Emege saygi miteşekkürler
lollipop olunca yükleyip deneyeceğim
wipe data factory reset yapıp install zip desek olurmu
not v2 lollipop yapp yaa lütfenn
emeğe saygıı
Lollipop benim yapabilecegim bir sey degil. Lollipop icin samsungun bootloader yapmasi gerek. S3e lollipop temmuz ayinda gelecekhımm nasıl bootloader pek anlamdım ama yinede sağolEmege saygi miLollipop benim yapabilecegim bir sey degil. Lollipop icin samsungun bootloader yapmasi gerek. S3e lollipop temmuz ayinda gelecek

Temmuzda note2ye lollipop gelecek. Ona gelince s3e de gelir. Lollipop gelince s6 romlari da portlanir1
hımm nasıl bootloader pek anlamdım ama yinede sağol![]()

note 2 yelollipop gelmeyecek dediler yaTemmuzda note2ye lollipop gelecek. Ona gelince s3e de gelir. Lollipop gelince s6 romlari da portlanir![]()
note 2 yelollipop gelmeyecek dediler ya
Telefonun usb girişi kirlenmiş olabilir. Bu da sadece şarj eder pc görmez. Diş fırçasıyla temizle. Olmadı orayı temizlet bi telefoncuyaarkadaşlar galaxy s3 cihazıma 4.1.2 sürümünü yükledim fakat pc'ye bağlayınca şarj oluyor ama pc görmüyor bu sorunu nasıl düzeltirim lütfen yardım edin ne root atabiliyorum ne cwm yükleyebiliyorum custom romda kuramıyorum lütfen yardım edin
zaten yeni taktırdım soketiTelefonun usb girişi kirlenmiş olabilir. Bu da sadece şarj eder pc görmez. Diş fırçasıyla temizle. Olmadı orayı temizlet bi telefoncuya
Nerede taktirdin o da onemli eger telefoncuda taktirdiysan sadece usb sarj icin yapmistir usn veri baglantisi yoktur diger ihtimal usb kablo hasarli olabilir diger bir ihtimal pc usb portlari bazen sıkıntı yaratabiliyor baska bir diger ihtimal usb soketi pinleri takilmis olsa bile icten kirik vardir o sıkıntıliridr biraz hadi gecmis olsunzaten yeni taktırdım soketi
zaten yeni taktırdım soketi
s3 lolipopun l sini almazTemmuzda note2ye lollipop gelecek. Ona gelince s3e de gelir. Lollipop gelince s6 romlari da portlanir![]()
şu hatası yüzünden kullanma diyebileceğiniz bir hata sı var mı. beoffla kernela nesı dönücez anlamadım. önce arter kernel sonra camera fix sonra da beoffla mı falash lanacak. hiç bisey anlamadımb
Kamera hatası için dediğiniz gibi önce arter sonra camerafix flashlayacaksınız. Bir fotoğraf çekip tekrar boefflayı flashlayabilirsinizNote 2 temmuzda alacak o alınca s3 de alırs3 lolipopun l sini almaz

hayııır allahım. ben fixleri falan blekota note 4 e flashladım. kerneli falan
kardeş sen taban olarak blekotayı mı kullandın. burdaki kernel i ona flashladım. kamera fixini ona attım. hiçbir sorun çıkmadı.
tmm sağolKernelin tabanla Ne alakasi var 4.4.4 kernel sonucta
S3 4.4.2 bile almadıÖyle bi hata yokKamera hatası için dediğiniz gibi önce arter sonra camerafix flashlayacaksınız. Bir fotoğraf çekip tekrar boefflayı flashlayabilirsiniz
Note 2 temmuzda alacak o alınca s3 de alır![]()
S3 4.4.2 bile almadı