GalaXperia_V1 (4.1.2-hız-şarz-performans-oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

lowly0104

lowly0104

Üye
geliştirici demeyelimde editleyici diyelim(çünkü geliştiriciler kaynaktan romu,kerneli derlerler, editleyiciler ise var olan romun üzerine mod,script,tweak ve uygulama ekleyerek yeni bir rom yaparlar)
Yani evet düzeltme için saol

• Beğen
Tepkiler: Mücteba

Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Beyler adamı eleştiriyorsunuz ama kullanmadan ne yaptığını neler değiştirdiğini nerden biliyosunuz? Belki onu baz alarak fu ll performans+şarj verecek bi rom yaptı.. Eğer geliştirici değilseniz ya da bu konuda bilginiz yoksa konuşmayın yorum yapmayın eleştirin ama çalıntı diyemezseniz bu ağır olur bi kernel build.prop ayarlarını bile değiştirse ona verdiği emeğin hakkı için teşekkür edin nankör olmayın kendi için değil bizim için uğraşıyor kendi için olsa zaten konu açıp bize sunmaz HER ŞEYE RAĞMEN :tşk: KARDEŞİM.
:tşk:
geliştirici demeyelimde editleyici diyelim(çünkü geliştiriciler kaynaktan romu,kerneli derlerler, editleyiciler ise var olan romun üzerine mod,script,tweak ve uygulama ekleyerek yeni bir rom yaparlar)

yokartk

Üye
Emeğine sağlık dostum.

Romu deneyen varsa bilgi verirse herkesin bir fikri olur.

• Beğen
Wolf389

Wolf389

Üye
@D.A.R.K.O bugün yükleyemez misin

mürteza16

mürteza16

Üye
Link kırık değil arkadaşlar. Tekrar denemenizi isterim. :oke:

• Beğen
-aLoNeDarK-

-aLoNeDarK-

Üye
Rom icin saol kardesim sahane gozukuyor:-) bugun net aşiri yavas oldugu icin denemek yarina kaldi :-):-)

ayhan140

ayhan140

Üye

clgnkral

clgnkral

Üye
Benimde haberim yoktu. Kardeşim söyledi. :D

Romun resimlerini konuya ekledim.
İndiriyorum birazdan deniyecemeline sağlık kardeş ama ya benim telde sorun oldu yada romda hata var net çok yavaş google playden bişey indirmek istiyorum ama çok yavaş indiriyor.

themotto

themotto

Üye
Deneyen arkadaşlardan performans yorumu rica edebilir miyim acaba :)

clgnkral

clgnkral

Üye
İnceleme yapmadan cm 10.1 e geri dönüyorum maalesef.
Deneyen arkadaşlardan performans yorumu rica edebilir miyim acaba :)
Kardeş yükledim fakat dediğim gibi google playde sorun yaşadım geri cm 10.1 dönüyorum. Salih kardeşimiz yeni rom çıkartacak birkaç güne onu beklemeni öneririm. Tabi karar senin.

mürteza16

mürteza16

Üye
İndiriyorum birazdan deniyecemeline sağlık kardeş ama ya benim telde sorun oldu yada romda hata var net çok yavaş google playden bişey indirmek istiyorum ama çok yavaş indiriyor.
Sorun sende olabilir. Çünkü bende hızlı indiriyor. Bu romda fifa 14'ü google playden hızlı bir şekilde indirdim. Hemde sadece 1 sorun yüzünden rom değiştirilir mi?

clgnkral

clgnkral

Üye
Sorun sende olabilir. Çünkü bende hızlı indiriyor. Bu romda fifa 14'ü google playden hızlı bir şekilde indirdim. Hemde sadece 1 sorun yüzünden rom değiştirilir mi?
Sorun olmuyor rom değiştirmek.Beyler romda sorun yok. Google play geçici sürelik sorunlu sanırım.

• Beğen
Tepkiler: mürteza16

Üst Alt