Silinen Üye 988579
Kapalı Hesap
Bunu indir direk flashla 6 olcak tamamArkadaslar CWM 6 nasıl yüklenir bende suan 5 sürüm yüklü 5 de olurmu bu rom ?
Bunu indir direk flashla 6 olcak tamamArkadaslar CWM 6 nasıl yüklenir bende suan 5 sürüm yüklü 5 de olurmu bu rom ?
Tessekür ederim![]()
Kardes rom manager yukle orda fix permission diye secenek var belki ordan yapabilirsinArkadaslar advanced de fix permissions yok lütfen yardımıcı olun cmw sürümüm 6.0.4.4
Fix permissions onemli degil. O adimi atlayin.Arkadaslar advanced de fix permissions yok lütfen yardımıcı olun cmw sürümüm 6.0.4.4
yaptık ama kendimiz yaptık böle bi sorun olabiliyorsa bunu alta neden not olarak düşmüyorsunuz allah allah yaaa bi işi düzgün yapalım tyok amaRomu kurduktan sonra telefon açılmıyosa, wipe cache, wipe dalvic cache yaptınmı?
dostuım zaten cwm yapmazsan yükleme işlemini tamamlayamaz hata veri,r o kadarda biliyoruzArkadaşlar bu konuları fazla bilmem ama okurum başlıkta belirtmeyi unutmuş sanırım cwm denilen bir yöntem var ondan bahsetmemiş onu yapmadan yükleme yaptıysanız olabilir
Arkadaşlar bu konuları fazla bilmem ama okurum başlıkta belirtmeyi unutmuş sanırım cwm denilen bir yöntem var ondan bahsetmemiş onu yapmadan yükleme yaptıysanız olabilir
Romu kurduktan sonra telefon açılmıyosa, wipe cache, wipe dalvic cache yaptınmı?
ben uzun zamandır bu romu kullaniyorum başka romlar kurdum ama yine bu roma dondüm çokta memlunum ama ekran resmini değişemiyorum acaba bendemi sorun yoksa bunda değişilmiyormu