Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 988579

Silinen Üye 988579

Kapalı Hesap
Şu ayarlarda 4.0.4 e tıkladığımızda çıkan animasyon hatası diye biliyorum çoğu kişi tarafından küçük görülsede önemli

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Mesela orta tuşa uzun bastığımızda son uygulamalar ı görüyoruz ve teker teker kapatmaya uğraşıyoruz bunun yerine aynı s3 s4 teki gibi alt tarafında Kaldır tuşu tümünü kaldır vb gibi seçenekler olsa iyi olmaz mı sizce? ekran kilidi mesela hep aynı ,bunlar değiştirilebilir şeyler değilmi bunun da değişmesi gerek bence.son olaarak bildirim çubuğu,bildirim çubuğunda ki o saati kaldıramıyorum ekranı aşağıya indirdimmi o saati de görüyorum o saatin ordan çıkması gerek bu yapılabiliyor mu ?

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
tsk ler ederım bırde benım bır sorum daha var bu ne demek malesef sist arayuzu durduruldu bunun cozumu warmı acaba

SystemUI.apk ya yaptığın herhangi bir değişiklik bozmuş olabilir . Tekrar At .

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Hocam romda TTS sorunu var kullandıgim bazı uygulamalar tts desteklemiyo diyor sorun nedir roma eklemediniz mi

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Kendi Romum Olmadığı İçin Birşey Yapamam . Konu Altındaki Linklten Rom Yapımcısına Ulaşabilirsiniz .

uahg

Üye
Karnel v10u yukledim 1 2 ay 9 la kullandiktan sonra ve telefon coktu.simdi stock romdayim ama tekrar yuklicem muhtesem bir rom tesekkurler emek verenlere..tekrar r10 lami kurayim 9 lami tavsiyeniz nedir

gss_adnan

gss_adnan

Üye
transparent status bar kullanabilir miyiz bu romda

cadde19

cadde19

Üye
arkadaşlar şarj için yeni kernel varmı

t0101

Üye
arkadaslar eskı rom uzerıne baska rom yukleyemıyorum chosse room sdcard icerisinde görünmüyo (hafıza kart ıcerısınde atılı rom.)

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
transparent status bar kullanabilir miyiz bu romda
Bu Romu Değiştireli Çok Oldu . Yanlış Hatırlamıyorsam SystemUI Editlenmişti . Denediğim Zamanda Sist Arayüzü Durdu Hatası Alıyordum .
arkadaşlar şarj için yeni kernel varmı
arkadaslar eskı rom uzerıne baska rom yukleyemıyorum chosse room sdcard icerisinde görünmüyo (hafıza kart ıcerısınde atılı rom.)

Telefonuna CWM Kurdunmu ?

t0101

Üye
cwm görunmuyo rom saten.

oguzhan8686

Üye
romun belirgin eksikleri var mi beyler ona gore yuklemeyi dusunuyorum

Efendi52

Efendi52

Üye
bu romu daha önce cwm 6.0.1.2 de sorunsuz yüklemiştim. şimdi cwm 6.0.4.5 te yüklemeyi denedim yüklenmiyor yarım kalıyor.
cwm eski sürümü yüklemeyi denedim ama oda yüklenmedi
sorunun kaynagı ne olabilir

oguzhan8686

Üye
biri yapılacak adımları yazsa ya rootu romu cwm yi yeniyim yapamıyorum

gss_adnan

gss_adnan

Üye
Arada sist arayüzü durdu hatası geliyo zaten hocam

smtskr

Üye
Hocam rom için çok teşekkürler arayüz performanslar süper olmuş :) Yalnız bir sıkıntım var; mesaj yazarken klavyeye bastığımda telefon titriyor. Ayarlar bölümünden dokunmatik titreşimi kapattım ama çare olmadı. Yardımcı olabilirsen sevinirim

Edit: Sorunu hallettim, ayarlar>dil ve giriş ayarlarından android klavyesinin ayarlarına girilerek ordan iptal edilebiliyor

Son düzenleme:

oguzhan8686

Üye
elinize saglık cok güzel olmuş dediklerinizi aynen yaptım ama bi sorum olacaktı şu build.propu yapamadım yapmasam bi sorun olur mu birde brave engine 2 de etc klasorunu systeme at demissiniz ama hem pcde hem telefonda system klasorunu bulamadım yardımcı olur musunuz.explorer diye bi programa systeme ulaştım ama kopyala diyince this file only-read yazıyor kopyalamıyor ne yapabilirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
elinize saglık cok güzel olmuş dediklerinizi aynen yaptım ama bi sorum olacaktı şu build.propu yapamadım yapmasam bi sorun olur mu birde brave engine 2 de etc klasorunu systeme at demissiniz ama hem pcde hem telefonda system klasorunu bulamadım yardımcı olur musunuz.explorer diye bi programa systeme ulaştım ama kopyala diyince this file only-read yazıyor kopyalamıyor ne yapabilirim
Root explorer programi ile kolayca sistem dosyalarina ulasabilir ve dosya alisverisi yapabilirsin

Üst Alt