Acil Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlar JailBreak İşi...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

tarnat

Üye
    Konu Sahibi
Acil Yardıma İhtiyacım Var Arkadaşlar JailBreak İşi...
İyi günler arkadaşlar 2 Gün önce i phone 3gs 32GB aldım jailbreak işine girdim.Ne Denediysem hep hata Aldım.Redsn0w programını denedim çoğu sürümünü sn0wbreeze denedim bir türlü olmadı.ipsw dosyası falan indirdim 600 mbytlık. Redsn0w programına girip Extradan seçtim bu seferde telefon jailbreak tam oldu derken yazılar geldi falan telefonda en sonunda Error .... bişeler Falan GEldi Kafayı Yiyecem.
Sizden isteğim Bu işlerde uzmanlaşmış kişiler varsa tane tane anlaşılır bir şekilde en kolay yoluyla anlatabilirmi.İ phone Cihazlara yeni geçtiğim için Jailbreakta kullanılan tabirleride bilmiyorum.(restore yapma falan filan)
Cihazda son sürüm 5.0.1 yüklü PCde işletim Sistemim Windows 7 64 Bit.
Lütfen arkadaşlar Acil Yardımlarınızı Bekliyorum.Şimdiden teşekkürler..

.Son bi sorum daha olacak bu jailbreak işi tehlikelimi.Telefon pert olmasın şimdi.O kadar para verdik çöpe gitmesin.
Jailbreak işlemi güvenlimi Araştırmalarıma göre telefonuna erişip Borç falan kitliyorlarmıs hackerler

guest1212

guest1212

Üye
öncelikle şunu belirteyim jailbreak telefonuna zarar vermez. hackerlar hiçbir şey yapmaz merak etme ben yıllardır jailbreaklı kullanıyorum hiçbir şey olmadı.
asıl konuya gelince. sanıyorum senin problemin old-new bootrom farklılığından kaynaklanıyor.
önce new bootrom mu yoksa old bootrom mu olduğunu öğrenmen gerek. bunun için yapacakların:

ayarlar-genel-hakkında bölümüne giriyorsun telefondan. orada seri numarası yazan yer var. seri numarasının 4. ve 5. rakamlarına bak.
eğer 38 ya da daha düşük bir sayı ise cihazın old bootrom dur.
eğer 38 den büyük ise new bootrom dur. cevabı yazarsan sana daha ayrıntılı yardımcı olabilirim.

tarnat

Üye
    Konu Sahibi
sn0wbreeze programıyla öğrendim daha önce kardeşim new bootrom.
Sen belliki bu işlerle haşır neşirsin lütfen en ayrıntılı bir şekilde öğret bana kardeşim.Cevabını bekliyorum

tarnat

Üye
    Konu Sahibi
jailbreakı beceremedim 5.1.1 e yükselttim versiyonu.5.1.1 içinde bir jailbreak çıktımı.
İpa Dosyalarını jailbreak olmadan yükleyemezmiyim.Bi yardım edin arkadaşlar kimse yokmu

cihan628

cihan628

Üye
jailbreakı beceremedim 5.1.1 e yükselttim versiyonu.5.1.1 içinde bir jailbreak çıktımı.
İpa Dosyalarını jailbreak olmadan yükleyemezmiyim.Bi yardım edin arkadaşlar kimse yokmu
jbsiz yükleyemezsin arkadaşım ben zamanında çok denedim itunes eşzamanlama hatası verio şimdi sen ios 5.1.1. yapmışsın zaten gerisi kolay burdan indir pcye http://www.maxicep.com/ipad/aabeyle...-3-ios-5-1-1-cikti-aa-648813.html#post4743347 Sonra MAC dosyasına girme öteki absinthe ye tıkla masaüstune çıkarcak absinthe klasörünü cihazını pcye bağla absinthe 2.0 ı aç ordan jailbreak butonuna tıkla zaten kendiliğinden yapcak 2 dk de olay tmm cydia kurulcak sonrasında da cydia ya gir ordan installous u indircen sources e tikla aşağıdan sağ üst köşeden edite tıkla sol üstten add a tıkla oraya yaz oraya eklicek bunu done yazcak sonra tıkla ona ordan biraz aşağı in imstallous 4 var zaten orda bu kadar

bi teşekkür yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt