KELGER
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet en iyi 2.3.6 rom olduğunu söyleyebilirim.KELGER kardes peki senin paylastign 2.3.6 romlarindan oyun romu mu daha perforamnsli ve stabil ? avrupa romu mu?
hayir ben onu sormadim oyun romdundan daha mı iyi ben onu kullaniyorum su an cunku buna geceyim mi sence?
tüm orjinal programlar yüklü deil mi ?
ben bunu indirdim virus programına tarattım bunu buldu backup 1\avrupa_rom\data.ext4.tar.a = TAR = data/app/com.devuni.flashlight-1.apk = ZIP = classes.dex - Android/Adware.Uapush.A uygulama türevi olabilir
telefonada atmiştım hemen kaldırdın karar sizın
görüntülü konuşma yapılıyor mu ?
Kardes bu rom yuklenmiyor. Kendi dizinimde clockworkmod klasöründeki backupsın icine atmaya calısıyorum rardan cıkarıp. Kopyalarken hep yarıda kesilip hata veriyor. 2 dosya yonrticisiyle denedim ikisindede aynı sorun var. Cwm den de denedim olmuyor.
evet bende denedim olmuyor
- - - Eklendi - - -
sen yukleyib kullandınmi yukledinse nasıl yukledın
nasıl yüklenecek bu anlatır mısınız rar dosyasını indirdim bilgisayara çıkarttım devamında ne yapacağım
boşuna indirmeyin 4 defa denedim düzenlendi denilenide indirdim hepsi aynı restore sırasında ''Error while restoring /system!'' 5 para etmez romun system dosyası hatalı demek bu da
sayende ugraşmadim
System diye hata veriyo
indiremiyorum galiba yandex uyeligi istiyor resimli anlatabilirmisiniz indirmeyi?
cow kernelde video kaydında fotoğraf çekme sorunu var mı?
teşekkürler
sorun kernelevet malesef video kaydederken fotograf çekmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?