arkadaşlar bi yardım lütfen..flash hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
usbyı telden çıkarıyosun sonra bataryayı cıkarıyosun.tele bataryayı takmadan usbyı tele baglıyosun ardından bataryayı takıyosun usb baglı ıken flash ekranındakı tamam a tıkladıgın anda telefonun power tuşuna 4 5 sanıye basılı tut sonra bırak çubugun ilerledıgını göreceksın telın kapagını kapatmayla zaman harcama
denemiştim ama yavaş yapmıi olabilirim tekrar deneyim bi..

---------- Eklendi @ 20:07:59 ---------- Yazıldı @ 20:04:29 ----------

BU KONUya bak ben açmıştım hata eğer bunla aynıysa internet cafede at çözülür...
teşekkür ederim baktım ama şu an başka bilgisayara ulaşma imkanım yok..bi-iki gün gidemem..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
power tuşuna geç basarsan flash başlamaz hızlı yapman gerekır

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
tam olarak ne yapıyorsun pardon engin abi.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
arkadaş flash atmaya çalışıyor ve üst resımdekı hatayı alıyor

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 21:20:04 ---------- Yazıldı @ 21:19:45 ----------

bu hata nedir ki..

ANIL

ANIL

Admin
Kardeşim sana yardımcı olayım teamwiver7 yüklü mü? Beraber bakalım istersen..

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi

---------- Eklendi @ 21:20:04 ---------- Yazıldı @ 21:19:45 ----------

bu hata nedir ki..
the flashing failed.do you want to retry the flashing?

flash:boot rom was not detected after phono boot up.unable to start flashing yazıyor

---------- Eklendi @ 21:23:00 ---------- Yazıldı @ 21:22:40 ----------

Kardeşim sana yardımcı olayım teamwiver7 yüklü mü? Beraber bakalım istersen..
bakiim hemen usta..değil se yüklerim :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
bu alana kadar telefonu usb ile bağlama buraya kadar normal flash işlemini yap bu hata geldiğinde telefonu bağla ve devam et.

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
olmuyor olmuyor olmuyor :(

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
galiba usb bağlantımla alakalı bişey var gibi anlamadım ki..bazı arkadaşlar farklı bilgisayardan deneyince olduğunu yazmışlar foruma...başka bilgisayar bulabilirsem bi de ordan deneyeceğim yarın inşallah..vallahi anlamadım gitti..telefona da bişey olmuyor..hala çalışıyor..telefonu öldürmeyi bile beceremedim...:bilmm:ah

hizan

hizan

Üye
iki gün önce telefonum sapıttı..bizim çocuk çok karıştırdı galiba..anlamadım ne olduğunu..çok çok ağırlaştı..ben de suiteden yeniden yükleme yapmaya çalıştım ama olmadı..hep bağlantı kesildi,usb çıkar tak vs yazdı...foruma baktım tüm denilenleri yapmama rağmen suiteden yeniden yüklemem yapamadım..ve tüm cesaretimi toplayarak bu flash mı ne onu yapmaya karar verdim :) ..ama hangi programlar lazım nerden ne indireceğim hakkında falan neredeyse hiç bi fikrim yok:ah..bu işi bilen arkadaşlar bana konu linklerini falan atarak bi yardımcı olabilirler mi:bilmm..

telefonum: c6-01 belle...sürüm:111.030.0609 ürün kodu:059c383...şimdiden çok teşekkür ediyorum...
şu flash işini bi öğretirseniz bana çok memnun olacağım vallahi..saygılar..

arkadaşım bana özelden pm at sorununu çözeyim.

hiç kimse senin sorunundan anlamıyor bos bos cvb yazmışlar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
dağılın üstad geldi!

aldemirfatih

aldemirfatih

Üye
    Konu Sahibi
hoppala hoppalaa :) :) :) halloldu vallahi : amanın amanın...flash attım ben :) :) ...

gelelim yaptığım eşekliğe :) ...flash atarken usb bağlantı ek (ara)kablo çıkar demişlerdi...bende hem ara kablo vardı hem çoğaltıcı..ben usb çoğaltıcıyı çıkarıyordum ama ara kabloyu hep unutuyormuşum :) :) ...bunu farkedip direk usb ye bağladım teli ve oldu :) :) ..

ve KENDİ EŞEKLİĞİM YÜZÜNDEN FORUMDA Kİ ARKADAŞLARI MEŞGUL ETTİĞİM İÇİN SİZLERDEN ÇOK ÇOK ÖZÜRDİLİYORUM.. rizENGİN

OttomaN TigeR
,
nsekiz
E çok çok teşekkür ediyor ve ayrıca bu arkadaşlardan özürdiliyorum...

yav bu flash amma kolaymış haa..
:d: :aha: :ah

---------- Eklendi @ 13:56:28 ---------- Yazıldı @ 13:54:57 ----------

konu başlığğını değiştiremedim sorun çözüldü diye.. :)

ANIL

ANIL

Admin
Sevindim kardeşim..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt