Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Telefon TavsiyesiGalaxy w mi ? galaxy ace plus mı ? sony xperia neo mu ? Konuya Bakında Bi Yardımcı Olun Arkadaşlar..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly Bean
Üye
Ben samsung galaxy gio kullanıcısıyım ama Neo V Diyorum cunku 1 haftadır o telefonu araştırıyorum bende alabilirim.
Hacı ben sana ne yazıyorum sen bana ne cevab verıyosun neyse boşver kardeşim
enterneoll
Üye
Tasarım ve yazılım destek (ICS) bravia ekran ve kamera yani neredeyse hiç birşey kalmadı performans yönünden zaten iyi bir telefon Xperia Neo Veya Xperia Neo V
CasuS_87
Üye
Neo güzel telefon ama sar değeri yüksek sağlığa gerçekten büyük zararı var .. Benim için sorun değil diyosan neo al ama sorun olursa wonder güzel .. tavsiye ederim
Neo güzel telefon ama sar değeri yüksek sağlığa gerçekten büyük zararı var .. Benim için sorun değil diyosan neo al ama sorun olursa wonder güzel .. tavsiye ederim
kardeş sony sıkıntılı olabilir garanti konusundada samsung kvk merkez evıme yakın bişi olduğunda bırakınca 2 gune teslim alıyorum şimdi bide galaxy ace 2 ler var onlara bakıyorumda biraz pahalı 870 lira fln 700 lira civarında bütcem var..
Ne yapsam bilmiyorum ama sony sar değeri cok yüksek ondan vazgectm birde
taylan08
Üye
cihazlarında cok sıkıntı olan markalar teknık servisleri cok acmaya calısırlar kafanda bulunsun