arkadaşlar yükledim backupu sonra fabrika ayarlarına döndüm hiçbir sorun yok güvenle kurabilirsiniz remICS cm 10 cm9 hepsini denedim ne varsa stock romda var illa herşeyin orjinali güzel arkadaş
Kardes bende 2 haftadir bu romu kullaniyorum ama bu da sorun cikarmaya basladi. dahili hafizayi gormuyor telefon dondumu kendine zor geliyor ve bir kac hata daha var. Cm9 Stabil surume gecsin Cm9 atcam telefona.
Custom romlardan pek memnun kaldığım söylenemez, orjinal tadı vermiyo hiçbiri, indirdim kurdum, kurulumda hiçbir sıkıntı yaşamadım, backup olarak geri yükledim açıldı cihaz, şu an gayet hızlı, ram bellek başarılı, gereksiz uygulamalar kaldırılmış ve extra güzel uygulama yüklenmiş, ilk izlenimim gayet güzel, bir problem görürsem buradan paylaşırım. Yapımcı arkadaşın emeğine sağlık, teşekkürler...
ekteki rar dosyasının içinde vold.fstab dosyası var
ek :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onu system / etc klasörünün içine at telefonu yeniden başlat.
Nasıl atacağını bilmiyorsan Es file explorer ile seçenekler en altta root ayarlarından tikleri işaretleyip yetki verirsen atabilirsin.
kardeş bu orjinal rom la aynı ben daha şimdiye kadar mesaj yazmadım.
- - - Eklendi - - -
ekteki rar dosyasının içinde vold.fstab dosyası var
ek :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
onu system / etc klasörünün içine at telefonu yeniden başlat.
Nasıl atacağını bilmiyorsan Es file explorer ile seçenekler en altta root ayarlarından tikleri işaretleyip yetki verirsen atabilirsin.
Cm9 rc3 kullanıyorum ancak zamanla telefon sapıtmaya pil somurmeye basladı stockta cok hantal kalıyordu, bakalım bu rom nasılmıs birkac gun kullanıp izlenimleri yazacagım paylasan arakadasa tesekkurler.
hayır denedim hiç uygulama yüklemedim ona rağmen kasıyo
- - - Eklendi - - -
nerde denemedim hiç uygulama yüklemedim kasma değilde donma yapıyo sonra google play hatasi veriyo google talk kimligi dogrulama basarisiz diyor normal rom kullanırken böyle bi sorunla karşılaşmadım
- - - Eklendi - - -
nerde denemedim hiç uygulama yüklemedim kasma değilde donma yapıyo sonra google play hatasi veriyo google talk kimligi dogrulama basarisiz diyor normal rom kullanırken böyle bi sorunla karşılaşmadım ayarlar + uygulamalar + uygulamaları yönet + hepsi + google hizmetleri çerçevesi + veriyi sil dediğiniz yöntemide yaptım yine aynı sorun
- - - Eklendi - - -
resmen donuyo işte normal romu yükledim üstüne uygulamada yükledim 0 donma var
Rom gercekten cok hızlı ilk yuklediğimde Google play hatasi verdi ancak belirtilen yöntemle çözdüm. Kararlı bir Cm9 yada Cm10 cıkana kadar kullanılabilecek bir rom diye dusunuyorum