GalaXperia_V1 (4.1.2-hız-şarz-performans-oyun)

Sponsorlu Bağlantılar

sir mordred

sir mordred

Üye
avea kullanıyorsun telefon şebekesi mobinilromun çakma
orjinal konu
kerneli değiştirmişsin builg.prob yen isim

Uğur dündar gibisin be birader(arena programını hatırlayanlar) direk yakalıyon ama @D.A.R.K.O kardeşimizin romu öyle 2 adımda yaptığını sanmıyorum(kerneli ekleyerek ve build.propu değiştirerek) ama yinede ilginç

• Beğen
Tepkiler: -aLoNeDarK-, Mücteba, mürteza16 ve 1 kişi daha

ismailnayir

Kapalı Hesap
alakası yok o romu yukle sonra asphalt 8 oynamıyı dene gtayı dene bunla onun arasında fark var bılmeden konusma cok bılıyorsan kendın yap paylas gorerelım
sagolasın hocam
fark ettıysen ıkısıde CM duzenlemesı tabı benzıyecek
resımler alıntı olsugu ıcın olabılırmı
asphalt8 playstorde bedava cm11 oynatıyor

tayren

tayren

Üye
Uğur dündar gibisin be birader(arena programını hatırlayanlar) direk yakalıyon ama @D.A.R.K.O kardeşimizin romu öyle 2 adımda yaptığını sanmıyorum(kerneli ekleyerek ve build.propu değiştirerek) ama yinede ilginç

:)

ismailnayir

Kapalı Hesap
alakası yok o romu yukle sonra asphalt 8 oynamıyı dene gtayı dene bunla onun arasında fark var bılmeden konusma cok bılıyorsan kendın yap paylas gorerelım
sagolasın hocam
fark ettıysen ıkısıde CM duzenlemesı tabı benzıyecek
resımler alıntı olsugu ıcın olabılırmı

uğraşıyorlar rom yapıyorlar, telefondan resim almak zahmet oluyor, bir de şu romları zip flaşlanacak şekilde yapın
rom script ekleyim vs yedek almayı herkes yapıyor forumda bu konudan geçilmiyor
"updater-script" düzenlenlemeyi bilmediğizi göstetiyor

• Beğen
Tepkiler: sir mordred
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
uğraşıyorlar rom yapıyorlar, telefondan resim almak zahmet oluyor, bir de şu romları zip flaşlanacak şekilde yapın
rom script ekleyim vs yedek almayı herkes yapıyor forumda bu konudan geçilmiyor
"updater-script" düzenlenlemeyi bilmediğizi göstetiyor
nasıpse v2 flashlana bılır olucak :)

themotto

themotto

Üye
Ya bu forumda bazı insanlar ne kadar sert yorum yaparken. Kardeş yani Tamam anladık "Türk milletinin genel özelliği yapılan inşaatı izleyip bunun şurası olmamış " deme isteği bastırılamaz birşey ama "iyi yada kötü" yapılan birşeyi aşağılamanın yada ortaya birşey koymaya çalışan bir insanın şevkini kırmanın ne alemi var ki ? Burası bir forum, forumlar insanların bilgilerini paylaşma yeridir. Az az olsun çok olsun ne paylaşırsak kâr diye düşünüyorum. Önce adama resmen çalıntı rom muamelesi yaptın. Baktın olmayacak bu sefer de şunları artık flash yapın dedin :)

kusura bakma ama kardeş bana hiç arkadaşın çalışmasına samimi destek havası gibi gelmedi tavırların. Ha şu var, ( forumda darko ve bysalih gibi kardeşlerim yanlış anlamasın bu söyleyeceğimi) Madem bunlar beceremiyor. Anlamıyorlar. Abi senyap şöyle güzel bir rom da hem xda da bir türk olarak romunu biz de testekleyelim. Hemde çoluk çocuk rom görsün :)

• Beğen
Tepkiler: Bysalih41, -aLoNeDarK-, yokartk ve 1 kişi daha
Mücteba

Mücteba

Üye
    Konu Sahibi
Ya bu forumda bazı insanlar ne kadar sert yorum yaparken. Kardeş yani Tamam anladık "Türk milletinin genel özelliği yapılan inşaatı izleyip bunun şurası olmamış " deme isteği bastırılamaz birşey ama "iyi yada kötü" yapılan birşeyi aşağılamanın yada ortaya birşey koymaya çalışan bir insanın şevkini kırmanın ne alemi var ki ? Burası bir forum, forumlar insanların bilgilerini paylaşma yeridir. Az az olsun çok olsun ne paylaşırsak kâr diye düşünüyorum. Önce adama resmen çalıntı rom muamelesi yaptın. Baktın olmayacak bu sefer de şunları artık flash yapın dedin :)

kusura bakma ama kardeş bana hiç arkadaşın çalışmasına samimi destek havası gibi gelmedi tavırların. Ha şu var, ( forumda darco ve bysalih gibi kardeşlerim yanlış anlamasın bu söyleyeceğimi) Madem bunlar beceremiyor. Anlamıyorlar. Abi senyap şöyle güzel bir rom da hem xda da bir türk olarak romunu biz de testekleyelim. Hemde çoluk çocuk rom görsün :)
DOĞRU DEMİŞŞİSSİN WALLA :oke:

