Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

oguzhan8686

Üye
tamam onuda halelttim şimdide google markete girmiyor girince baglantı hatası yazıyor ama internetim var youtubeye falan giriyor :( bunun çözümü nasıltamam beyler herseyi hallettim rom on numara elinize saglik sarji az daha uzun gideydi iyiydi :) yanliz bi sorum olacak kamerada zoom olayi olmuyor onceden oluyordu cozumu var mi

Ahmet Namlı

Ahmet Namlı

Üye
One Of a kind rom u mu daha iyi yoksa bumu ?Şu romlardan hangileri daha iyi One of a kind touchwi3 - touchwi5 (Performans ve şarj lazım)

en-sel

en-sel

Üye
One Of a kind rom u mu daha iyi yoksa bumu ?Şu romlardan hangileri daha iyi One of a kind touchwi3 - touchwi5 (Performans ve şarj lazım)
one of a kind ve touchvi3 bence ben ikisi arasında gidipgeliyorum ama şimdiye kadar en verimli kullandığım 4.0.4 olarak one of a kind v25.1 hybrid versiyonu :)

orcnkllm

Üye
Benim bu romu çok beğeniyorum uzun zamandır kullanıyorum fakat sadece tek sorunum var roma yüklü olan launcher sürekli hata veriyor bende.sistem durdu diyor launcher yanıt vermiyor diyor bekle veya kapat simgesi çıkıyor.kimse bahsetmemiş bu durumdan bu sorunu yaşayan sadece ben miyim ? Yardımcı olursanız sevinirim üstadlar...

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
Sim kartimdaki kisilere ulasamiyorum onun disinda sorun yok yardim edin

karahun

karahun

Üye
arkadaşlar emin olun forumdaki birsürü rom u denedim başlıkta yazdığı gibi en iyi performans veren rom budur yaklaşık 1 ay önce indirdim temple run 2 , survey gibi oyunlarda donmalar yaşıyordum ama bu romdu bunların hiçbiri yok arada bir task managerden ram i temizleyin clean master tek dokunuş ile arkadaki programları kapatın emin olun 0 donma şarj konusunda birşey diyemem hiç dikkat etmedim hiçbir romda şarja çünkü çekinmeden indirin arkadaşıma burdan teşekkür ediyorum

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

uahg

Üye
Karnel guncellenmis h.karnel V.10 ile olustursak romu sorun cikarmi.

scope_123

Üye
arkadaşlar çoğu romda s3 tarzı bildirim balonu yok. kullandıgım roma nasıl ekleyebilirim ?

smileh

Üye
bu romda Google maps,Navigasyon,Radyo,3G sorunsuz mu?.. ayrıca gereksiz dosyaları silecek Dosya düzenleyici program ve Not defteri içerisinde mevcut mu..

şimdi ben bu ROm u yüklesem ne gibi şeyleri kullanamıyacağım.. (-) eksileri nedir yani.. birde 1. sayfadaki talimatların hepsini yaparsam sorunsuz kullanabilirmiyim..

Son düzenleme:

smileh

Üye
Sa.. arkadaşlar Bu Rom u kurdum ama bundan önce 10.1 kurmuştum. ozaman Sdcardım daki Google programları otomatik yüklenmişti. bu ROm da otomatik yüklenmedi ne yapmam gerek. ACİL

kenant

Üye
arkadaşlar bu romu uzun zamandır beğenerek kullanıyorum çokta memnunum fakat bir kişiyi çaldırsam dahi sık arananlara atıyor ve ordan ne yaptıysam silemedim sık aranalar listesi devamlı kabarıyor kişinin üzerine basılı tutup bıraksam hemen aramaya geçiyor çözümünü bilen varmı?

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: smileh

t0101

Üye
arkadaslar ben telefon wonder romum s3 mini icerisi gibi olmasini istiyorum boyle bir rom varmi

hasaneness

hasaneness

Üye
İcerisi derken gorunumu diyorsan dogru rom konusundasin

t0101

Üye
herseyi ile ayni olmasini istiyom durum cubugu felan

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Daha benzerini bulamazsın. Anca bu kadar.

hasaneness

hasaneness

Üye
Vazgeçemiyorum cm9 dan :D

smileh

Üye
Arkadaşlar 3g Görüntülü Görüşme, ve MMS gönderimi Yok mu?? Denedim olmuyor.. Acil yardım..

Son düzenleme:

Üst Alt