GalaXperia_V1 (4.1.2-hız-şarz-performans-oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Kardes 4.4 icin tema var zaten bi calisma yapilmasina gerk yok 4.0.4 desteklemedigi icin calisma yapiliyor bize sunuluyor internetten temayi bulabilirsin istersen resim atabilirim :) 4.4.2 kullaniyorsan

drag10

drag10

Üye
yok ben 4.1.2 yi kullanıyorum bu galaxperia yı önceki sayfada öyle söylediği için sordum bak istersen önceki sayfaya

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
4.4.2 kullancaktım ama oyun konusunda pekde ıyı deıl oyuzden 4.0.4 kullandım hem bu daha ıyı

drag10

drag10

Üye
çok teşekkürler :D sen yükledin mi nasıl performansı falan ?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
slm A. CÜMLETEN iyi akşamlar kardeşler bn yeni katldm aranza, kardeş eline sağlık bn bunu dnmk istyorm fakat bnm pc meb engelli olduğu için ste açılmıyor açılan tek link var oda google drive ordan sıkıntısız herşey iniyor ve rca etsem oraya eklermsnslm A. CÜMLETEN iyi akşamlar kardeşler bn yeni katldm aranza, kardeş eline sağlık bn bunu dnmk istyorm fakat bnm pc meb engelli olduğu için ste açılmıyor açılan tek link var oda google drive ordan sıkıntısız herşey iniyor ve rca etsem oraya eklermsn

hasaneness

hasaneness

Üye
slm A. CÜMLETEN iyi akşamlar kardeşler bn yeni katldm aranza, kardeş eline sağlık bn bunu dnmk istyorm fakat bnm pc meb engelli olduğu için ste açılmıyor açılan tek link var oda google drive ordan sıkıntısız herşey iniyor ve rca etsem oraya eklermsnslm A. CÜMLETEN iyi akşamlar kardeşler bn yeni katldm aranza, kardeş eline sağlık bn bunu dnmk istyorm fakat bnm pc meb engelli olduğu için ste açılmıyor açılan tek link var oda google drive ordan sıkıntısız herşey iniyor ve rca etsem oraya eklermsn
Ve a.s. Kardes bazi programlar bu engeli asiyor deneyebilirsin.En kotu telden opera miniyle indirirsin.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeşm zaten opera mini ilede denedm önceden yani 2014ten önce ultrasurf falan ile engelleri kırıp indiryodm ama şimdi omuor :/

hasaneness

hasaneness

Üye
kardeşm zaten opera mini ilede denedm önceden yani 2014ten önce ultrasurf falan ile engelleri kırıp indiryodm ama şimdi omuor :/
Hmm o zaman upload edilecek mega sitesine girebiliyorsan hemen upload edeyim?

gwonder_13

gwonder_13

Üye
kardeş seni yoruyorum ama onada br türlü kayt olamadm acelem yok istersen yarn ekle ilgin içinde saol kardeşm :)ama drive olsun lütfen :/

hasaneness

hasaneness

Üye
kardeş seni yoruyorum ama onada br türlü kayt olamadm acelem yok istersen yarn ekle ilgin içinde saol kardeşm :)ama drive olsun lütfen :/
Ne yormasi imkan varsa her zaman zaten burasi bilgi paylasim yardimlasma forumu eger edebilirsem solerim.

gwonder_13

gwonder_13

Üye
teşekkür eder çok saol kardeş brşey daha sorsam olur mu

hasaneness

hasaneness

Üye
Tabi ki

gwonder_13

gwonder_13

Üye
tamam ama kardeş istersen özelden bana bir mesaj at ordan yazaym yeniym zaten yanlış yere konu falan açarm

hasaneness

hasaneness

Üye

Upload bitti

gwonder_13

gwonder_13

Üye
sol kardeşm google driver için :)

• Beğen
Tepkiler: hasaneness
drag10

drag10

Üye
Arkadaslar ben one of a kind romunu yukledim herkes oyunlarda cok iyi diyor ancak bende hala kasiyor oyunlar tam.performans almak icin nababilirim

T.serdar

Üye
Arkadaslar ben one of a kind romunu yukledim herkes oyunlarda cok iyi diyor ancak bende hala kasiyor oyunlar tam.performans almak icin nababilirim
Kardesjm bendede one of a kind var oyunlarda kasiyor yapcak bisey yok ben birazdan salih kardesimin romuna gecicegim bakiyim performans nasil soylerim vakit bulursam

Üst Alt