Telefon Tavsiyesi Galaxy S II / Google Galaxy Nexus / IPhone 4s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

isonic_6638

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S II / Google Galaxy Nexus / IPhone 4s
Arkadaslar yardiminiza ihtiyacim var. Bu uc Modeller arasinda hangisi iyi.

IPhone 4s
Google Galaxy Nexus 4.0 ICE Cream Sandwich
Galaxy S II

Jetlak

Üye
galaxy nexus bence daha elimize geçmedi ama kağıt üstünde güzel görünüyor

isonic_6638

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy S 2 den iyimi Galaxy nexus?

----------Eklendi @ 22:29:03 ---------- Yazıldı @ 22:27:56 ----------

galaxy nexus bence daha elimize geçmedi ama kağıt üstünde güzel görünüyor

Galaxy S2 den iyimi Galaxy nexus

emreilhans

emreilhans

Üye
Benchmark testlerinde nexus ip4s'den daha iyi. E kuşkusuz nexus'da gs2'den daha iyi, yani nexus.

Lenneth

Üye
Galaxy Nexus cok guzele benziyor :)

berkcombil

Üye
Galaxy S2'nin GPU'su Nexus'dan daha iyi olduğundan Galaxy S2 daha iyi.Ayrıca kamerada da S2 önde.ICS Galaxy S2'ye geldiğinde fark daha çok belli olacak.Ama bence aceleniz yoksa yeni Galaxy modelini bekleyin.O hepsinden daha iyi olacak

Masha

Masha

Üye
İphone 4S'in yanında Samsung'un hangi ürününü söylerseniz söyleyin iş yapmaz.

y n s c n

y n s c n

Üye
Nexusun rakibi yok şu an. :oke:

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
En iyisi Nexus şuan:good:

isonic_6638

Üye
    Konu Sahibi
Teknik ozellik farki varmis Galaxy Nexus vs Galaxy S2
GPU ve kamera ( fark edermi oyunda resimde) ve hangi ozellik nexusda var S2.de yok yazabilirmisiniz?

hakki_tuba

Üye
galaxy s2 ye igo navisgasyon nasıl yükleyebilirim yarcı olunursa sevinirim saygılarımlaa

atayse

Üye
arkadaşlar yeniyim ltfen yardım edin galaxy s2 2.3.5 e yükseltmek isterken herşeyi doğru yaptım fakat yanlışlıkla galaxy s için olanı yüklemişim yükledikten sonra ekran gitti gelmiyor bilgisayarda görmüyor ne yapmalıyım

Denizli Emlak

Üye
Iphone 4 (:

futbol123

futbol123

Üye
3 üde kral telefon

franzliszt

franzliszt

Üye
iphone4s kesinlikle en iyi cihaz şuan

"ForeverAlone"

"ForeverAlone"

Üye
iphone4s kesinlikle en iyi cihaz şuan

Android 4.0 üstüne hala iOS gibi bir işletim sistemi koyuyorsunuz.Şaşıyorum valla.Ekran boyutuda cabası.iPhone 4S Standby modunda 3G kapalıyken 200 saat kalıyor.Super AMOLED gibi bir ekrana TFT LED gibi bir ekran..Galaxy Nexusda şuan cep telefonları içindeki en iyi ekran çözünürlüğü var.(720x1280)+buna super amoled eklenince 4.6 inç ekrandaki oyun ve video zevkini yaşamak varken 3.5 ekranda TFT Led ve 640x960 çözünürlükteki video ve oyun performansı...

franzliszt

franzliszt

Üye

Android 4.0 üstüne hala iOS gibi bir işletim sistemi koyuyorsunuz.Şaşıyorum valla.Ekran boyutuda cabası.iPhone 4S Standby modunda 3G kapalıyken 200 saat kalıyor.Super AMOLED gibi bir ekrana TFT LED gibi bir ekran..Galaxy Nexusda şuan cep telefonları içindeki en iyi ekran çözünürlüğü var.(720x1280)+buna super amoled eklenince 4.6 inç ekrandaki oyun ve video zevkini yaşamak varken 3.5 ekranda TFT Led ve 640x960 çözünürlükteki video ve oyun performansı...

4.6 inç i cebe sokmak gibi bir eziyeti ve android marketin yetersizliğini göz önünde bulundurmazsak süper performans :) kimi elma sever kimi armut :)

ArMaGeDdOn_87

Üye
şu anda en iyi cihaz iPhone 4s dir..

MezraL123

MezraL123

Üye

Yanlışın var.. Şuan çözünürlüğü en yüksek olan telefon nexus 720p ekranıyla. Ama en iyisi derseniz iphone. Nexusta 720plik ekran 4.65" ekrana iphoneda ise 640x960lık ekran 3.5" ekrana dağılır bu şekilde ppı oranı yani inc başına düşen pixel sayısı iphoneda daha yüksek olmuş olur. Tabi rakamlar birbirine çok yakın genede yanlış bi tespit yapmışsınız. Ama s.amoled konusunda sonuna kadar haklısınız. Retinayla karşılaştırılamaz bile..

----------Eklendi @ 03:33:08 ---------- Yazıldı @ 03:28:37 ----------

Sorunun cevabına gelicek olursak da içlerinde en iyisinin nexus olduğunu düşünüyorum. Galaxy S2 kullanıcısıyım fazlasıylada memnunum ama galaxynin nexustan cpu ve kamera dışında belirgin bi fazlalığı yok. Ama nexusun işlemcisi s2dende 4stende daha hızlı. Ekranıda 720p ve s2den kat kat daha yüksek çözünürlüklü. Ekranı büyük diyenlerede aldırmayın. Ekranı aslında 4.5"dir nexusun. Ama s2deki gibi fiziksel yada kapasitif değil sanal tuşlar konumlandırılmıştır. Aslında 4.65"lik ekranın 0.15" ekranı o sanal tuş takımı için ayrılmıştır yani cihaz 4.5"lik bi ekrana sahiptir yani S2den biraz daha büyük. Yaklaşık olarak da cihaz S2den 1 cm daha uzun. Ayrıca nexusun eğimli yapısı büyük bi artı nexus yönünde. Android ise iosdan daha işlevsel bence. Oyum nexusa..

tempestshine

tempestshine

Üye
UuuuUuU ... Tabikide Nexus :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt