Galaxy W I8150 - Touchwi3 ( En İyi Şarz - Performans )

Sponsorlu Bağlantılar

hasaneness

hasaneness

Üye
Peki şarji nasil?

oksan06

Üye
Hurstky v10 lınkı yok bulamadım

oksan06

Üye
buda ındırme lınkı yok sadece resım taratma var oda lınk hata verıyor

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
ROMU YAPTIM AMA TEK BİR SIKINTIM VAR EKRAN SABİTLENEMİYOR. ORTA TUŞA ÜST ÜSTE İKİ KERE BASTIĞIMDA EKRAN SABİTLEME GİDİYOR BANA ACİL YARDIMM EDER MİSİNİZ ?

oksan06

Üye
tsk ederım lınk ıcın

shield

shield

Üye
Yüzbaşım romu kurdum hersey tamam iken Bravia Engine deki dosyaları attım recoveryden fix permissions da yaptım reset atayım dedım telefona telefon açılmıyor samsung yazısında kalıyor sıkıntı nedir acaba

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Eğer Anlatılanları Düzgün Yaptıysan Sıkıntı Olmaması Gerekli . Yüklediğin Başka Bir Eklentiyle Çakışmıştır Büyük İhtimalle . Varmıydı Yaptığın Farklı Birşey .

enderew

Üye
çok rom kullandım ama bu kadar iyi şarj ömrü hiç birinde görmedim ... süper iyi çalışma tebrik ederim

• Beğen
Tepkiler: hasaneness

orcnkllm

Üye
Arkadaşlar rom çok iyi rom u düzenleyen tcfb ye teşekkürler fakat size sorularım olacak lütfen yardımcı olun bana çok rom denedim wonder a tcfb kendi romunu yapana kadar bunu kullanacağım fakat ben task maneger ı kaldırırsam eğer arkaplanımda çok işlem çalışır konu başında yazmıssınız performans ayarlarında en fazla 1 işlem seçeneğini işaretle diye ama bnde o ayar yok arkadaşlar nasıl yapacağım ?

ufkraider

ufkraider

Üye
Arkadaşlar rom çok iyi rom u düzenleyen tcfb ye teşekkürler fakat size sorularım olacak lütfen yardımcı olun bana çok rom denedim wonder a tcfb kendi romunu yapana kadar bunu kullanacağım fakat ben task maneger ı kaldırırsam eğer arkaplanımda çok işlem çalışır konu başında yazmıssınız performans ayarlarında en fazla 1 işlem seçeneğini işaretle diye ama bnde o ayar yok arkadaşlar nasıl yapacağım ?

Ayarlar - Gelliştirici Seçenekleri - Arka Plan İşlem Sınırı - En Çok 1 işlem

Bunu Yapıyoruz Ama tel açılıp kapandığında Standart Sınır olarak değişiyor sanırım her açıp kapamada yapıcaz durmadan .

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
HurtSky's Kernel REV9 + BFS 377Mb RAM ( Daha İyi Performans + Şarz )

7-)
Advanced / Fix Permissions Dedikten Sonra Yeniden Başlatın .

ben de clockworkmod 6 kullanıyorum ama bende -Advenced'in içinde Fix permissions - yok bu maddeyi yapmasam bişey olurmu yapmadığımda bu karneli yapmış olmuyor muyum ?

tcfb

tcfb

Üye
    Konu Sahibi
Kernelin Doğru Yüklendiğine Ayarlar Telefon Hakkında Bölümünden Bakabilirsin . Hurstk Falan Yazar Birinde . O Zaman Yüklenmiştir .

• Beğen
Tepkiler: samsungkullanıcısı
samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
ekran sabitleyemiyorum nasıl yapabilirim ? birde buna launcher yükleyebilir miyiz ? s3 veya s4 görünümü olsun istiyorum. yardım ederseniz sevinirim ?evet çekirdek bölümü yazan yerde yazıyor.yeşekkürler üstad birde bana diğer konularda yardımcı olsan ?buna bazı yeniliklerin gelmesi gerektiğini düşünüyorum üstad.Mesela orta tuşa uzun bastığımızda son uygulamalar ı görüyoruz ve teker teker kapatmaya uğraşıyoruz bunun yerine aynı s3 s4 teki gibi alt tarafında Kaldır tuşu tümünü kaldır vb gibi seçenekler olsa iyi olmaz mı sizce? ekran kilidi mesela hep aynı ,bunlar değiştirilebilir şeyler değilmi bunun da değişmesi gerek bence.son olaarak bildirim çubuğu,bildirim çubuğunda ki o saati kaldıramıyorum ekranı aşağıya indirdimmi o saati de görüyorum o saatin ordan çıkması gerek bu yapılabiliyor mu ?

cankan34

cankan34

Üye
androıd kac bu oluor 2.3.65 m

samsungkullanıcısı

samsungkullanıcısı

Üye
Beyler bana yardımcı olsanız ?

Üst Alt