Benim internet paylasimimda da kimse baglanamiyo bazen baglanilabiliyobu zamana kadar kullandığım en uzun rom fakat belki de hiç kullanmadığım içindir internet paylaşımını açayım dedim ama rom çöktü açılmadı bir daha bende başka roma geçtim varmı böyle bir hata alan.
bu zamana kadar kullandığım en uzun rom fakat belki de hiç kullanmadığım içindir internet paylaşımını açayım dedim ama rom çöktü açılmadı bir daha bende başka roma geçtim varmı böyle bir hata alan.
Voldf.stab dosyasinda sdcard0 ile sdvard1 in rakamlarini yer degistirmen lazim root explorer kullanabilirsinEvetLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaslar su sdswap denilen seyden kurtulamadim bi onceki unbelievable romunda sdswap yapmistik kurulumda ondan sonraki yukledigim her rom ne olduysa dahili hafiza yok gibi sorunlarla karsilastim nasil duzelebilir bu
Bu konuda yardimci olayim oncelikle toucwi3 romu cm9 tabanli ve tek sayfali bildirim ekrani var fakat cm10.1 ve uzeri kullanirsan istedigine ulasabilirsin.Bu romu kullanıyorum ve gayette memnunum ama eksik gördüğüm bi nokta var oda olursa süper olur istediğim şey touchwi5 romda mevcut ama touchwi5 pek kullanışlı bulmadığım için touchwi3'ü tercih ettim
Bildirim Ekranım
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Böyle Olsun İstiyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Buyur dostum soylehasaneness - dostum senden birşey rica edeceğim.