drag10 Üye beyler indirenlerden biri upload edebilir mi buraya hala indiremedim acil kurmak istiyorum
mürteza16 Üye drag10' Alıntı: beyler indirenlerden biri upload edebilir mi buraya hala indiremedim acil kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Link sağlam…
drag10' Alıntı: beyler indirenlerden biri upload edebilir mi buraya hala indiremedim acil kurmak istiyorum Genişletmek için tıkla ... Link sağlam…
Mücteba Üye Konu Sahibi mürteza16' Alıntı: Link sağlam… Genişletmek için tıkla ... Androhelper' Alıntı: Tesekkurler darko iyi calisma olmus. devamini dileriz Genişletmek için tıkla ...
mürteza16' Alıntı: Link sağlam… Genişletmek için tıkla ... Androhelper' Alıntı: Tesekkurler darko iyi calisma olmus. devamini dileriz Genişletmek için tıkla ...
drag10 Üye darko aynı bunun şeklinde cm 11 4.4 için çalışman var mı xperia tema lı buda çok guzel de biraz stabil değil varsa paylaşır mısın ?
darko aynı bunun şeklinde cm 11 4.4 için çalışman var mı xperia tema lı buda çok guzel de biraz stabil değil varsa paylaşır mısın ?
T.serdar Üye D.A.R.K.O' Alıntı: dostum suan s5 rom uzerıne calısıyorum 4.4.2 o dahada ıyı olucak Genişletmek için tıkla ... Tahminen ne zamana gelir rom
D.A.R.K.O' Alıntı: dostum suan s5 rom uzerıne calısıyorum 4.4.2 o dahada ıyı olucak Genişletmek için tıkla ... Tahminen ne zamana gelir rom
clgnkral Üye @D.A.R.K.O hocam yeni rom cm11 baz alınmasa çok güzel olur çünkü cm11i performans açısından hiç beğenmedim. cm10 baz alınarak yapılırsa sevinirim.
@D.A.R.K.O hocam yeni rom cm11 baz alınmasa çok güzel olur çünkü cm11i performans açısından hiç beğenmedim. cm10 baz alınarak yapılırsa sevinirim.
clgnkral Üye Ben pek sevmiyorum xperia temasını ama rom performans ve stabillik açısından iyi olursa neden olmasın.
Ben pek sevmiyorum xperia temasını ama rom performans ve stabillik açısından iyi olursa neden olmasın.
Mücteba Üye Konu Sahibi ayhan140' Alıntı: hocalar isterseniz cmlerin tum surumlerini xperia yapaim nasil olur Genişletmek için tıkla ... en kisa surede cmlerin hepsini xperia yspmayi dusunuyorum
ayhan140' Alıntı: hocalar isterseniz cmlerin tum surumlerini xperia yapaim nasil olur Genişletmek için tıkla ... en kisa surede cmlerin hepsini xperia yspmayi dusunuyorum