Galaxy S3 i9300 Galaxy S6 Experience ROM V5 - S6 Rom For S3 [GT-I9300][4.4.4][OTA]

Sponsorlu Bağlantılar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
konuda herşey anlatılıyor. arkadaş çok güzel bir biçimde anlatmış. düzgünce okursanız romu sorunsuzca kurarsiniz.
bazi arkadaşlar gibi boeffla üstüne boeffla kurup sonra rom sorunlu demeyin pls :)

GreaTH

GreaTH

Üye
Çocuklari Pistten Alalim Lutfen Kalabalik Yapiyolar :)

Son düzenleme:

xyorgunx

Üye
kardeşim emeğine sağlık. FAkat bu rom alıntıdır. Sen başlıkta kendi yaptığım rom yazmışsın ama orjinali xda geliştiricileri tamirda,Albe95,Goldie,alemtro arkadaşlar yapmış. Emek vermişler ellerine sağlık onlarında romun orjinal linki

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Vallaha yok artık :) İçeriğini okumadan karar veriyorsunuz :) O konudaki rom bile değil, mod. Ayrıca s3 için bile değil, s5 için. O konuyla alakam bile yok. Sadece isim aynı

MaxipmaN

Üye
Alip almamasi Onemli degilki ona Bakarsan 4.4.4 de almadi Portladilar ama. Note 2 e gelirse Ondan Portlarlar
böyle demen lazım ozaman, alcak diyon resmi güncelleme çıkcak diye anlaşılıyo

GreaTH

GreaTH

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MaxipmaN
yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
V2 Resimler ve Changelog Eklendi.

İLKERYRL

İLKERYRL

Üye
İndirme linkini göremedim v2?

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Yükleniyor
V2 ile görsellik gelişti ve ram kullanımı normal olarak arttı. Boeffla ayarlarını yapmanız tavsiye olunur. Ram ne kadar 600lerde olup 720ye bile çıkabilse de pek bir sorun yaratmıyor.

GreaTH

GreaTH

Üye
Su Vpn isini sordunmu kardes

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Sordum ama cevap yazmadılar :D Bir de pm ile yazıp soracagım

baskahmet

baskahmet

Üye
Romun klavye ve klavye lib dosyalarını upload edebilecek varmı?
System/app=Samsung ıme
System/lib=Lib draw ve lib swiftkey ile başlayan dosyaları upload edebilecek varmı Teşekkürler

mustafabozkurt5253

mustafabozkurt5253

Üye
beyler bende şebeke gitti roma uygun modem atabilecek olan varmı

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Çocuklari Pistten Alalim Lutfen Kalabalik Yapiyolar :)
sorunlu bir arkadaşa benziyorsun.
derdin varsa dediğim gibi özele gel orda anlat derdini.he 18 yaşındayim bu arada forum profil resminden anlaşılıyor zaten her şey.
normalde böyle bir şey asla demem ama burama kadar geldi. acayip derecede rahatsız oldum. sanki çok bir şey biliyormuş gibi burda insanlara yanlış bilgi veriyorsun ama seninde bir halt bildiğin yok.

Hayır anlamadigim nokta romu kuramiyorsun sonra bootloop yaptı diyorsun sonrada boeffla kurunca düzeldi diyorsun.sonrada burda insanlara "beyler bootloop yaparsa boeffla kernel yükleyin açılır"diyorsun.
Rom zaten boeffla base üstüne bir daha kurmanın hiçbir mantığı yok sorunda kernelde değil zaten.senin bir halt bilmediğinden.

konu sahibi arkadaştanda bu arada özür dilerim ama böyle insanlara böyle dilden konuşacaksın anlamıyorlar yoksa

Son düzenleme:
yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
v2 Eklendi

Musti190738

Musti190738

Üye
sarj durumu nasıl

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Daha bugün çıktı denemek gerek. Bir de dosyayı dropboxa yükleyebilecek biri lazım. İnternetim kötü olduğu için yükleyemiyorum. Birisi yüklerse ve link atarsa çok teşekkür ederim :D

İLKERYRL

İLKERYRL

Üye
Romu kuruyorum boot ekranına gelmeden kapanıyor telefon v1 de böyleydi. Bende hata var galiba, mega wipe rosyası verebilecek var mı?

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Romu kuruyorum boot ekranına gelmeden kapanıyor telefon v1 de böyleydi. Bende hata var galiba, mega wipe rosyası verebilecek var mı?

Hiçbir wipe veya başka bir işlem yapmadan flashlayın. Rom wipe yapıyor zaten.

GreaTH

GreaTH

Üye
sorunlu bir arkadaşa benziyorsun.
derdin varsa dediğim gibi özele gel orda anlat derdini.he 18 yaşındayim bu arada forum profil resminden anlaşılıyor zaten her şey.
normalde böyle bir şey asla demem ama burama kadar geldi. acayip derecede rahatsız oldum. sanki çok bir şey biliyormuş gibi burda insanlara yanlış bilgi veriyorsun ama seninde bir halt bildiğin yok.

Hayır anlamadigim nokta romu kuramiyorsun sonra bootloop yaptı diyorsun sonrada boeffla kurunca düzeldi diyorsun.sonrada burda insanlara "beyler bootloop yaparsa boeffla kernel yükleyin açılır"diyorsun.
Rom zaten boeffla base üstüne bir daha kurmanın hiçbir mantığı yok sorunda kernelde değil zaten.senin bir halt bilmediğinden.

konu sahibi arkadaştanda bu arada özür dilerim ama böyle insanlara böyle dilden konuşacaksın anlamıyorlar yoksa

Bir Sey Derimde Çoluk Çocukla Ugrasamam Uzatma Tamam Profil Resmiyle Neyi alakadar ettin Henuz Anlamis degilim Illa Kendi Fotomuzumu Koycaz :D Fotonu Koyupta Adam(!)Im Deme. Eger Cevap Vericeksen Bu yorumuma Ozelden Yaz Konuyu Kirletme

Üst Alt