Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

NovaTR14

NovaTR14

Üye
Görüntülü görüşme yok bir tek

hasaneness

hasaneness

Üye
Cm romlarinda goruntulu konusma arama bulamazsin

cadde19

cadde19

Üye
bu zamana kadar kullandığım en uzun rom fakat belki de hiç kullanmadığım içindir internet paylaşımını açayım dedim ama rom çöktü açılmadı bir daha bende başka roma geçtim varmı böyle bir hata alan.

hasaneness

hasaneness

Üye
bu zamana kadar kullandığım en uzun rom fakat belki de hiç kullanmadığım içindir internet paylaşımını açayım dedim ama rom çöktü açılmadı bir daha bende başka roma geçtim varmı böyle bir hata alan.
Benim internet paylasimimda da kimse baglanamiyo bazen baglanilabiliyo

ufkraider

ufkraider

Üye

Benim de arada bi kaç sefer rom çöktü tel açılmadı ama bu romdan vazgeçemiyorum bana göre kullandığım en iyisi stabili . :)

cadde19

cadde19

Üye
ama şarjını pek beğenmiyorum

• Beğen
Tepkiler: samsungkullanıcısı
gss_adnan

gss_adnan

Üye
Bu roma Status bar ekleyebilirmiyiz daha önce cm9 icin olanı yükledim Touchwiz hata verdi şarj dizi bildirim paneli hiçbir sekilde çalışmadı varmi bilen yükleyen 2dir yazıyorum cevap yok?

smileh

Üye
arkadaşlar Tango yun Google Maps dan indirip kurdum.. Görüntülü konuşma yapabiliyorum ama resim yollarken "Çalışmayı durdurdu" hatası alıyorum.. bi yerde yanlışlık mı yapıyorum bilemiyorum.. Ayrıca normal olarak MMS gönderirkende "GÖNDERİLİYOR" diye bekliyor.. yardımlarınızı bekliyorum.

scope_123

Üye
samsung klavye yi flashlıyorum ama ayarlarda dil ve girişte samsung tuş takımı gözükmüyor neden ?

cenk_iscan

Üye
Arkadaşlar touchi3 romu yaklaşık 2 ay kullandım.Ancak sabredebildim.Performans bakımından güzel rom diyecek birşey yok ancak arayüz geçişlerinde ekran kaymaları ve siyah ekranın takılı kalma problemlerine maruz kaldım.One of a kind'ın derlediği CM9 romuna geri dönüş yaptım.En iyisinin bu olduğunun kanısına vardım ki ben daha çok JB rom severdim.Ancak performans bakımından biraz gerisinde kalınca bu romla devam etme kararı aldım.Touchi3 romda cidden güzel gelişmeler var.Arayüz ramde one of a kind romuna göre biraz daha fazla yer kaplamakta.512mb ram'ın 376 ramını kullanabildiğimiz kısmınıda göz önüna alınca i8150 için ram önemli birşeydir.

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
Evet

arkadaslar su sdswap denilen seyden kurtulamadim bi onceki unbelievable romunda sdswap yapmistik kurulumda ondan sonraki yukledigim her rom ne olduysa dahili hafiza yok gibi sorunlarla karsilastim nasil duzelebilir bu

hasaneness

hasaneness

Üye
Evet

arkadaslar su sdswap denilen seyden kurtulamadim bi onceki unbelievable romunda sdswap yapmistik kurulumda ondan sonraki yukledigim her rom ne olduysa dahili hafiza yok gibi sorunlarla karsilastim nasil duzelebilir bu
Voldf.stab dosyasinda sdcard0 ile sdvard1 in rakamlarini yer degistirmen lazim root explorer kullanabilirsin

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye

bi bak kardes

hasaneness

hasaneness

Üye
Bende bu sekilde degil bilemiyorum

Wolf389

Wolf389

Üye
video felan yokmu acabarom nerde

gurkanbaris

gurkanbaris

Üye
Bu romu kullanıyorum ve gayette memnunum ama eksik gördüğüm bi nokta var oda olursa süper olur istediğim şey touchwi5 romda mevcut ama touchwi5 pek kullanışlı bulmadığım için touchwi3'ü tercih ettim

Bildirim Ekranım

Böyle Olsun İstiyorum

Yardımcı Olursanız Sevinirim...

hasaneness

hasaneness

Üye
Bu romu kullanıyorum ve gayette memnunum ama eksik gördüğüm bi nokta var oda olursa süper olur istediğim şey touchwi5 romda mevcut ama touchwi5 pek kullanışlı bulmadığım için touchwi3'ü tercih ettim

Bildirim Ekranım

Böyle Olsun İstiyorum

Yardımcı Olursanız Sevinirim...
Bu konuda yardimci olayim oncelikle toucwi3 romu cm9 tabanli ve tek sayfali bildirim ekrani var fakat cm10.1 ve uzeri kullanirsan istedigine ulasabilirsin.

glu

hasaneness - dostum senden birşey rica edeceğim.

Üst Alt