GalaXperia_V1 (4.1.2-hız-şarz-performans-oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

T.serdar

Üye
Arkadaslar internet olmadan radio nasil kullanabilirim link atabilirmisiniz

WMuharremW

Üye
Kardesim bu roma şu status barı eklesen çok iyi olur :

Bysalih41

Bysalih41

Üye
Doğru söylüyorsun sağolasın kardeşim :) şu CM11 KitKat çıkarsa salih abi onu merak ediyorum ben ^_^
Son kontrolleri yapiyorum aksam yayinlamayi dusunuyordum ama bazi yorumlar beni bu kararimdan vaz gecirecek gibi iyisini duzenleyen ardaslari merakla bekliyorum @ismailnayir gibi bir rom duzenlesede kullansak

erkinexper

Üye
Son kontrolleri yapiyorum aksam yayinlamayi dusunuyordum ama bazi yorumlar beni bu kararimdan vaz gecirecek gibi iyisini duzenleyen ardaslari merakla bekliyorum @ismailnayir gibi bir rom duzenlesede kullansak
abi çok iyi bir rom cidden akşamı bekliyorum bir an önce yayınlamalısın :D

NextWorld

NextWorld

Üye
Teşekkürler

Wolf389

Wolf389

Üye
Beyler bide Task manager yükleseniz roma

KELGER

KELGER

Üye
Wolf389

Wolf389

Üye
@D.A.R.K.O facebooka girince yanıt vermiyo diyo kapanıyo 2 dk sonra

en-sel

en-sel

Üye
Hocam şuan kurdum gayet hoş güzel ancak sarja takıkıyken mesela %77 de iken artacağı yerde azalıyo ilk %100 dü kapattım açtım %77 sonra %76 oldu :-D

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
O Ayrı Bir Sorun Ayrı Bir Sorunda Telefonda APN Olusturamıyorum Avea'nın İnternetini Kullanamıyorum Neden Mobil Data Çalışmıyor.

Wolf389

Wolf389

Üye
@D.A.R.K.O yardım et facebook felan girince maalesef durdu diye hata alıyorum

K.Serdar12

K.Serdar12

Üye
Bende Ole Bır Sorun Yok Tam Wıpe Dara Factory Reset Cache data reset ve advenced wıpe dalvık cache yap romu kurduktan sonra ole en stabıl calısıyor...

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
drag10

drag10

Üye
Kardesim link bozuk yenilermisin yukliyecegim hemenKardesim link bozuk yenilermisin yukliyecegim hemen

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...

clgnkral

clgnkral

Üye
ARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...
Kardeş yeni romlar için sağol ama romlarda stabillik ve kasmalar olmazsa çok güzel olur

• Beğen
Tepkiler: Mücteba
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş yeni romlar için sağol ama romlarda stabillik ve kasmalar olmazsa çok güzel olur
romu kurdukdan sonra wpelerı yap hıcbır sorun olmaz ısresen batarya kalıbrasyonu yap dahada performans alırsın

Wolf389

Wolf389

Üye
romu kurdukdan sonra wpelerı yap hıcbır sorun olmaz ısresen batarya kalıbrasyonu yap dahada performans alırsın
Batarya Kalibrasyonu nasıl yapıyoruz @D.A.R.K.O bu arada yukarıda dediğin herşeyi yaptım daha facebook dan çıkıyor bi ikonları büyültebiliyomuyuz

muslumcu46

muslumcu46

Üye
Kardeşim link ölmüş alternatif link desteği lazım acil yeni link eklersen sevinirim.

Üst Alt