Galaxy S4 Sorunları üzerine

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Foto:

S3 İLE AYNI GİBİ DURUYO AMA OYNAYINCA FARK EDİLİYO S3 ÜN DAHA CANLI

Artles

Üye
Sağ taraftaki kilit düğmesi ile menü düğmesine aynı anda bas.En pratiği bu ekran görüntüsü için.

Sorunlarını bilemicem Note 2 kullanıyorum rehbere 1-2 sn girme dışında falan hiçbirşey yok bende bu sorunda TW'den kaynaklanıyor diye biliyorum.

Ram kullanımı ise şu an telefonu tam emin değilim ama 2-3 gündür resetlemiyorum görev yöneticisi 1.15 gb gösterirken ( herşey kapalı ) uygulama yöneticisinden baktığımda 1 gb civari gösteriyor. Bence normal ve kasmadığı sürece sıkıntı yok..

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Kasıyo işte..

yav gir uygulama yöneticisine gereksiz gördüğün herşeyi kapat. zaten gerekliyse ya kapatmaz ya da yeniden başlatır. daha sonra da görev yöneticisini aç ve "belleği sil" butonuna bas. s3 te ortalama 500-550 ram harcıyorken bunu yaptığımda 300 e düşürüyor gerekli olanları yeniden açınca 350 sabitini elde ediyorum

tamam ver s4 ü al s3 ü başa baş

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Kapalııııııııı zaten. Görev yöneticisnde acık degl hiç birşey
tamam ver s4 ü al s3 ü başa baş
Kabul

Mesela daha demin dolphin brovseri indirmek içn google play'e girdim indire bastm 3 4 saniye sonra basladı o arada telefonda donmustu. Kamerada sorunlu geç açılma vs. Birde menü geçişlerinde de bazen donuyor.

"""yav gir uygulama yöneticisine gereksiz gördüğün herşeyi kapat. zaten gerekliyse ya kapatmaz ya da yeniden başlatır. daha sonra da görev yöneticisini aç ve "belleği sil" butonuna bas. s3 te ortalama 500-550 ram harcıyorken bunu yaptığımda 300 e düşürüyor gerekli olanları yeniden açınca 350 sabitini elde ediyorum"""

dediğimi bi denermisin yine düsmezse aksamüstü özelden konusalım.

- - - Eklendi - - -

Kapalııııııııı zaten. Görev yöneticisnde acık degl hiç birşey

Kabul

önbelleği de temizliyor musun?

arkadasımla da su anda konusuyorum 750 sabitim var diyor ramde. önbellekle 900-950 oluyor diyor

Nextman

Emekli Yönetici
Şimdi bu telefonu kullandığım icin soylemiyorum.Ama genelleme yanlış. Telefonunuzu sıfirlayıp denemelisiniz.Bu belirttiklerinizin en azından birini yaşasaydim belirtirdim.Ama bunu bu telefonu almayin diye degil test edilecek yonleri olarak belirtirdim.Saygilarimla

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Bakin zaten telefonu ilk aldgmda sorunlu cktiekran gidio geliodu gittm degstrdm snra gene ayni sorun ckti ve tkear degstrdm bu 3. Sizce bu tesadufmuu? Hah bi sorun daha suan mobildeym mesaji yaziorm yazdklarm 2 sanie smra fln ckio. Ayrıca teli daha 2 gün önce sifirladm. Yazm hataları icn k.bakmayn alisamadm tele

tapatalk

Üye
Bi ip testi yapsaniza mod cp den hangi cihazdan baglaniyo?

o kadar donma hiç bir telefon için normal değil arızalı senin telefon o zaman

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Yapin

- - - Eklendi - - -

Genemi arizali

PriZm

Üye

Chrome sorunu:
Bu S4'ün sorunu değil.

Kamera sorunu:
Bu sorunu hiç duymadım.Wipe atman sorunu çözebilir.

Wifi sorunu:
Bu modem ile ilgili bir sorun.

Donma sorunları:

Telefonunda hatalı yazılım olabilir.Wipe at, düzelmezse orjinal stock romu yükle.

Ekran:
Ben denerken hiç parlaklıkla ilgili bir sorun göremedim.Gayet canlı ama biraz fazla canlı.Note 2 de ki gibi doğal değil.

Hafıza sorunu:
Heryerde diyorum.S4 ün 16 gb modeli alınmaz.

Ram sorunu:
Bu bir sorun değil.Android'in çalışma prensibi.

Ben o kadar abartılacak bir sorun görmedim burda.

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Peki 2000tl verilirmi boyle bi cihaza. Ben malik ettm verdm. Ayrıca telde orjinal rom yüklü. Bu arada wipe dediğin ne?

Kimsede bu kadar sıkıntılı bir s4 yokken sende varsa, 3 kere değiştirttim diyorsan, ben sıkıntıyı sende yada sana o telefonu satanlarda ararım.
veya bu bir karalama operasyonu.
Bir cihaza 2000 lira verilirmi orası tartışılır 1 sene sonra o cihazda 1000 lira civarına düşecek elbet.
Ayrıca bu Samsung herhalde bu işten anlamıyorki sana göre bu kadar sorunu olan bir cihazı mühendisleri kontrol etmeden gelişi güzel piyasaya sürüvermişler.

PriZm

Üye
Peki 2000tl verilirmi boyle bi cihaza. Ben malik ettm verdm. Ayrıca telde orjinal rom yüklü. Bu arada wipe dediğin ne?

Hard format.Telefon kapalı iken ses arttırma ve güç tuşüna basarak açılır ve wipe data seçeneğinden format atılır.

Ayrıca şuanda fiyatını hakeden telefonlardan biri S4.

Nextman

Emekli Yönetici
Konuyu dağıtmayın baştan uyarayım yanlız söyledikleriniz tuhaf kim cihazınızı bu kadar kısa sürede değiştirdi ? Ayrıca belirtmeliyimki wipe konusunda bilginiz yok ise daha yeni android kullanıcısı olduğunuzu tahmin ediyorum.

Tepkiler: serdar_gs

t730sh

Üye
    Konu Sahibi
Dha önce ace 5830i kullanıyodum. Pek fazla bilgim yok wipe hakkında.
Ha birde, telefonu değiştirdiğime inanmadınız sanırım.Bakın telefonu ilk aldığımda ekranda sorun vardı. Ekran gidip geliyodu. Aldıktan 2 gün sonra gittim değiştirdim. Verdikleri telefondada ona benzer sorun çıktı ve tekrar değiştirdim. Neden yalan söyleyeyim ki. Adamlar ha bir telefon fazla ha bir telefon az satmış, para benim cebimemi giriyor. Ben bu konuyu, s4 almak isteyenlere tavsiye de bulunmak amacıyla açtım. Samsungu kötülemek için degil