Del Rey
Üye
Galaxy Nexus mu Apple iPhone 4S mi?
Yeni bir telefon aliyorum cok yakinda. Ozellikle de Nokia'dan kurtulabilmek icin. Symbian icin o kadar emek verdikten sonra bile adam gibi bir amiral gemi cikaramayan, Symbian kisminda hep hayalleri yikan ve yarida birakan boyle bir firma icin ben de daha fazla destek olamam. Nokia'nin prestiji hala dusuyor. Ozellikle Amerika'da Nokia telefon pek satilmiyor. Alinan telefonlar ise genellikle Nokia Lumia ailesinden oluyor.
Neyse onu bunu birakalim da, baska bir platforma gectigimde en ust duzey akilli telefonlardan birini almis olayim diyorum. Bunlar da iOS ve Android. Samsung Galaxy S3'u gecmek kosuluyla ben Galaxy Nexus (Jelly Bean performansi ile beraber) ve iPhone 4S arasinda kaldim.
Bu ikisi disinda onerebilecekleriniz varsa lutfen cekinmeyin. Ancak bu ikisi arasinda da hangisini tercih edeceginizi belirtirseniz memnun olurum.
Mobilden yazdigim icin yazim yanlislari olabilir.
Neyse onu bunu birakalim da, baska bir platforma gectigimde en ust duzey akilli telefonlardan birini almis olayim diyorum. Bunlar da iOS ve Android. Samsung Galaxy S3'u gecmek kosuluyla ben Galaxy Nexus (Jelly Bean performansi ile beraber) ve iPhone 4S arasinda kaldim.
Bu ikisi disinda onerebilecekleriniz varsa lutfen cekinmeyin. Ancak bu ikisi arasinda da hangisini tercih edeceginizi belirtirseniz memnun olurum.

Mobilden yazdigim icin yazim yanlislari olabilir.