Son kontrolleri yapiyorum aksam yayinlamayi dusunuyordum ama bazi yorumlar beni bu kararimdan vaz gecirecek gibi iyisini duzenleyen ardaslari merakla bekliyorum @ismailnayir gibi bir rom duzenlesede kullansakDoğru söylüyorsun sağolasın kardeşimşu CM11 KitKat çıkarsa salih abi onu merak ediyorum ben ^_^
abi çok iyi bir rom cidden akşamı bekliyorum bir an önce yayınlamalısınSon kontrolleri yapiyorum aksam yayinlamayi dusunuyordum ama bazi yorumlar beni bu kararimdan vaz gecirecek gibi iyisini duzenleyen ardaslari merakla bekliyorum @ismailnayir gibi bir rom duzenlesede kullansak

Su an kullaniyorum ama yayinlamadan once su @ismailnayir dan bir rim bekliyorumabi çok iyi bir rom cidden akşamı bekliyorum bir an önce yayınlamalısın![]()
Gorunum cok guzel sarj ve oyun perf nasil ? Bu arada eline emegine saglik kardesim![]()
dogruBende Ole Bır Sorun Yok Tam Wıpe Dara Factory Reset Cache data reset ve advenced wıpe dalvık cache yap romu kurduktan sonra ole en stabıl calısıyor...

Kardeş yeni romlar için sağol ama romlarda stabillik ve kasmalar olmazsa çok güzel olurARKADAŞLAR LINK KIRIK DEİL DROPBOX FAZLA İNDİRMEDEN DOLAYI LINKLERI KILITLIYOR BİR SURE SONRA AÇIYOR ROMLARIMI BUNDAN SONRA BOXA UPLOAD EDİCEM GONUL RAHATLIYLA INDECEKSINIZ VE BU HAFATA PAZAR VEYA PAZARTESI AtomicWonder-v3 GELIYORR VE YAKINDA CM10.1 S5 ROM...
romu kurdukdan sonra wpelerı yap hıcbır sorun olmaz ısresen batarya kalıbrasyonu yap dahada performans alırsınKardeş yeni romlar için sağol ama romlarda stabillik ve kasmalar olmazsa çok güzel olur
Batarya Kalibrasyonu nasıl yapıyoruz @D.A.R.K.O bu arada yukarıda dediğin herşeyi yaptım daha facebook dan çıkıyor bi ikonları büyültebiliyomuyuzromu kurdukdan sonra wpelerı yap hıcbır sorun olmaz ısresen batarya kalıbrasyonu yap dahada performans alırsın