Nerde paylastin hocam ?4.4.2 kullancaktım ama oyun konusunda pekde ıyı deıl oyuzden 4.0.4 kullandım hem bu daha ıyı
Burda.Nerde paylastin hocam ?
Galaxy W i8150 Wonder - GLadiatOR_v1-cm9+yoon kernel (s5 temalı rom) - MaxiCepVe a.s. Kardes bazi programlar bu engeli asiyor deneyebilirsin.En kotu telden opera miniyle indirirsin.slm A. CÜMLETEN iyi akşamlar kardeşler bn yeni katldm aranza, kardeş eline sağlık bn bunu dnmk istyorm fakat bnm pc meb engelli olduğu için ste açılmıyor açılan tek link var oda google drive ordan sıkıntısız herşey iniyor ve rca etsem oraya eklermsnslm A. CÜMLETEN iyi akşamlar kardeşler bn yeni katldm aranza, kardeş eline sağlık bn bunu dnmk istyorm fakat bnm pc meb engelli olduğu için ste açılmıyor açılan tek link var oda google drive ordan sıkıntısız herşey iniyor ve rca etsem oraya eklermsn
Hmm o zaman upload edilecek mega sitesine girebiliyorsan hemen upload edeyim?kardeşm zaten opera mini ilede denedm önceden yani 2014ten önce ultrasurf falan ile engelleri kırıp indiryodm ama şimdi omuor :/
Ne yormasi imkan varsa her zaman zaten burasi bilgi paylasim yardimlasma forumu eger edebilirsem solerim.kardeş seni yoruyorum ama onada br türlü kayt olamadm acelem yok istersen yarn ekle ilgin içinde saol kardeşmama drive olsun lütfen :/
Kardesjm bendede one of a kind var oyunlarda kasiyor yapcak bisey yok ben birazdan salih kardesimin romuna gecicegim bakiyim performans nasil soylerim vakit bulursamArkadaslar ben one of a kind romunu yukledim herkes oyunlarda cok iyi diyor ancak bende hala kasiyor oyunlar tam.performans almak icin nababilirim
@-Emre g wonder rom konusuna linki ekleyebilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Upload bitti