Galaxy Nexus mu Apple iPhone 4S mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Nexus mu Apple iPhone 4S mi?
Yeni bir telefon aliyorum cok yakinda. Ozellikle de Nokia'dan kurtulabilmek icin. Symbian icin o kadar emek verdikten sonra bile adam gibi bir amiral gemi cikaramayan, Symbian kisminda hep hayalleri yikan ve yarida birakan boyle bir firma icin ben de daha fazla destek olamam. Nokia'nin prestiji hala dusuyor. Ozellikle Amerika'da Nokia telefon pek satilmiyor. Alinan telefonlar ise genellikle Nokia Lumia ailesinden oluyor.

Neyse onu bunu birakalim da, baska bir platforma gectigimde en ust duzey akilli telefonlardan birini almis olayim diyorum. Bunlar da iOS ve Android. Samsung Galaxy S3'u gecmek kosuluyla ben Galaxy Nexus (Jelly Bean performansi ile beraber) ve iPhone 4S arasinda kaldim.

Bu ikisi disinda onerebilecekleriniz varsa lutfen cekinmeyin. Ancak bu ikisi arasinda da hangisini tercih edeceginizi belirtirseniz memnun olurum. :)

Mobilden yazdigim icin yazim yanlislari olabilir.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence SIII için de JB bekle sonra incele karar ver.

Ekrandan fazla farkları yok.iPhone'un marketi elbette çok büyük ama sonuçta senin kullanacağın uygulama sayısı 30 40'ı geçmez heralde.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
bence SIII için de JB bekle sonra incele karar ver.

Ekrandan fazla farkları yok.iPhone'un marketi elbette çok büyük ama sonuçta senin kullanacağın uygulama sayısı 30 40'ı geçmez heralde.

Evet uygulama konusunda Google Play de cogu zaman istedigimi verebiliyor bana. Bu nedenle daha cok sistem ve donanim ustunde kararsiz kaldim.

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Evet uygulama konusunda Google Play de cogu zaman istedigimi verebiliyor bana. Bu nedenle daha cok sistem ve donanim ustunde kararsiz kaldim.

ben de bundan bahsediyorum, Google Play de çoğu kullanıcı için yeterli.

Çevrende mutlaka iPhone kullanan vardır, al eline enine boyuna incele. Sonra git bi mağaza Nexus'u da incele. Karar sana kalmış

KayraBey

KayraBey

Üye
Nexus bence ağır basar.Ama iPhone 5'i bekle.Fikirlerini değiştirebilir.

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Nexus ta iyi cihaz ancak Yeni Iphone beklemek daha mantıklı duruyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
eger android duşunuyorsan ve maddi olarak sıkıntın yoksa ki iphone4s duşunuyorsun ayni fiyatlara one x derim. Seni tanidigim kadariyla cocoa arayuzunden hoşlanmiyorsun o yuzden ios6 ile iphone5i de alsan senin icin pek bir onemi yok ama apple ureticilerinin iddialari dogruysa iphone5 gercekten beklenildigine degecek. zor bir karar seni bekliyor ama nexusu unut başka modellere bak.

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi
O zaman gelecek iPhone'u bekleyeyim. Dediklerinize gore cok iyi olacak. Yalniz Ali Kemal Nexus hakkinda neden bu kadar kotu dusunuyorsun?

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
O zaman gelecek iPhone'u bekleyeyim. Dediklerinize gore cok iyi olacak. Yalniz Ali Kemal Nexus hakkinda neden bu kadar kotu dusunuyorsun?

kötü düşünmüyor, sadece daha iyileri var diyor. Nexus'ta JB'yi gördük ama diğerlerinde daha görmedik. Bu yüzden bu kadar erken karar verme.

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Bencede iPhone 5'i bekle :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Nexus kötü bir cihaz degil erdem ama özelliklerine göre donanımı yetersiz bence,uzun kullanımlarda sistemin yoruldugunu hemen farkedersin wp bölümünde lumia800 ile bir karşılaştırması vardı onu bulaabilirsen bir bak dedigimi daha iyi anlarsın

MasteLaa

MasteLaa

Üye
İphone 5 i bekle derim ;)

Superfan

Superfan

Üye
Nexus

MrTech

MrTech

Üye
iPhone 5

Del Rey

Del Rey

Üye
    Konu Sahibi

Nexus kötü bir cihaz degil erdem ama özelliklerine göre donanımı yetersiz bence,uzun kullanımlarda sistemin yoruldugunu hemen farkedersin wp bölümünde lumia800 ile bir karşılaştırması vardı onu bulaabilirsen bir bak dedigimi daha iyi anlarsın

Hemen videoya bakiyorum bilgilendirdigin cok iyi oldu. Eger boyleyse ciktiginda iPhone 5 almak daha mantikli. Belki o da The New iPhone olur. :)

Türe

Türe

Üye
Valla jelly beanli nexus tercih edilebilir fakat ben yine de 4s diyorum ;)

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
iphone 5 beklenildigi gibi olursa fiyati 2500tl olur:kıskıs:

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
iphone 5i bekle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...