Google'de tarattığım da i9000 diye çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Galaxy S i9000 olan modeldir. 1 ghz cortex a8 işlemci ve 512 mb ramli model Sanırım C6-01 in yanına Galaxy S alabilirim. Tabi Ali den baya destek almam gerekecek Galaxy S i alırsam ))
O-Xan' Alıntı: Ya bu S'in modeli hangisi kafam karıştı. Samsung'un sitesinde i9003 Black yazıyor. Google'de tarattığım da i9000 diye çıkıyor. Genişletmek için tıkla ... Galaxy S i9000 olan modeldir. 1 ghz cortex a8 işlemci ve 512 mb ramli model Sanırım C6-01 in yanına Galaxy S alabilirim. Tabi Ali den baya destek almam gerekecek Galaxy S i alırsam ))