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Bro ellerine sağlıkta.. ben bir tek şeyi sevmiyorum galeride özel olan olmayan her fota ortada oluyor ya :)

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
4.4.2 elden geçirecek mısın KitKat arayuzle amma ? ^_^

themotto

themotto

Üye
Bro ellerine sağlıkta.. ben bir tek şeyi sevmiyorum galeride özel olan olmayan her fota ortada oluyor ya :)
Kardeşim bunun için ben şöyle yapıyorum.,
2 çözümü var,
1.si 3. parti programlar kullanmak ( eskiden bu şekilde yapıyordum ) Şuan kullanmadığım için isim hatırlamıyorum ama bazı programlarda istenilen foto yada resim vs yi saklayabiliyorsun ( şifre ile girilebiliyor onlara,)
2.si bir dosya gezgini ile ( özelliklerinde klasör gizleme olan, ki çoğunda var artık bu özellikler ) bir klasör oluştur, onu gizle. Galeride vs , o klasöre attığın dosyalar görünmez. Sen bakarken aynı dosya yöneticisine girer ordan ulaşabilirsin :)
Umarım faydası olur

Ali Egemen

Ali Egemen

Üye
Kardeşim bunun için ben şöyle yapıyorum.,
2 çözümü var,
1.si 3. parti programlar kullanmak ( eskiden bu şekilde yapıyordum ) Şuan kullanmadığım için isim hatırlamıyorum ama bazı programlarda istenilen foto yada resim vs yi saklayabiliyorsun ( şifre ile girilebiliyor onlara,)
2.si bir dosya gezgini ile ( özelliklerinde klasör gizleme olan, ki çoğunda var artık bu özellikler ) bir klasör oluştur, onu gizle. Galeride vs , o klasöre attığın dosyalar görünmez. Sen bakarken aynı dosya yöneticisine girer ordan ulaşabilirsin :)
Umarım faydası olur

Doğru söylüyorsun sağolasın kardeşim :) şu CM11 KitKat çıkarsa salih abi onu merak ediyorum ben ^_^

T.serdar

Üye
Arkadaslar telefonumun yedegini cwm den nasil alabilirim bilen biri yazabilirmi acill

en-sel

en-sel

Üye
Arkadaslar telefonumun yedegini cwm den nasil alabilirim bilen biri yazabilirmi acill
Backup and restore bölümünden backup deyip telefon ve ya external sd kart deyip hafıza kartına alabilirsin

WMuharremW

Üye
Kardeşlerim bu rom hakkında perf ve şarjı nasıl bilgi verir misiniz?

lowly0104

lowly0104

Üye
Beyler adamı eleştiriyorsunuz ama kullanmadan ne yaptığını neler değiştirdiğini nerden biliyosunuz? Belki onu baz alarak full performans+şarj verecek bi rom yaptı.. Eğer geliştirici değilseniz ya da bu konuda bilginiz yoksa konuşmayın yorum yapmayın eleştirin ama çalıntı diyemezseniz bu ağır olur bi kernel build.prop ayarlarını bile değiştirse ona verdiği emeğin hakkı için teşekkür edin nankör olmayın kendi için değil bizim için uğraşıyor kendi için olsa zaten konu açıp bize sunmaz HER ŞEYE RAĞMEN :tşk: KARDEŞİM.

• Beğen
Tepkiler: Mücteba ve T.serdar
sir mordred

sir mordred

Üye
Beyler adamı eleştiriyorsunuz ama kullanmadan ne yaptığını neler değiştirdiğini nerden biliyosunuz? Belki onu baz alarak fu ll performans+şarj verecek bi rom yaptı.. Eğer geliştirici değilseniz ya da bu konuda bilginiz yoksa konuşmayın yorum yapmayın eleştirin ama çalıntı diyemezseniz bu ağır olur bi kernel build.prop ayarlarını bile değiştirse ona verdiği emeğin hakkı için teşekkür edin nankör olmayın kendi için değil bizim için uğraşıyor kendi için olsa zaten konu açıp bize sunmaz HER ŞEYE RAĞMEN :tşk: KARDEŞİM.

geliştirici demeyelimde editleyici diyelim(çünkü geliştiriciler kaynaktan romu,kerneli derlerler, editleyiciler ise var olan romun üzerine mod,script,tweak ve uygulama ekleyerek yeni bir rom yaparlar)

• Beğen
Tepkiler: Mücteba, lowly0104 ve T.serdar

Üst Alt