Flash İşinden Korktum Arkadaş..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
Flash İşinden Korktum Arkadaş..
Forumda hep takip ediyorum. Becerebilenler CFW yapıp paylaşıyo, çoğunluk da anında indirip flashlama işine girişiyo. Hep yapmak istedim, hep merak ettim ama bi türlü cesaret edip de yapamadım. En son salihk arkadaşın açtığı RM-718 üzerinden anlatılan flashlama konusunu okuyunca boş bi günümde yapmaya karar verdim. Ama içimdeki korku yüzünden bi türlü yapamıyodum.

En sonunda evde sapasağlam duran ama ihtiyaç olmadıkça kullanılmayan N73'te denemeye karar verdim. Tüm anlatılanları harfi harfine yaptım; naviden dosyaları indirdim, phoenixi kurdum çalıştırdım, telefonu bağladım, flasha başladım. Anlatıldığı gibi herşey normal giderkeeeeeeenn... Birden ne olduysa artık kablo bağlantısı mı koptu, dosyalarda mı sorun vardı, ben mi yanlışlık yaptım bilemiyorum, hata verdi ve kapandı. Sonuç olarak telefon öldü. Bu sefer de anlatıldığı gibi dead flash işine girdim, ama kablo bağlantısını kuramadım, bi yerde bi hata vardı ama bi türlü çözemedim. Tüm bunlar için gece 3 buçuk saat uğraştım ve sağlam telefonu öldürdüm. :islik

Bugün telefoncuya götürdüm ve o da hazır eline düşmüşken 20 :tl:'yi bir güzel geçirdi. Teknoloji adına hiç bir şeyden anlamayan, ancak durduk yere cebinden 20 :tl: çıktığı için haklı olan babamdan da azarımı işittim. )): Bütün bunları yaşadıktan sonra her şey hallolmasına rağmen ben bu flash işinden tırstım ve uzun bi süre daha bulaşmamaya karar verdim. Biraz daha araştırıp öğrendikten sonra belki yapabilirim.

Ama benim aklım hala CFW atılan telefonlar ile orjinal FW olan telefonlar arasında ne fark olduğunda kaldı. Kendim bizzat görüp test etmem lazım ama ilk deneme olumsuz oldu işte. :agla2:

cukuleaks

Üye
kişiye kalmış mesele. Ben 13 yaşımdayken ilkkez cfw ile tanıştım. 5800 telefonuma 2.5 saatte yüklemeyi başardımki, ozamanlar şimdikinden 2-3 kat daha çok uğraştırıyordu.. Korkmaya gerek yok. He sonuç olarak noldumu diosun? Telefona cfw yükledikten 1 gün sonra ekranını silmek için herzamanki yaptığım şeyi yapıp temizlemek için ekranına kolonya döktüm. Ama bu sefer olanlar oldu ve fazla kaçırdım. Ahizeden içeri girdi. Ve güle güle :zuhaha: 3 sene 5230 la gezdikten sonra c6-01 le tanıştım ve orjinal belle kullanıyorum... Bence en güzeli orjinali... Konuyla alakasız oldu ama neyse .. :D

ANIL

ANIL

Admin
Bizden yardım isteseydin beraber yapardık. Bilgisayardan bilgisayara değişiyor ama bu hata almak kaçınılmaz oluyor bazen. Gerçi ben kendi telefonuma 50nin üstünde flash attım bir sorunla karşılaşmadım ama bazı arkadaşlara flash attığımda hatalar almıştık bazılarını çözdük bazılarında başarısız olduk. Ne diyelim geçmiş olsun.

cukuleaks

Üye
evet mesela ben o 1 gün içerisinde yaklaşık 10-15 kere flashladım teli bişe olmadı. Arkadaşınkini ilkte flashladık, dead .. Sonra garantiye yolladı düzeltip geri gönderdiler....

Buğra60

Buğra60

Üye
    Konu Sahibi
Orjinal kullanıyorum zaten, bir de üstüne hack yapınca ihtiyaçlarımı tamamen karşılıyor. Ancak herkes flash atıp sonuçlarını da ballandıra ballandıra anlatınca insan merak ediyor. :D Sırf bu yüzden istiyodum ama tırstım ve bir süreliğine daha vazgeçtim :)

ANIL

ANIL

Admin
evet mesela ben o 1 gün içerisinde yaklaşık 10-15 kere flashladım teli bişe olmadı. Arkadaşınkini ilkte flashladık, dead .. Sonra garantiye yolladı düzeltip geri gönderdiler....

bu durum çok kötü oluyor ya yardım etmek istiyorsun ve başarısız oluyorsun üzülüyorum valla

---------- Eklendi @ 22:34:21 ---------- Yazıldı @ 22:32:18 ----------

Orjinal kullanıyorum zaten, bir de üstüne hack yapınca ihtiyaçlarımı tamamen karşılıyor. Ancak herkes flash atıp sonuçlarını da ballandıra ballandıra anlatınca insan merak ediyor. :D Sırf bu yüzden istiyodum ama tırstım ve bir süreliğine daha vazgeçtim :)

Bence hız konusunda büyük farklar yok. Daha çok görselliğe önem veriliyor wigdetlar filan..

cukuleaks

Üye

bu durum çok kötü oluyor ya yardım etmek istiyorsun ve başarısız oluyorsun üzülüyorum valla

yoo bende hiç öyle bişey olmuyor. Aksine bende oldu onda olmadı tek cfwli tel benim telim diye hava atıyorum. "baak . Senin telin güzel olsaydı dead olmazdı. Tek seferde işi bitti." ;) :D

---------- Eklendi @ 22:37:41 ---------- Yazıldı @ 22:35:02 ----------

---------- Eklendi @ 22:34:21 ---------- Yazıldı @ 22:32:18 ----------

Bence hız konusunda büyük farklar yok. Daha çok görselliğe önem veriliyor wigdetlar filan..

Hız konusunda kesinlikle büyük bi farkla artış oluyor. Tabi son çıkan teller için bunu pek söyleyemem. Ama eski tellerde çok hata olduğu için düzeltilecek yeri çok oluyordu ve hız çok artırılıyordu. Örnek:5800 a cfw yüklemek gibi...

ANIL

ANIL

Admin
5800 bilemem symbian^3 için söylüyorum.

cukuleaks

Üye
5800 symbian değildi dimi?

ANIL

ANIL

Admin
Symbian ama S60v5 oluyor. Symbian^3 değil.

cukuleaks

Üye
evet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt