Galaxy S3 i9300 Galaxy S6 Experience ROM V5 - S6 Rom For S3 [GT-I9300][4.4.4][OTA]

Sponsorlu Bağlantılar

sat s3 al

sat s3 al

Üye
teşekkürler
lollipop olunca yükleyip deneyeceğim
wipe data factory reset yapıp install zip desek olurmu
not v2 lollipop yapp yaa lütfenn
emeğe saygıı

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler
lollipop olunca yükleyip deneyeceğim
wipe data factory reset yapıp install zip desek olurmu
not v2 lollipop yapp yaa lütfenn
emeğe saygıı
Emege saygi mi :D Lollipop benim yapabilecegim bir sey degil. Lollipop icin samsungun bootloader yapmasi gerek. S3e lollipop temmuz ayinda gelecek

sat s3 al

sat s3 al

Üye
1
Emege saygi mi :D Lollipop benim yapabilecegim bir sey degil. Lollipop icin samsungun bootloader yapmasi gerek. S3e lollipop temmuz ayinda gelecek
hımm nasıl bootloader pek anlamdım ama yinede sağol :D

sarılacivertim

sarılacivertim

Üye
:tşk:

padisah_58

padisah_58

Üye
arkadaşlar galaxy s3 cihazıma 4.1.2 sürümünü yükledim fakat pc'ye bağlayınca şarj oluyor ama pc görmüyor bu sorunu nasıl düzeltirim lütfen yardım edin ne root atabiliyorum ne cwm yükleyebiliyorum custom romda kuramıyorum lütfen yardım edin
Telefonun usb girişi kirlenmiş olabilir. Bu da sadece şarj eder pc görmez. Diş fırçasıyla temizle. Olmadı orayı temizlet bi telefoncuya

killer53

killer53

Üye
zaten yeni taktırdım soketi
Nerede taktirdin o da onemli eger telefoncuda taktirdiysan sadece usb sarj icin yapmistir usn veri baglantisi yoktur diger ihtimal usb kablo hasarli olabilir diger bir ihtimal pc usb portlari bazen sıkıntı yaratabiliyor baska bir diger ihtimal usb soketi pinleri takilmis olsa bile icten kirik vardir o sıkıntıliridr biraz hadi gecmis olsun

Bilgemet

Üye
şu hatası yüzünden kullanma diyebileceğiniz bir hata sı var mı. beoffla kernela nesı dönücez anlamadım. önce arter kernel sonra camera fix sonra da beoffla mı falash lanacak. hiç bisey anlamadımb

Musti190738

Musti190738

Üye
beyler acil yardım edin telefona custom yüklerken telefon yeniden başlıyor

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
şu hatası yüzünden kullanma diyebileceğiniz bir hata sı var mı. beoffla kernela nesı dönücez anlamadım. önce arter kernel sonra camera fix sonra da beoffla mı falash lanacak. hiç bisey anlamadımb

Öyle bi hata yok :D Kamera hatası için dediğiniz gibi önce arter sonra camerafix flashlayacaksınız. Bir fotoğraf çekip tekrar boefflayı flashlayabilirsiniz
s3 lolipopun l sini almaz
Note 2 temmuzda alacak o alınca s3 de alır :)

Bilgemet

Üye
hayııır allahım. ben fixleri falan blekota note 4 e flashladım. kerneli falan
kardeş sen taban olarak blekotayı mı kullandın. burdaki kernel i ona flashladım. kamera fixini ona attım. hiçbir sorun çıkmadı.

GreaTH

GreaTH

Üye
hayııır allahım. ben fixleri falan blekota note 4 e flashladım. kerneli falan
kardeş sen taban olarak blekotayı mı kullandın. burdaki kernel i ona flashladım. kamera fixini ona attım. hiçbir sorun çıkmadı.

Kernelin tabanla Ne alakasi var 4.4.4 kernel sonucta

MaxipmaN

Üye
Öyle bi hata yok :D Kamera hatası için dediğiniz gibi önce arter sonra camerafix flashlayacaksınız. Bir fotoğraf çekip tekrar boefflayı flashlayabilirsiniz

Note 2 temmuzda alacak o alınca s3 de alır :)
S3 4.4.2 bile almadı

Üst Alt