Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

glu

ilgilendiğin için eyvallah kardeşim forumda senin yorumlarını bayağı dikkate alan birisiyim :) . whatsappta titreşimi bir türlü açamadım.. bu arada bende cm9 taraftarıyım.. hani sildim kurdum romu yeniden sıfırdan attım sistemi format edip ama yok sadece aramalar ve mesajda titreşim var whatsappta yok.

hasaneness

hasaneness

Üye
ilgilendiğin için eyvallah kardeşim forumda senin yorumlarını bayağı dikkate alan birisiyim :) . whatsappta titreşimi bir türlü açamadım.. bu arada bende cm9 taraftarıyım.. hani sildim kurdum romu yeniden sıfırdan attım sistemi format edip ama yok sadece aramalar ve mesajda titreşim var whatsappta yok.
Ben tesekur ederim yardim edebiliyosam ne mutlu oncelikle bu konu muhtemelen program ile ilgili ayarlar bildirimlere gir ve tiresimin varsayilan seceneginde oldugindan emin ol denedikten sonra cevabini bekliyorum.

glu

kardeşim o kadarını biliyorum yav ^_^ kısa uzun var sayılan hepsini denedim romu yeniden yükleyince de denedim.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
hasaneness

hasaneness

Üye
kardeşim o kadarını biliyorum yav ^_^ kısa uzun var sayılan hepsini denedim romu yeniden yükleyince de denedim.
Kusura bakma kucumsemek istemedim sunu soliyim cm9 da whatsapp sıkintili calisiyor mesela sesli mesajda bi sorun bu dedigin sorunla ben hic karsilasmadim

glu

anladım seni kardeşim bin bir türlü sorun oluyor bazen o küçük şeyleri bile insanlar unutabiliyor. özelden bi bakar mısın sana zahmet.

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

proxima171

Üye
İlk önce cm9 kurmamız gerekiyor mu ? xda forumda cm9 final baz alınmıştır diyo ama burda hiç öyle bir yazı göremedim ? şuan bende cm 10.1 beta 2 yüklü

clgnkral

clgnkral

Üye
Beyler 2-3 günlük bi deneyimim var. Şuan telefonumda cm9 romu var. Buradaki rom hoşuma gitti ve kurmak istiyorum. Öncelikle birkaç sorum olacaktı. Bu romun gapps dosyası yok mu? Kernel ve touchwi3 için sadece 2 dosya indirdim. Başka bir dosya yok dimi.

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
İlk önce cm9 kurmamız gerekiyor mu ? xda forumda cm9 final baz alınmıştır diyo ama burda hiç öyle bir yazı göremedim ? şuan bende cm 10.1 beta 2 yüklü
Yok kardeşim cm9 altyapısı işte . Normal sistem bunu kurmak dışında başka yapman gereken birşey yok

scope_123

Üye
En uzun soluklu kullandigim tek romdur bu rom yeri bende ayri.

Mücteba

Mücteba

Üye
oyun icin ideal rom

Wolf389

Wolf389

Üye
@D.A.R.K.O bu rommu yoksa g-wonder mı oyun konusunda

Mücteba

Mücteba

Üye
@D.A.R.K.O bu rommu yoksa g-wonder mı oyun konusunda
ikiside iyi ama tek fark bence kamera bundaki kamera dahada seri ama oyun konusunda ikiside ayni gibi ama G-wonderide 4 ay kullanfim ve hicde hata vermedi

Wolf389

Wolf389

Üye
peki saol üstad özelden soru sordum bi bakarsan sana zahmet

Ene524

Ene524

Üye
Bildirim çubuğundan mobil datayı açmak istediğimde tepkime falan hiçbirşey olmuyor.Uzun bastığım zaman da bir tepkime yok.Yardımcı olacak biri var mı acaba ?

hasaneness

hasaneness

Üye
Bildirim çubuğundan mobil datayı açmak istediğimde tepkime falan hiçbirşey olmuyor.Uzun bastığım zaman da bir tepkime yok.Yardımcı olacak biri var mı acaba ?
Adaş bu çok eski bir rom kullanan pek olmaz sende daha guncel ve daha yenilikçi romlar istersen forumda mevcut

pers1759

pers1759

Üye
herhalde kullandığım en iyi rom budur üstüne görmedim :)

Death Punch

Death Punch

Üye
Hocam romu yukledim ardindan kerneli yuklerken Advanced / Fix Permissions secenegini yapmadan reboot ettim advanced menusunde Fix Permissions'u bulamadim acaba bi sorun olurmu ? su an kernel telefonumda yuklu ve birkac takilmadan.baska.bi sorun yasamadim bu arada sarj cok gidiyor dediginiz herseyi yaptim acaba bataryami.ölü ? yardimci olursaniz.sevinirim
Yardim lutfen cagri.yaparken.ekran.kapaniyor cagri.sonlanana.kadar acilmiyor.haliyle cagriyi.ben.sonlandiramiyorum yardim.lutfen

Üst Alt