Galaxy S3 i9300 Galaxy S6 Experience ROM V5 - S6 Rom For S3 [GT-I9300][4.4.4][OTA]

Sponsorlu Bağlantılar

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Kardes Netten Boeffla 7.6 son versiyonu indir Karta at Romu kurduktan sonra ustune flashla. Baska Rom kurmayla Ugrasmayin Sd kartta Kernel Her zaman bulunsun
rom zaten boeffla 7.6 ile geliyor.neden bir daha kursun ? megawipe yapıp kursa direk açılacak

GreaTH

GreaTH

Üye
rom zaten boeffla 7.6 ile geliyor.neden bir daha kursun ? megawipe yapıp kursa direk açılacak

Eminmisin ? Niye O zaman Acilmiyor telefonlari ilk yukledigimde Megawipeyle Yaptim telefon acilmadi Kerneli kurdum acildi Niye ?

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Eminmisin ? Niye O zaman Acilmiyor telefonlari ilk yukledigimde Megawipeyle Yaptim telefon acilmadi Kerneli kurdum acildi Niye ?
arkadaşım bu kadar önyargılı olma.rom boeffla 7.6 ile geliyor zaten.megawipe ile kernel cleaner yapıp romu kurdum direk açıldı kernel falan kurmadım arriyetten.sorun sende burda yanlış bilgi vermeyelim.

GreaTH

GreaTH

Üye
arkadaşım bu kadar önyargılı olma.rom boeffla 7.6 ile geliyor zaten.megawipe ile kernel cleaner yapıp romu kurdum direk açıldı kernel falan kurmadım arriyetten.sorun sende burda yanlış bilgi vermeyelim.

Kardes sen anlamiyormusun Ne dedigimi ? Tek sende aciliyoda Digerlerinde niye acilmiyo Kernel Ustune kernel Kurmayla Biseymi olucak Suan Sorunsuz kullaniyorum Kim Yanlis bilgi veriyo benmi
Git Blekota kullan Buralara ilisme Belki Blekota Yardimci yapar seni

Musti190738

Musti190738

Üye
arkadaşlar galaxy s3 cihazıma 4.1.2 sürümünü yükledim fakat pc'ye bağlayınca şarj oluyor ama pc görmüyor bu sorunu nasıl düzeltirim lütfen yardım edin ne root atabiliyorum ne cwm yükleyebiliyorum custom romda kuramıyorum lütfen yardım edin

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Kardes sen anlamiyormusun Ne dedigimi ? Tek sende aciliyoda Digerlerinde niye acilmiyo Kernel Ustune kernel Kurmayla Biseymi olucak Suan Sorunsuz kullaniyorum Kim Yanlis bilgi veriyo benmi
Git Blekota kullan Buralara ilisme Belki Blekota Yardimci yapar seni
sen bi önce düzgün konuşmayı öğren sonra gel karşıma.anlamıyorsun heralde romda sıkıntı yok sıkıntı sizde megawipe yapıp romu kurarsan sıkıntı olmaz direk açılır.
buralara ilişme falan sanane bu arada sanamı sorucam ? derdin varsa özele gel .
arkadaşlar galaxy s3 cihazıma 4.1.2 sürümünü yükledim fakat pc'ye bağlayınca şarj oluyor ama pc görmüyor bu sorunu nasıl düzeltirim lütfen yardım edin ne root atabiliyorum ne cwm yükleyebiliyorum custom romda kuramıyorum lütfen yardım edin
samsung usb driver indirebilirsin. oda olmazsa samsung kies kurmayı dene.

Musti190738

Musti190738

Üye
sen bi önce düzgün konuşmayı öğren sonra gel karşıma.anlamıyorsun heralde romda sıkıntı yok sıkıntı sizde megawipe yapıp romu kurarsan sıkıntı olmaz direk açılır.
buralara ilişme falan sanane bu arada sanamı sorucam ? derdin varsa özele gel .

samsung usb driver indirebilirsin. oda olmazsa samsung kies kurmayı dene.
hepsini denedim fakat sonuç aynı

GreaTH

GreaTH

Üye
Ya sen Anlamiyon Yada Biz. Hala Anlatamadim dedigimi :D Megawipe Yap diyonda Burda O kadar kisinin Telefonu Niye acilmiyo O zaman. Ben Pratik Cozum olarak Kernel flashlayin dedim. Sen diyon megawipe yapin Yok biz Normal wipe yapioz sanki Neyse Fazla Uzatmicam Sen Haklisin Biz Yapamiyoz

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Beyler sakin olun kavganin luzumu yok

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Framaroot gibi programlarla root atin. Olmazsa supersu disinda root yapan baska programlar var. Adini hatirlamiyorum cince bir seyler. Sonra root atinca google playden rom manager indirip uygulamadan cwm flashlayabilirsiniz

Musti190738

Musti190738

Üye
Framaroot gibi programlarla root atin. Olmazsa supersu disinda root yapan baska programlar var. Adini hatirlamiyorum cince bir seyler. Sonra root atinca google playden rom manager indirip uygulamadan cwm flashlayabilirsiniz
Fframaroot failed hatası veriyor

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Dedigim gibi supersu disinda root yoneticisi yukleyem uygulamalari deneyin

GreaTH

GreaTH

Üye
Yunus su Bildirim Cubugunu en assadan cekince Zor oluyor Ortadan Felan Cekelim Bide Bildirim cubugunda temizle Kismi Kucuk Biraz daha Buyutsen

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Yunus su Bildirim Cubugunu en assadan cekince Zor oluyor Ortadan Felan Cekelim Bide Bildirim cubugunda temizle Kismi Kucuk Biraz daha Buyutsen
Maalesef modu yapan kisi bildirim cubugunu oyle yapmis. Temizle butonunun boyutu ise gercek boyutu. Ayrica temizle butonunun hepsi gozukmuyor( Temi.. yaziyor) Belki bu v2 ile duzeltilir.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
Ya sen Anlamiyon Yada Biz. Hala Anlatamadim dedigimi :D Megawipe Yap diyonda Burda O kadar kisinin Telefonu Niye acilmiyo O zaman. Ben Pratik Cozum olarak Kernel flashlayin dedim. Sen diyon megawipe yapin Yok biz Normal wipe yapioz sanki Neyse Fazla Uzatmicam Sen Haklisin Biz Yapamiyoz
ya güzel kardeşim inanki açıldı bende megawipe ve kernel temizleyico flashladiktan sonra romu yükledim direk açıldı. yalan söyleyecek halim yok arkadaş. dün de foto gönderdim hatta

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar tamam uzatmaya gerek yok bu konu hakkinda tartismayin lutfen :)

yunusemre168

yunusemre168

Üye
    Konu Sahibi
V2 Changelog

Ota hatasi cozuldu
S6 Touchwiz
S6 Framework
S6 Video Player
S6 Arama Ekrani, Rehber, Incallui

Tahminen 5 gun icinde v2 gelecek :)

Üst Alt